04 juni 2012


Dries Roelvink baalt van Johan Derksen

Dries Roelvink vindt het helemaal niets dat Johan Derksen en Wilfred Genee een EK-single (en -album) hebben opgenomen. "Man, wat heb ik me zitten ergeren aan de 'zanger' Johan Derksen", aldus de volkszanger in weekblad Story. "Johan is werkelijk de allerslechtste zanger die ik ooit heb gehoord. Bovendien toont hij geen enkele beleving. Het is geen geluid. Hij had dit niet moeten doen."

"Wat ik vooral niet begrijp is dat de man die kritiek geeft op alles en iedereen, een totaal gebrek aan zelfkritiek aan de dag legt. Hij hakt als eerste de kop af van mensen die volgens hem hun vak niet verstaan en gaat vervolgens zingen terwijl hij geen fatsoenlijke noot uit zijn keel kan krijgen. Tenenkrommend."

Roelvink zit, op verzoek van Wilfred Genee, overigens in de videoclip van 'Nederland Is Helemaal Oranje' en was vorig jaar tijdens Tour du Jour iedere dag in dat programma te zien. Hoewel niet helemaal van harte, leken Derksen en Roelvink het toen toch aardig te kunnen vinden. Onlangs maakte Derksen echter een paar hatelijke opmerkingen over Roelvink.

"Ik heb inmiddels begrepen dat ik dit jaar weer mag aanschuiven (bij Tour du Jour, red.)", gaat Roelvink verder. "Tja, het is waarschijnlijk verstandiger om nu mijn mond te houden. Maar dat doe ik mooi niet. Zingen is een vak en dat laat Johan ongewild horen. Ik hoop dat deze eerste poging meteen zijn laatste is."


12 opmerkingen:

Calvin zei

Driesje is echt een leipo eersteklas.

Anoniem zei

Dus hij wil zeggen dat hij wel kan zingen? Hij is zeker gefrustreerd dat hij niet mag zingen in VI ofzo?

Anoniem zei

Wat een knikeend die Roelvink, deze actie is een fijne stunt voor VI en VI Oranje, maar niet minder ook voor het goede doel..gaat hij potje staan janken om Derksen...pff

Anoniem zei

LOL.

Mooi, zijn we daar ook weer van af.

Anoniem zei

Zangers als de gebroeders Ko (of co, zou het niet weten) en Dries Roelvink lijken maar niet te beseffen dat het 1 grote grap is met veel zelfspot.

Toevallig zijn het ook net de mensen waarvan je verder in de media niks hoort en mensen die helemaal niks in te brengen hebben in het vakgebied dat ze uitoefenen. (ik hoor er namelijk echt niks van)

O wacht, het is natuurlijk helemaal geen toeval, dit is de enige manier om wat aandacht te krijgen voor dit soort types.
Sneu...

Anoniem zei

hahahaha, geen zelfkritiek, johan heeft honderd keer gezegt dat hij niet kan zingen.

KevVDZ zei

Aldus het "hit" monster dries roelvink.

Anoniem zei

Schaam je dood, Dries! Dat uitgerekend jij dit durft te beweren!

Terug het café in, deur op slot en val ons nooit meer lastig.

Anoniem zei

Wat een lul zeg...

Dit gaat toch helemaal niet om de zang maar om het goede doel dat erachter schuilt.
Juist Driesje hoort zoiets te begrijpen, immers hij heeft zelf ook wel eens gezongen voor een goed doel.

Anoniem zei

joh de Story... waarom wordt 't uberhaupt gepost?

Anoniem zei

Dries mag kritiek hebben aangezien hij elke avond bij Tour du jour live zijn liedje zong. Mmm of toch niet Dries?

Anoniem zei

poepbroek

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link