20 januari 2014


Uitzending Voetbal International (ma 20-01-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 20 januari 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., André Kruf, Simon Zwartkruis, Stef de Bont en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


32 opmerkingen:

Anoniem zei

Hak hak hak die boer neer, hak die Genee neer.

Anoniem zei

Directe link naar de .mp4 werkt niet!

Anoniem zei

de link werkt niet !!!!

Anoniem zei

http://pg.us.rtl.nl/rtlxl/network/ipad/progressive/components/sport/voetbal_international/301308/1ac3a102-1e00-364d-bae9-af552df20093.ssm/1ac3a102-1e00-364d-bae9-af552df20093.mp4

Anoniem zei

inderdaad de link wekt niet

Anoniem zei

Pffff die gijp. Hou eens je bek man. Echt een stoorzender, dat meneertje met zijn eeuwige gelijk.

SigaarSnor zei

Link in het bericht werkt nu wel.

RTL Woordvoerder zei

20-01-14 22:34 anoniem

deze doet het wel pootjes

Anoniem zei

Waarom gaat dat imbeciele rollmopsje nou weer bijna bij Hans op schoot zitten? Wat een afgang.

Anoniem zei

Wat een genant item, met die vent erbij aan tafel.
En wat een triest nieuw dingetje, het vriendenteam.
Nog sneuer dan de Kantineheld.

Anoniem zei

Suprise

Anoniem zei

Behoorlijk zaaduitzending, maar dat momentje met Huub Stevens was wel heerlijk.

Anoniem zei

Wat een flutuitzending. Ze moeten er eens energie in gaan steken om het leuk te houden.

Anoniem zei

Dat Vriendenteam-item is echt waardeloos idd, heb dan liever de kantineheld. Of breng zoiets als dat Gamma-item terug ofzo.

Anoniem zei

Kut item man.

Anoniem zei

Ja breng gewoon iets waarbij je de man op straat iets laat zeggen.
Zoals dat Gamma-item. Dat was ook sneu soms, maar dan wel zo dat je erom kon lachen. Een soort van Man bijt Hond-achtig.

Maar dit vriendenteam-item is ongelooflijk zouteloos en afgezaagd. Ze weten echt niet meer hoe ze een leuk gesponsord item moeten maken. Het kan dus wél, denk ik.

Anoniem zei

Waren we eindelijk van die kantine lul verlost komen ze met een vriendenteam op de proppen. Nee RTL gewoon niet doen. En die gast die het eerste half uur aan tafel zat moeten we maar even voor lief nemen. Was namelijk voor een goed doel. Voor een keer moet dat kunnen vind ik.

Anoniem zei

Het gamma sponsor ding van een paar jaar terug was perfect.
Dit vriendenteam is me toch een partij zaad. Die vent was ook een aparte kerel, keek hele tijd naar hem

Anoniem zei

Het was lachen gisteren. Heerlijk dom geouwehoer over niks.Mooi toch, o ja en ooknog bier erbij!

Anoniem zei

EMSTEL BOIER TO THE MAX!

Anoniem zei

Slechte aflevering.

Gijp - Weer door iedereen heen praten en te vaak geinig willen doen.
Genee - Met zn kutboekje en telkens door Hans heen praten.
Derksen - Hypocriet en inconsequent met zijn meningen. Verder ook nog eens veel versprekingen en vervelend doen tegen Hans.
Hans - Overacting viel mee en hij zei aardig wat zinnige dingen.

Anoniem zei

Eens met bovenstaande

Anoniem zei

Het ligt aan YouTube want YouTube is een haatverspreidende en racistische organisatie. Inderdaad Gijp, weg met YouTube.

Anoniem zei

Wat een vervelende zure loser is Gijp toch geworden. Echt jammer. Ik verlang terug naar de ontspannen vrolijke Gijp zonder antidepressiva.

Anoniem zei

Die Van der Gijp is een ontzettend gestoorde eikel.
Die heeft écht een pervasieve ontwikkelingsstoornis. PDD-NOS ofzo.

Anoniem zei

Weer Derksen en Genee die Hans niet uit laten praten en voor de 100e keer, op precies dezelfde manier, zitten te sarren.

Johan en Wilfred hebben beide gemeen dat ze soms niet doorhebben dat iets na 1,2,3 misschien 5 keer niet meer grappig is. Zoals het filmpje met Blatter.

Derksen heeft dat vaker door, en die is van zichzelf grappig. Alleen als Hans erbij is draait hij door. Dan heeft hij opeens steeds de behoefte Hans te sarren.

Hansie zelf krijg ik steeds meer respect voor. En Rene is gewoon de beste analist van Nederland. Ziet alles scherp en is ook nog eens grappig.

Maar VI moet niet te makkelijk achterover zitten. Uitzendingen worden stilaan minder leuk, maar ze profiteren nu nog van het goede werk eerder.

Boskamp hebben we nu wel langzamerhand gezien. Kieft en Hansie zijn wel leuk. Maar met Hansie krijgen we nu bijna elke keer dat flauwe gedoe van Derksen en Genee, wat het minder leuk maakt.

Zelfde bij Boskamp. Steeds weer beginnen over die bamischijven. Na keertje nummer 77(!) begint het toch minder leuk te worden. Of eerder :-)

Anoniem zei

Ik ben het wel eens met de mensen hierboven, maar hoe peuter je VI aan het verstand dat ze eens moeten durven vernieuwen?

Anoniem zei

wat zijn de mensen zeurpieten. Ik hoef geen vernieuwing te zien en als de kantineheld kwam of vanaf nu het vriendenteam zap ik gewoon 2 min weg.

piet zei

Ook ik ben het geheel eens met bovenstaande betoog. Hansie heeft meestal wel goede dingen te zeggen, alleen wordt het hem ommogelijk gemaakt door Wilfred en Johan. Dit komt de show niet te goed. Ze doen dit ook alleen maar bij Hans en Boskamp, Gijp laten ze links liggen. Ik denk dat die er niet goed tegen kan. Zodra het persoonlijk word bij Gijp, begint hij te lachen en word helemaal stil. Dit weet de rest, dus laten ze het maar.

Anoniem zei

Als ze hans kraay jr niet serieus nemen moeten ze hem daar niet neerzetten. Of ze denken dat afzeik tv leuk is om naar te kijken (complete misvatting), of het is puur voor hun eigen ego (kijk ons eens even slim zijn in vergelijking met deze nitwit).

Maargoed ze kijken alleenmaar naar de kijkcijfers en zolang die stabiel blijven veranderd er helemaal niks.

Anoniem zei

@ 22-01-14 11:38
Gijp lijkt mij inderdaad iemand die altijd alles over iedereen wil/kan/mag denkt te zeggen maar als het over Gijp zelf gaat wordt die heel ongemakkelijk aan tafel. Hij is sowieso al een rare snuiter moet altijd een boekje in handen hebben tafeltje vegen. Ik heb gijp nog nooit ontspannen gezien bij VI.

Anoniem zei

Als Wim Kieft er is. Dan is Gijp het meest ontspannen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link