08 juni 2012


Uitzending VI Oranje (do 07-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van donderdag 7 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Carlo Boszhard, Pascal Kamperman en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


17 opmerkingen:

Anoniem zei

Carlo te veel aan het woord geweest.
Matige uitzending.

KevVDZ zei

Wat we hebben geleerd is, dat het broertje van afellay dus echt bij VI werkt (dit programma dan) en dat de drummer van danny vera porno acteur was... dat was het wel zo een beetje.

Anoniem zei

Derksen kon het weer eens niet laten om Hans van Breukelen uit te maken voor amateurpsycholoog en dorpspastoor.

Heerlijk genoten.

Anoniem zei

Begin was super

Anoniem zei

Topshow!
Boszhard beste gast tot nu toe en klasse dat hij iets zei over het pluggen van die klote CD. Rene ook in goede doen ondanks het Affelay akkefietje. Boskamp komt helaas niet helemaal goed tot zijn recht tussen al deze acts. Je ziet dat hij een echte liefhebber is pas echt aan het woord komt als het ook daadwerkelijk over voetbal gaat. Over Wilfred niks te zeggen dus dan doe je het goed als presentator.
Derksen is tot nu toe verreweg de zwakste schakel al zit er verbetering in. Oogt vermoeid en het lijkt me het best als ie zich gewoon naast Rene 's middags op het bedje legt. Is nog geen schim van 2010 en voetbalinhoudelijk slaat hij klinkklare onzin uit. Cruyff's gaatje is vandaag weer lekker schoongelikt. Af en toe toch stukjes gezien van de ouwe Derksen zoals tijdens het verhaal over Jolante. En stop verdomme eens met het pluggen van die kut CD en boekjes.

Anoniem zei

Ik vond het een leuke uitzending, Carlo zei best zinnige dingen vind ik. Ik vond het de beste niet-"voetbalkenner" tot nu toe.

Tim zei

Ik vond Carlo Boszhard persoonlyk helemaal niet fijn om naar te kijken, vond hem gespannen overkomen alsof ie strak stond van de coke. Wilfred was ook matig, sprong vaak van de hak op de tak, maar dat komt wrss door het gebrek aan gespreksstof. Gelukkig begint het toernooi morgen dan kunnen ze echt over voetbal gaan lullen.

Anoniem zei

Geweldig dat de Johan Boskamp bingo weer werd ingevuld, 'Schalke' en 'Donderstraal pleur nou toch op joh! Geweldig van Wilfred! :D

De beste uitzending tot nu toe, qua sfeer in ieder geval. Johan Boskamp was de beste gast en het klopte wat hij zei: ze lullen telkens maar over hetzelfde en het toernooi moet eens echt beginnen. Voor de rest kwam Carlo best apart over, alsof die zich wou bewijzen. Teveel met de armen over elkaar, geforceerd de komiek uit lopen hangen, teveel tussen preken van Johan door willen praten.

jantjepietje zei

Ben geen Boshart fan. Eerlijk gezegd is de laatste keer dat ik een programma van hem heb gezien begin jaren 90 telekids :p Maar heb me totaal niet aan hem geërgerd vond het een goede gast eerlijk gezegd. Snap niet dat sommige mensen over hem struikelen.

Anoniem zei

viel op dat omdat Sportzomer kwartier eerder begon Vi een reclameblok in het begin eruit heeft gelaten, sowieso beter!

Anoniem zei

SCHALEKE04

Shaparova

Ik ging helemaal stuk!
Topuitzending

Anoniem zei

Heeerlijke uitzending. Echt topentertainment.

Anoniem zei

Mooi ook dat ze Yolanthe als presentatrice gingen analyseren toen er geen voetbal was om te bespreken :D

Schalleke

Anoniem zei

Topshow! En die Carlo weet dus gewoon veel van voetbal, niet verwacht. Gr., Erik.

Anoniem zei

Carlo deed het goed.

Anoniem zei

Goede uitzending, met weinig reclameblokken Grote klasse!!

Anoniem zei

Wereldgozers! :)

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link