07 juni 2012


Ook Johan Cruijff kijkt naar VI Oranje

Het gaat goed met de kijkcijfers van VI Oranje. Gisteren werd voor de derde dag op rij Studio Sportzomer van de NOS verslagen. Ook Johan Cruijff kijkt naar het programma van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp, zo vertelde hij gisteren tijdens een bijeenkomst in Breukelen. Dat meldt het AD.

Cruijff liet weten dat hij vindt dat ze bij zowel VI Oranje als Studio Sportzomer, door hem "praathuizen" genoemd, maar weinig verstand van voetbal hebben. "Ze snappen er meestal maar weinig van, daarom luister ik meestal niet heel goed naar wat ze zeggen. Ik kijk er vooral naar voor de komische kant."


6 opmerkingen:

Anoniem zei

"De komische kant", VI Oranje dus.

Anoniem zei

Zou leuk zijn als hij een keertje langskomt. Dat telefoongesprek toen was ook baas.

Anoniem zei

Ik hoop dat Cruijff ook een keer aanschuift!

Anoniem zei

Belachelijk vind ik het dat je zoiets zegt, al ben je misschien de beste voetballer ooit in Nederland.

Anoniem zei

De verlosser mag alles zeggen! En Johan zal het hem altijd vergeven, dat is het leuke. Hoop dat die ooit eens aanschuift! :)

Anoniem zei

Belachelijk dat hij dit zegt? Hij heeft juist volkomen gelijk. Ik neem ze bij Studio Voetbal en bij VI nooit serieus. Er wordt zoveel onzin gepraat. Voetbaltechnisch gezien bakken ze er weinig van. VI kijk ik alleen omdat het grappig is en omdat ze zichzelf niet serieus nemen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link