29 augustus 2014


Uitzending Voetbal International (vr 29-08-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 29 augustus 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Gertjan Verbeek en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


19 opmerkingen:

Anoniem zei

Thanks mate!

Anoniem zei

Ach gut, Gekkie Gertjan moet weer een baantje hebben. Dus VI doet hem in de reclame.

Misschien heeft een club nog een krachthonk nodig? Desnoods bouwt hij hem zelf wel even.

Anoniem zei

Gert-Jan is zo energiek dat ie zelfs op zijn vrije dag het kunstgrasveld komt maaien

Anoniem zei

gert-jan je bent sexy ik wil je lekker droog van achter nemen.

Anoniem zei

heeft iemand hier een NLziet account? zoja, worden de VI uitzendingen daar in 720p aangeboden???

Anoniem zei

neen dat hebben we niet.

Anoniem zei

bedankt!! groetjes uit BE

Anoniem zei

het is wel jammer dat net wanneer het over voetbal gaat Joahn weer een mening moet hebeb. Je ziet GJ er moeite mee hebben, Rene maakt het allang niet meer uit die gedoogd John aalleen maar omdat ie zijn check op kan halen. Leuk concept om telkens iemand anders uit het voetbal aan tafel te hebben, jammer dat er voor een reden die ik niet kan bevatten ze nog steeds moeten vast houden aan Johqn Derksen, wanneer heeft ie ooit eens gelijk gehad wanneer het inhoudelijk over voetbal ging? Beetje ordinair bleren is wat ie doet en tegen schenen schoppen inhoudelijk is het niks

Gert Jan zei

Na zijn wekelijks spervuur van kritiek jegens Louis, zijn dit jaar (weer) Van Geel en de spits van Feyenoord aan de beurt. Op het eind van het jaar moeten wij dan weer met gekromde tenen zijn verweer aanhoren,als blijkt dat hij er weer langs zit.De frustraties druipen er vanaf.

Anoniem zei

Hij was weer jodensnel.

Anoniem zei

De Nederlandse strijders van IS zeggen bedankt. Lekker VI kijken vanuit Irak. Ook al zijn Rene en Johan ongelovige honden.

Anoniem zei

van Geel ik zit al 20 jaar in het voetbal Johan derksen, ik zit er al 40 jaar in. hahaha Geweldige uitzending !!!

Anoniem zei

Ja Johan Derksen zit al 40 jaar onzin te verkopen in het vak.

Denkt verstand te hebben van voetbal terwijl hij dat totaal niet heeft. Verbeek lulde Derksen gisteren regelmatig vast. Word tijd dat er wat meer gasten komen die Van der Gijp en Derksen tegenspraak bieden want die twee lullen de helft van de tijd de grootste onzin die er is.

Derksen heeft toch geen verstand van voetbal dus die neem ik niet serieus.

Plus zit er maar een grote kontenlikker aan tafel en dat is Johan Derksen, die de kontenlikker van Johan Cruijff is. Alles wat Cruijff vind, vind Derksen ook. Derksen is helemaal niet objectief over Van Geel, maar Derksen moet Van Geel niet om dezelfde reden dat hij Van Gaal niet moet. Omdat Cruijff hun ook niet moet. Derksen zit waarschijnlijk elke week op zijn knieen, ja meneer Cruijff, vind ik ook meneer Cruijff.

Objectief zijn over een persoon die Derksen niet moet kan hij totaal niet, en dan durft die man zich journalist te noemen.

obat diabetes alami zei

i like your post. i wait the update

De Knaak zei

Ja Oliver laat ik je maar gewoon bedanken ipv zeiken en zeuren en trollen over Derksen en de rest van de tafel. Geloof dat jij weinig tot niets aan de inhoud van het programma kan doen.

Groeten vanuit het Koerhuis de duiventil.

Anoniem zei

30-08-14 13:03 Ben jij Martin van Geel, of zijn vrouw ?

Anoniem zei

Al 40jr. in het vak en weet nog niks ervan,wel triest natuurlijk...

Marc Overmars is rijk zei

Het gaat tenminste weer over voetbal. Een hele verbetering tov voorgaande jaren.

Anoniem zei

Het ging altijd al over voetbal herzenloze....

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link