07 juni 2012


Uitzending VI Oranje (wo 06-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van woensdag 6 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Willem van Hanegem, Gordon, Pascal Kamperman en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


32 opmerkingen:

Anoniem zei

Topshow!

Anoniem zei

Dat Derksen die gek niet allang weg heeft gestuurd, die bij elke intro voordoet hoe ze moeten klappen etc. Wat een aanfluiting.

Programma groeit wel met de dag vind ik!

Anoniem zei

Willem hield Gijp weer eens even goed in toom, topshow!

Anoniem zei

Vond het trouwens ook goed dat Genee aan Derksen even de beelden van 2 jaar terug liet zien over dat hij nog moet loskomen.

Anoniem zei

SigaarSnor, weet jij misschien hoe het straks gaat als een wedstrijd uitloopt of als ze verlengen? Gaan ze dan langer door of gewoon een kortere uitzending tot 12 uur (door het late RTL nieuws)?

Anoniem zei

http://iptv.rtl.nl/nettv/20120606220119_88934032ee4637278f14208f0f517248.mp4

Anoniem zei

Downloading.

Anoniem zei

Ik vond dit de beste tot nu toe. Klinkt raar, maar ik zie liever dit met wat platte humor dan elke avond een herhaling over de buitenspelers die naar binnen komen.
Dit slaat trouwens ook nergens op dat ze dit nu ineens noemen.. René's oogappeltjes ozil en messi spelen namelijk ook vooral hangend op rechts en trekken alleen maar naar binnen. Dit zijn dan wel geen originele buitenspelers, maar vind het apart dat dit ze nu ineens dwars zit.

Anoniem zei

Het is wel een homo show geworden. Morgen ook nog Carlo Boszhard.

Renzo

Anoniem zei

Ik hoorde trouwens dat het broertje van afellay (Samir) stage/werkt bij VI oranje, ze naam staat ook in de aftiteling. iemand meer info?

KevVDZ zei

Was inderdaad geen vervelende show, gordon was niet zo erg als ik gedacht had. en voor het eerst was ik blij dat van hanegem er was, Om rene is goed wakker te schudden.

Top Show!

SigaarSnor zei

@Anoniem 07-06-12 00:20: Weet ik niet precies, maar ik dénk dat de uitzending dan gewoon korter zal zijn (met wellicht een kleine uitloop tot iets over twaalven).

Raymond zei

Gordon : Als ik langs Gullit had gelegen had ik hier niet gezeten.

Rene : Nee, Gestaan

(grappigste moment van de show mijn inziens, was een top aflevering)

Anoniem zei

Ook homo's kunnen grappig zijn.

Anoniem zei

07-06-12 00:24

ten eerste spelt messi in als buiten speler maar midden voor in in de plaats van 9 zeg maar en ozil staat in de opstelling wel aan de buitenkant maar die heeft een vrije rol bij madrid ala zidane dus die vergelijking van je klop niet.ten tweede ozil en messi hebben buiten gewoon meer intelligentie en techniek en overzicht dan robben dus is een beetje appels met peren vergelijken.

Anoniem zei

sigaarsnor, weet jij hoeveel dagen zon mp4 link online blijft, want 2 jaar terug was het op RTL gemist 24 uur maar

Raymond zei

Anoniem 07-06-12 01:15 zei :
sigaarsnor, weet jij hoeveel dagen zon mp4 link online blijft, want 2 jaar terug was het op RTL gemist 24 uur maar

Waarom download je dan niet de uitzendingen, en laat ze op je pc staan, of zet ze op een externe harde schijf.

Of download ze en brand ze op een DVD, dan kan je ze overal afspelen, en heb je ze voor altijd bij je.

Persoonlijk download ik de afleveringen, en brand ik ze op een DVD.

En dan kan ik terugkijken wat ik wil, waneer ik wil, en waar ik wil.

Dus dat zou een oplossing voor je zijn.

Tot nu toe zijn er dus 3 uitzendingen geweest, heb ik er zelf 3 gedownload, en 3 gebrand als DVD.

Anoniem zei

''Dat Derksen die gek niet allang weg heeft gestuurd, die bij elke intro voordoet hoe ze moeten klappen etc. Wat een aanfluiting.''


Jij begrijpt blijkbaar niet hoe het bij de tv werkt. Dat hebben ze bij elke programma. Die man warmt het publiek op en geeft instructies wanneer ze moeten klappen. Je denkt toch niet dat ze bij DWDD of Pauw en Witteman spontaan klappen?

Anoniem zei

Alles op dvd branden doe je dat voor de normale vi ook?

Raymond zei

Anoniem 07-06-12 01:41 zei :
Alles op dvd branden doe je dat voor de normale vi ook?

Als ik de uitzending leuk, interessant ofzo vind wel ja.

Zo heb ik van een kleine 500 leuke Gijp fragmenten die verdwenen zijn van Youtube ook MP3 fragmenten op cd staan + alle intervieuws met Jenssen en Patrick Kicken en andere intervieuws.

Die heb als MP3 cd ook gebrand, want als ik bv een boek zit te lezen ofzo, vind ik het ook wel leuk om in plaats van achtergrond muziek, leuke intervieuws cq opmerkingen van van der Gijp te horen.

Je zal misschien denken, wat moet je daarmee, maar vind Rene een leuke TV persoonlijkheid, en daarom neem ik dus alle fragmenten cq intervieuws zoveel mogelijk op als MP3 en DVD bestanden.

Zeg maar een soort Rene van der Gijp verzameling.

Raymond zei

En naast de fragmenten van intervieuws & andere tv optredens als MP3,Ook de uitzendingen van VI en VI Oranje op DVD, en als mp3 uitzendingen .

Anoniem zei

@ raymond
nee ik bedoel meer voor als ik niet thuis ben of geen tijd heb dat je die mp4 paar dagen later bijv nog kan downloaden

Anoniem zei

http://imgon.net/di-7L3Y.gif

hahahahahah

Anoniem zei

Ik ben blij dat ze Johan erop wezen dat hij vroeger wat actiever/grappiger was. Prima uitzending, niks mis mee!

Anoniem zei

ja, maar vroeger was ie ook dikker, het is een ongeschreven regel dat dikke mensen grappiger zijn

Anoniem zei

Was echt een prima uitzending weer. Heb toch echt wel hard om oa Gordon moeten lachen, zaten veel goede grappen in. Als straks het EK begint wordt het alleen maar beter!

Anoniem zei

Ik vind het echt een top uitzending,en de kijkcijfers groeien uit zijn voegen straks.En terecht humor en beetje slap ouwehoeren over voetbal das de juiste formule,helemaal top...

SigaarSnor zei

@Anoniem 07-06-12 01:15: Nee, weet ik niet precies. Maar ik zou er niet op rekenen dat ze eeuwig online blijven, dus als je ze later wilt terugzien zou ik ze zo snel mogelijk downloaden.

Anoniem zei

Ik moet zeggen dat met Gordon wel heel leuk was. Had ik totaal niet verwacht. Bij de NOS hebben ze ook ineens figuranten in de studio zitten. Dat met Hansie Hansie was helemaal leuk. Die Dennis gooit um alle kanten op ahahahahhaha super!!

Anoniem zei

Is er niemand die mij kan helpen aan de mp4 van Studio Sportzomer? Ik woon in Brazilie en wil alles zien, dus ook het mindere Studio Sportzomer. Met een proxy (ip adres in NL) lukt me niet, daarvoor is mijn verbinding te traag. Anyone?

Anoniem zei

Aan Anoniem 07-06-12 14:39

Laat gaan, dat studio sportzomer. Je mist niets, echt waar. Alleen maar slijmerig gedoe.

Anoniem zei

Ik ben niet van plan dat te laten gaan. Studio Sportzomer wil ik óók zien, alhoewel ik het met je eens ben dat het minder leuk is. Ik ben nu eenmaal een veelvraat. Iemand een suggestie hoe dat in Brazilie te zien?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link