09 juni 2012


Uitzending VI Oranje (vr 08-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 8 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., John de Mol en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


13 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk dat Cora langskwam, maar zonde van de reclame. Ook leuk dat de heren het met John de Mol even over het songfestival hadden.

Morgen met Gertjan Verbeek en Carlo Boszhard wordt echt geweldig!

Anoniem zei

Ik vind John de Mol echt een topgast.
Hij zegt zinnige dingen en je kan tevens ook met hem lachen.
Topshow!
Ik heb wel geen zin in die Carlo morgen weer (naar vies mannetje). Heb wel zin in Gert-Jan!

Anoniem zei

Matige show. Wat Johan gisteren over Yolanthe zei, zei ie vandaag weer, precies hetzelfde.

Renzo

Anoniem zei

Yolanthe is een lekker wijf

Anoniem zei

Jammer dat het een starfuckertje is.

Anoniem zei

Meest saaie aflevering, John de Mol kan mij niet boeien. Meest aardige moment was die opmerking van v/der Gijp over Rudi Carrel, volgens mij vond John de Mol dat niet zo geslaagd.

Anoniem zei

Redelijke show. Je ziet dat Rene echt met de dag beter wordt. Helaas is het dagelijkse 'kranten momentje' iets te geforceerd. Rene lijkt wel wat zenuwachtig en dat kan ik goed begrijpen. Hij wordt eigenlijk geforceerd om constant een grap te vertellen op commando, maar alle leuke verhalen zijn natuurlijk al in 2010 de revue gepasseerd. Het is duidelijk geregisseerd want op het einde komt telkens het 'lach-momentje'.
Johan moet duidelijk nog groeienen is een sneaky bastard. Op het einde gaf hij het duidelijk geregisseerde aanzetje tot het pluggen van de CD en toen Wilfried hapte deed hij net of het de obsessie van Genee en er niks mee te maken wilt hebben. Kap daar nou eens mee en neem genoegen met die gouden plaat.! En laat die Cora ook maar thuis want het is gewoon beschamend om zo ongeGENEErd reclame te maken.

Jammer trouwens dat GJ Verbeek net morgen moet langskomen. Dit is een van de gasten waarbij je hoopt op een clash met die ouwe bromsnor, maar ik ben bang dat het er niet van gaat komen nu er morgen kilometers aan gespreksstof is door het spelen van Oranje. Wel leuk om Boszhard weer terug te zien. Deed het erg goed gisteren en weet ook nog redelijk veel van voetbal.
JUP HOLLAND JUP!!

Anoniem zei

Johan zei trouwens ook dat hij voor het songfestival wel een uitzondering zou willen maken door toch op te treden.

Johan en Wilfred naar het songfestival, zou dat niet geweldig zijn?

Anoniem zei

@09-06-12 01:24
Nee. En flikker op met het pluggen van die CD en alles wat ook maar met die kut CD te maken heeft.

Verder saaie uitzending. Morgen hopelijk beter.

Anoniem zei

Wat een pijnlijk moment, toen dat mens van Mora langskwam.

Anoniem zei

Het goeie doel van de cd is ook vergeten.
MMMMMMMM van Mora. Wel beter dat maar 1 langze pauze is en dan ff 2 min snel. Mag ook wel om de 5 min wordt er al reclame gemaakt :P

Raymond zei

Ik snap trouwens niet dat als ze die shirt actie van dat zieke jongentje zo top vinden, dat ze dan zelf geen bod doen.

Onvoorstelbaar vind ik dat.

Anoniem zei

Ja en dan nog maar 3500 euro? Dat is echt een lachertje. RTL kan makkelijk 10.000 bieden samen met VI en Genee want ze hebben het beste voor met goeie doelen toch? Zolang ze zelf geld verdienen wel ja.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link