01 augustus 2017


Vernieuwd "SigaarSnor" van start!

Onlangs maakten we bekend dat SigaarSnor.blogspot.com stopt als fansite van Voetbal Inside en diens hoofdpersonen. Maar dat betekent allerminst het einde van de site. Welkom op het vernieuwde "SigaarSnor"!

Wat kun je verwachten op het vernieuwde "SigaarSnor"?
Een hoop! Bezoek ons onder andere voor opmerkelijk nieuws over het binnenlands voetbal, buitenlands voetbal en Nederlands elftal, het wel en wee van voetballers op social media en optredens van voetballers in tv-programma's.

Maar ook houden we de kijkcijfers van de verschillende sportprogramma's voor je bij, gaan we voor je na hoe het nu gaat met roemruchte voetballers uit het verleden, lees je bij ons interessante voetbalcolumns, houden we je op de hoogte van gamenieuws over FIFA 18 (en de eSports-competitie voor FIFA-gamers) en plaatsen we video's met voetbalvoorspellingen van Hugo Borst en Koert Westerman (Betweters).

Overigens is het niet alléén voetbal dat de klok slaat: af en toe maken we ook een uitstapje naar overige sporten.

En Voetbal Inside en diens hoofdpersonen dan?
Incidenteel zullen we daar nog over berichten, maar onze berichtgeving hierover verdwijnt naar de achtergrond. Alle oude blogposts met betrekking tot Voetbal Inside, Voetbal International, VI Oranje, Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp etc. zijn natuurlijk nog wel gewoon benaderbaar.

Ons volledige video-archief is overgedragen aan RTL en zal stap voor stap weer online gezet worden via de kanalen van RTL. Wij zullen de verwijzingen naar deze video's in oude blogposts daarna herstellen.

Vergeet overigens vooral niet om rechtsonder op onze site te kijken naar de "SigaarSnor Classics"!

Volg ons ook op social media
"SigaarSnor" volg je natuurlijk via de website SigaarSnor.blogspot.com. Maar we zitten ook op Facebook, Twitter, Instagram, Google+ en YouTube. Dus like, share, follow, retweet en +1 ons daar ook!

Tot slot
Wij hebben ongelooflijk veel zin in de doorstart. Hopelijk blijven jullie ons met evenveel enthousiasme bezoeken als eerder. Heb je tips? Laat ze hieronder achter in de reacties. Of neem per e-mail contact met ons op.

SigaarSnor & OliverVoetbal


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Succes mannen!!!!

Anoniem zei

Tip om een Facebookpagina aan te maken i.p.v. een Facebook persoon. Zo bereik je meer mensen.

En misschien een leuke quiz tussendoor. Is ook altijd leuk vind ik.

Succes!! Ik ben erg benieuwd! :) :)

PS Ik mis nu al de SigaarSnor filmpjes op YouTube :'(

Anoniem zei

Cool, Koert Westerman heeft het bericht op Twitter betreft het nieuwe SigaarSnor geretweet!!!!

Anoniem zei

Gouden tip, laat Oliver van allerlei andere dingen compilaties maken. Zowel zijn oude VI compilaties als zijn huidige Maandelijkse Internetgekkies compilaties zijn geniaal!

Robert van den Heuvel zei

Ik blijf deze site braaf lezen... : -)

Unknown zei

Tijd voor een app!!

Anoniem zei

Ik haak af. Sorry.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link