08 juni 2012


Uitzending VI Oranje van 07-06-2012 trekt 939.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje van donderdag 7 juni 2012 (hier terug te zien) heeft 939.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 20,5 procent). Daarmee eindigde het programma op de 7e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

VI Oranje is tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. Het programma Studio Sportzomer van de NOS, dat van 22:45 tot 23:45 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 749.000 belangstellenden (marktaandeel: 17,5 procent). VI Oranje scoorde daarmee voor de vierde dag op rij beter. Gemiddeld trok VI Oranje tot nu toe 847.500 kijkers per uitzending, Studio Sportzomer 721.750 kijkers.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


18 opmerkingen:

Anoniem zei

vanavond over de miljoen!

Anoniem zei

Ik las ergens dat de meest bekeken uitzending van 2010 917.000 kijkers was. Nieuw record dus!

Anoniem zei

Zal Jack blij mee zijn met hun saaie programma.Hopen dat het ook zo blijft tijdens het WK

Anoniem zei

Oei, oei, oei Sjek. Wat zeggen we daarvan?

Anoniem zei

Lekker, alleen jammer dat het vanavond waarschijnlijk voorbij is i.v.m de wedstrijden.

Anoniem zei

Blijft spannend hoe t vanavond verloopt, met Sjek die vast vóór de wedstrijden, in de rust, en ná de wedstrijden zn showtje mag pluggen.

Anoniem zei

Voor mij heeft VI al gewonnen.
Als je de beelden nodig bent en meer dan een miljoen kijkers voor je en met nederlands elftal wedstrijden waar ongeveer 7 miljoen naar kijken heb je gewoon verloren.

Anoniem zei

http://www.televizier.nl/artikel/10203/kijkcijfers-record-voor-vi-oranje-het-is-nu-al-4-0

Jack, aub, praat normaal. Hou toch op met je semi intellectuele gebrabbel. Ga toch weg met je journalistiek programma. De filmpjes die jullie vertonen, staan overdag al op de website dus de nieuwswaarde is minimaal. En zeker als die Waterreus erbij zit met zn onverstaanbare brabantsche gebrabbel is het niet om aan te gluren.

Anoniem zei

NOS haalt alles uit de kast, hun uitzending begint nu al om 22.45, mooi dat VI in de tegenaanval ging door pas om 23.30 met het eerste reclameblok te komen, BAM 4-0!

Anoniem zei

Het was een stuk rustiger nu er maar 1x reclame kwam, en verder VI kijkers zappen toch wel naar rtl4. Ja vet-jack voortaan even goed nadenken voordat je met je arrogante nos gelul in de media komt. 4-0 hoera hoera hoera.

Anoniem zei

Jack voelt de bui al hangen..

Anoniem zei

Er mogen wel wat meer chickies in de uitzending komen trouwens, zal Johan goed doen!

Anoniem zei

Jack had gister zelfs een 'lekker wijf' achter dat barretje geregeld. Alles voor de kijkcijfers!


Toch mooi hoe concurrentie mensen beweegt te 'innoveren' en verbeteren. Of het gaat helpen is punt twee. Gr., Erik.

Anoniem zei

http://www.hpdetijd.nl/2012-06-07/vi-oranje-nos-studio-sportzomer-en-de-teelballen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vi-oranje-nos-studio-sportzomer-en-de-teelballen

Leuk artikel

Anoniem zei

VI record zelf is 997.000 toch?? moeten ze wel ff overheen gaan dan...
Toch ff een f*** you Jack :)


Schijnt trouwens dat ene Jack V. G. en ene Tom E. achter de vernielingen zitten van zandsculptuur...

Anoniem zei

Hahaha Jack was echt overdreven in zijn intro. Had ie een meisje in die kraam gezet, loopje doen, heeeeerlijke uitzending zeggen.

Alleen als er dan van die nobodies aan tafel zitten Backstabber Blind, net niet keeper Waterneus, die Deen die niks kan en dat meisje....

Anoniem zei

Wow echt tenenkrommend dat meisje aan het eind. En Jack maar kijken met die geile ogen. BAH!

Anoniem zei

Er is inderdaad gebleken dat ene Jack V. G achter de vernielingen zit, na een verhoor is gebleken dat een gekrenkte Jack V. G het niet aankon dat er een overwinning is gebleken voor VI Oranje, voor de 4e dag op rij. Zeker nadat hij zelf beweerde, dat VI Oranje kansloos is tegenover Jack. Wat een ego!

En als VI oranje nu al zulke kijk-cijfers scoort zal het vast nog over de miljoen gaan, volledig terrecht. Het enigste min-puntje is dat het publiek vaak echt dood is, soms word er een super grap gemaakt en vervolgens lacht er niemand en zie je zelfs dat ze aan tafel zoiets hebben: waarom lacht niemand? Hoe dan ook, de humor van VI Oranje in 2010 kan moeilijk overtroffen worden, de staat waarrin Derksen avond op avond weer in verkeerde was geniaal!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link