06 juni 2012


Uitzending VI Oranje van 05-06-2012 trekt 829.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje van dinsdag 5 juni 2012 (hier terug te zien) heeft 829.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 18,8 procent). Daarmee eindigde het programma op de 12e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

VI Oranje is tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. Het programma Studio Sportzomer van de NOS, dat van 23:00 tot 00:00 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 763.000 belangstellenden (marktaandeel: 20,1 procent). Daarmee scoorde VI Oranje voor de tweede dag op rij betere kijkcijfers.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


28 opmerkingen:

Anoniem zei

En terecht:-)

Anoniem zei

'VI Oranje is tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL4.'

Dat is dus niet waar, het is vanaf 22.30 tot 00.00 te zien. Als je hier rekening mee houdt zal het marktaandeel misschien ook wel hoger zijn.

Anoniem zei

hahaha jack~!

SigaarSnor zei

@Anoniem 06-06-12 09:29: Oeps, foutje inderdaad. Aangepast!

Anoniem zei

Heb inmiddels Studio Sportzomer terug gekeken. Dat gaat pas echt nergens over. Letterlijk 20 minuten over muziek gesproken. Verder was Jack weer heel goed bij iedereen aan het slijmen. Echt walgelijk. Derksen doet het tenminste maar bij 1 of 2 vriendjes van hem. Jack doet het met iedereen.

Anoniem zei

En straks wanneer EK begint en Jack heeft 7.000.000 mensen voor zich die net NL11tal hebben gekeken komt die vast wel weer met zijn dikke bek. Zie je wel wij hebben nu veel meer kijkers.

Anoniem zei

Zou de spelers van het Nederlands Elftal VI Oranje 's avonds kijken in Krakow?

Anoniem zei

Jack we hebben meer kijkers

http://imgon.net/di-29DZ.gif

Anoniem zei

Waar gaat het over.. Vi oranje is leuker idd maar Sportzomer is ook echt niet zo slecht. Voordeel bij hun is dat ze elke dag interessante gasten hebben zoals Frank de Boer gister, en maken daarbij ook mooie filmpjes

Anoniem zei

er zouden meer ex voetbalers moeten komen bij VI in plaats van gordon

Anoniem zei

je merkt gewoon dat mensen uit de media zoals Rene Froger en Dennis van der Geest geen toegevoegde waarde hebben voor VIOranje... hou het dan maar op één gast zoals johan boskamp en hansie en geen mensen uit de media... belachelijk commercieel geworden... jammer

Anoniem zei

Tuurlijk is het veel commerciëler geworden. Daarom zitten ze nu ook bij RTL4. Als het daar niet om ging dan bleven ze wel op RTL7

Ferry zei

@anoniem met dat gifje...
die is leuk :-D

Maar deze 2 zijn ook wel toepasselijk...
Jack we hebben meer kijkcijfers:

http://i51.tinypic.com/2lwa9w3.gif
en
http://i.imgur.com/2jQiJ.gif

Anoniem zei

Ik vind niet dat het laten aanschuiven van mensen uit de media het programma commerciëler maken, dit was vóór en tijdens begin 2011 bij VI en VI Oranje ook zo.

Anoniem zei

Hoe kan je Jack terugkijken mensen?

Anoniem zei

Studio Sportzomer is ook een prima programma. Jammer alleen dat Jack bij al z'n gasten in de kont kruipt en nooit een kritische noot durft te slaan. Wilfred doet juist het tegenovergestelde en probeert oorlog te maken, met name met Hans. Dat is natuurlijk veel leuker om te zien! :P

Anoniem zei

@06-06-12 13:50
Genee is een irritante pedante lul. Komt nooit iets zinnigs uit. Hij kapt alleen maar zinvolle discussies af. Komt met die nep grapjes, nep swing voor die kut cd en vervelende momentjes zoals stomme filmpjes of een kijkje bij het hotel.

Anoniem zei

Zolang de EK nog niet begonnen is gaat dit programma hélumaal nergens over. Alleen slap speculatief gelul. Ik snap niet dat er nu al zo veel mensen naar kijken. 't Zal de verveling wel zijn.

Anoniem zei

Die kijkjes bij het hotel vind ik persoonlijk grappig, het is altijd heerlijk om VI een sneer naar de NOS te zien geven.

Anoniem zei

Helemaal mee eens. Dat is humor even naar het hotel is er al wat te zien etc :P

Genee is heerlijk bezig Gijp mag iets meer voor NL opkomen. En steeds vergelijking met Spanje of Barcelona maken mag die wel mee stoppen.

Als je elke sprinter gaat vergelijken met usain bolt ja dan zijn die niets.
Ga je elke basketballer met MJ vergelijken ja dan is het niets.
Vroeger F1 MS vergelijken met de rest ja die zijn dan niets. En zo kan je nog wel even doorgaan. NL doet het gewoon heel goed we zijn maar een klein landje en toch 2e worden op een WK knap!

Anoniem zei

@06-06-12 14:22
Zielig als je dat nodig hebt als programma en nog zieliger als je dat soort humor leuk vindt.

Net SS gekeken en is prima te hakken als je het afzet tegen die gemaakte schijtlolligheid van VI. Soms even doorspoelen bij irrelevante items maar verder zijn de gasten van een hoger kaliber dan Froger, Gordon en vd Geest.

Anoniem zei

Mensen als jullie VI oranje niks vinden wat doen jullie dan hier?? ga dan lekker op een blog van studio **** zomer

Anoniem zei

@ Anoniem 06-06-12 15:18:

Ben jij misschien Jack van Gelder?

Sjoerd zei

Zouden de spelers van Oranje VI Oranje kijken vanuit Polen?

Anoniem zei

Aan de Anoniem boven mij:

Ik denk niet dat ze in Polen commerciële NL'se tv kunnen kijken. Waarschijnlijk wel BVN-tv en dus Sportzomer.

Sjoerd zei

Dus ze krijgen verder niets mee van wat er gezegd wordt in VI Oranje over hun?

Anoniem zei

Ze kunnen toch de mp4tjes downloaden

Anoniem zei

@06-06-12 16:25
Oh ja jij bent zo'n successupporter en die denkt dat je geen commentaar mag hebben...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link