20 augustus 2012


Uitzending Voetbal International (ma 20-08-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 20 augustus 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., André Wetzel en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


73 opmerkingen:

Anoniem zei

Rene werd wel erg ongemakkelijk toen Hans over zijn relatie begon...

Anoniem zei

Moet die tegen kunnen zij zeggen ook altijd alles over iedereen! Ga zo ff kijken net terug van werk.

Anoniem zei

lekker snel weer! bedankt

Anoniem zei

Jongens dat wisten we toch al lang.
René kan er totaal niet tegen als het over hem gaat. Als het over hem gaat gaat hij keihard lachen als een soort bruggetje voor een onderwerp.
Of hij zegt helemaal niets.

De man is eenmaal niet 100%.

Trouwens ook heerlijk hypocriet van Derksen:P
Hij zei dat de persoonlijkheden van voetballers hem niet interesseren. En bij Afellay begint hij vol over zijn persoonlijkheid te bashen.

Heerlijk.

Anoniem zei

Het downloaden van de mp4 werkt dit keer niet bij mij. De download wordt steeds onderbroken, er staat iets over een fout bij het doelbestand. Zou je hier naar kunnen kijken?

klaas zei

downlaoden werkt prima hier.

Kun je dat Anoniem reageren voerigens uitzetten? De mensne die anoniem aanklikken zijn gewoon te li om een naam in te vullen dat hoeft niet een echte naam te zijn dus in nog steeds anoniem maar dan kan ik tenminste iedereen uit elkaar houden

Anoniem zei

Ja inderdaad, goed idee, Klaas.

Anoniem zei

prima idee, klaas

barrrryy zei

blij datk hier mn uitzending gewoon wel kan kijken !

LEEEOOOO zei

Gewoon kunnen downloaden, geen probleem
Als de fout bij het doelbestand ligt, ligt het dus niet bij de bron, die is okee, weet je zeker dat je genoeg schijfruimte hebt?
de download blijft bij mij ook wel eens hangen of stopt of een foutmelding, maar dat heeft hier iets met screensaver of timeout van de wifi verbinding te maken, dan klik ik gewoon op stop en hervatten, no problem.

Thijs Slegers zei

Ik. (ken) Zlatan.

Anoniem zei

Goeie opmerking van die klaas

Rob the Rich zei

Inderdaad, die Houte klaas heeft daar een punt.

Trouwens, de mensen die hier René en Johan lopen te bashen moeten maar gewoon niet kijken. Hoe je het ook went of keert, het programma draait om die drie dus ze zullen niet zo snel een paar anderen aan die tafel zetten. Met andere woorden, of je vindt het leuk en kijkt gewoon, of je stopt onmiddellijk met het bekijken van uitzendingen puur om er talloze kritische punten over naar voren te halen.

Anoniem zei

Het puberale gedrag van de heren over hun vermeende sexleven en bezoekjes aan paaldansclubs heb ik nou wel gehad. Mag het wat meer over voetbal gaan?

Rogier van Asperen zei

Bij mij werkt de download ook niet. Hij zegt dat het bestand niet op de server is gevonden. Zou het zo graag op mijn werk willen bekijken vandaag.

Rogier van Asperen zei

Denk dat downloaden niet lukt omdat in de URL het woord 'voetbal' staat. Op veel bedrijven is dit geblokkeerd.

Anoniem zei

Downloaden met Opera, dat werkt veel beter.

Anoniem zei

Klaas ik ben met je eens

Anoniem zei

Voor wie niet wil downloaden. Als je de link in Quicktime plaatst kun je gewoon vlekkeloos streamen.

Grappig hoe Gijp ongemakkelijk werd toen het eens over hem ging. Over anderen maakt hij altijd alle mogelijke grappen en over hemzelf weet hij zichzelf nooit een houding te geven. Zelfde als toen met dat juichen van hem. Hij probeert zich via de roddelbladen zo nadrukkelijk aan een dame te linken dat je op deze manier nog meer gaat denken dat het een homofiel is.

aanstekelijke lach zei

Als Gijp een grap maakt moet ik 9 van de 10 keer niet lachen om de inhoud van zijn grap, maar om zijn eigen lach daarna.

Ik weet zeker als Gijp een grap maakt zonder er daarna zelf om te lachen, dat er veel minder om Gijpie zou worden gelachen.

Anoniem zei

Kijkcijfers:

21 VOETBAL INTERNATIONAL 527.000

Anoniem zei

Laat Gijp met rust. Hij is de grappigste man op aarde en daarmee is alles gezegd.

ken zei

gijp wordt altijd ongemakkelijk dat is wel een vaag punt van iemand die steeds geintjes maakt. je zou juist denken dat zo iemand juist om zichzelf kan lachen maar goed.

en ff over klaas iedereen zegt ddat het een goed idee is en toch gebruiken zij zelf die anonieme functie ahhaah

Anoniem zei

Ik ben het helemaal eens met Anoniem

Anoniem zei

@ 21-08-12 14:45

Kritiek hebben hier mag niet? Moeten we ze elke keer een veer in de kont steken? "Misschien vind Gijp dat niet zo heel erg" We zijn fan en kijken naar VI maar als je heel heel heel veel uitdeelt dan moet je zelf ook tegen wat grappen kunnen.

Anoniem zei

Prima uitzending. Het is alleen jammer dat Rene blijft doorgaan over de zus van Hans. Bovendien heb ik het fragment waarin Hans met zijn jasje gooit inmiddels ook wel gezien.

Anoniem zei

Wat ik ook hypocriet van J Derksen vind is dat wanneer hun over hoeren roze buurt paaldansers hebben dan mag het allemaal. Begint Hansie Hansie erover is het ineens ongepast of kunnen we even over serieuze zaken hebben etc etc,,

Anoniem zei

Derksen praat steeds met twee monden. Je moet die man gewoon niet serieus nemen. En Van der Gijp spoort nu eenmaal niet. Die man is manisch. Thuis ligt hij depressief op de bank en op TV begint hij jolig te doen. Dieptriest geval.

Was getekend Klaas

HulpGezocht zei

Help mij aub!!!!

Mijn pc start niet meer op en mijn vrouw wil bij me weg.Nu moet ik er een uit het raam smijten maar ik ben vergeten welke.

help me

HulpGevonden zei

NVM

Er zit blijkbaar een aan-uit knopje op,scheelt een hoop want ik was al bang dat ze allebei uit het raam moest smijten.Toch een heel karwei op 8 hoog.

Ben goed hier hoor jongens,vergeet mijn hulpvraag kan het zelf wel af.

Anoniem zei

^^^

wat je ook gooit, spring er AUB achteraan.

Jan Klaas en Katrein zei

De uitzending met Aad de Mos was vele malen beter.

Anoniem zei

Grappig dat jullie daadwerkelijk een tvshow gaan zitten analyseren, over 4 mannen die over voetbal lullen. Stel je allemaal niet zo aan, de ene keer zijn die gasten wat vrolijker, de andere keer wat zuurder. Dat hoort nu eenmaal bij de mens. No lifers!

Klaas zei

Klaas heeft gewoon gelijk. Als iedereen zich hier 'Anoniem' noemt, dan is dat enorm verwarrend. Ik stel voor dat we ons in plaats daarvan allemaal Klaas noemen.

Klaas zei

@Klaas
Mee eens.

Klaas zei

Ik ben het eens met anoniem 22-08-12 11:34.

Het is slechts een voetbalshow en als je het niet leuk vindt kijk je gewoon niet.

Klaas zei

Trouwens, wat is er met Rob uit Amsterdam gebeurd? Zijn we daar eindelijk van af?

Klaas zei

@Klaas
Campagnetijd, hij is flyers van de PVV aan het uitdelen.

Klaas zei

ik ben t eens met de mensen die kritiek hadden op gijp en derksen. ze beginnen te hypocriet te worden. en dat vd gijp een ordinaire hoerenloper is weten we nu wel. triest dat ze er allemaal nog om moeten lachen ook.

Klaas zei

Gijp is een ja knikker van Derksen,btw Rob Amsterdam is in Venlo gesignaleerd hij gaat 12 sept een van de bruine knok ploeg van PVV versterken.

Anoniem zei

Gijp heeft het grote gespierde neger pikken trauma.

Klaas zei

Laat Gijp nu is onmiddellijk met rust. En Rob is inderdaad druk met campagne voeren bij zijn partij, die staan goed achter haha.

Rob Amsterdam zei

Was een erg goede show afgelopen maandag. Kijk uit naar vrijdag met Boskamp. Overigesn wat ben ik blij dat wij effe van Smeets verlost zijn. Je kon de tv niet aanzetten of je zag hem weer met zijn arrogante kop.

Rob Amsterdam zei

@Klaas De VVD staat helemaal niet achter, ergo ze staan gelijk nu. Dus jongens allemaal liberaal stemmen september.

Vaak Klaas zei

Laat gijp met rust?
trainers overschatten zichzelf zomaar een qoute van Gijpie maar de meest overschatte is Gijp zelf.

Altijd doen voorkomen dat die 100 interlands heeft gespeeld voor het NL11tal terwijl het er maar een paar zijn.

Pedante Klaas zei

Hey Rob Amsterdam hoe was het in Venlo heb je goed opgelet en geluisterd naar de blonde Messias van de tokkies?

Rob Amsterdam zei

Vervelend eh Klaas. Je denkt het te weten maar ondertussen zit jij thuis met een uitkering af te geven op de PVV. Wat een leven heb jij zeg. Ik adviseer je ga werken en stem VVD!

Gewoon Klaas zei

Gijp is altijd eerlijk geweest over het feit dat die meer uit zijn carrière kon halen dan die gedaan heeft. Gijp is een grappige maar simpele man, met een mooie jacuzzi en een leuke nieuwe vriendin.

Klaasie van Feyenoord zei

De VVD en PVV is één pot nat, Rob. Politiek is niet voor domoren weggelegd, dus hou je er niet mee bezig. Flikker nu maar gewoon op, knul.

Anoniem zei

Meer uit heeft kunnen halen heb je niets aan. Hij is gewoon geen goeie prof bang om te falen misschien.

Rob Amsterdam zei

@Klaasie
Dat zegt een kneus van feijenoord, al jaar en dag niet weet wat prijzen winnen is en een beetje gefrustreerd hier aan het posten is. Als jij denkt dat de VVD hetzelfde is dan de PVV dan ben je wel ontzettend dom.

Pedante Klaas zei

Rob Amsterdam ben je een familie lid van Anders Breivik?

Anoniem zei

Rob Amsterdam moet je niet werken jochie?kansloze.het begon hier laatste weken weer ouderwets gezellig te worden,we dachten dat we van je af waren maar nee hoor!!!!wegwezen.

Klaar met Klaas zei

Wat ben jij een enorme paardenlul, Rob Amsterdam. Dorpsidioot!

Klaar met Klaas zei

Oh wacht, je bent ook nog eens een demagoog. Was ik even vergeten.

barrrryy zei

Wat ben jij een vreemd figuur Klaas. Die Rob doet helemaal niks verkeerd. Jij bent de zaak aan het verpesten hier. Ga weg.

Klaas zei

Wat heb ik dan precies gedaan. Ik ben niet verantwoordelijk voor die posts van Klaar met Klaas. Nu wijs je toch echt de verkeerde aan.

barrrryy zei

Ben je wel leugenaar. Je vervuilt deze site, hoepel op.

Klaas zei

Nu schiet je toch echt aan je doel voorbij, er heten hier 10 mensen Klaas en je denkt uitgerekend dat ik de vervuiler ben. Hoepel jij op, met je valse beschuldigingen waarmee je deze site kapot maakt.

barrrryy zei

Niemand gelooft dat het zogenaamd allemaal andere Klaasen zijn. Je leeft in een fantasie wereld leugenaar. Bah

KLaasvaak de IV zei

will the real Klaas please stand up!!

Etienne zei

Ik vind Klaas te boerenlullerig, Etienne heeft meer klasse

Klaas Etienne van Leeuwen zei

De ware aard van al die Klaasjes moet nu maar eens naar boven komen.

Anoniem zei

@levenloze hierboven
Hebben jullie op Fok! een ban zeker? Ga eens ergens anders vervelen op Youtube of zo!

The Boss zei

http://imgon.net/di-VX9T.gif

Klaas zei

@ 24-08-12 00:15:

Laat lekker gaan joh!

KlaasRob zei

Klaas is Rob en Rob is Klaas.uit.

Rob van Dijk zei

Wat? Ik ben helemaal geen Klaas.

Nieuwe Klaas zei

VVD = PVV maar dan met nette volzinnen ipv oneliners.Het enige standpunt waarin ze verschillen is "Europa".

Rutte met z'n 1000 euro ff zieltjes winnen...wellicht dat ze eens kritisch naar elkaar kunnen kijken want wie hebben de afgelopen jaren NL geleid? Rutte en Wilders.
Met hulp van de partij die met alle winden meewaait: middenpartij CDA.Het maakt ze niet uit met wie, ALS ze maar in het pluche mogen.

Ontopic: mss Emile Schelvis maar eens uitnodigen.Of doe 's een poging Hugo Borst naar VI te bewegen.Aad de Mos viel me mee de laatste keer maar met Hans en Boskamp gaat het echt te weinig over voetbal.Ik weet zeker dat de harde kern VI-volgers langzaamaan afhaakt, het word een soort Life & Cooking, 't gaat te weinig over voetbal.Die paalclubs kennen we onderhand wel.

Anoniem zei

Wat zijn dit voor mongolen allemaal hier?

Klaas zei

@ Nieuwe Klaas:

Wat betreft de politiek ben ik het helemaal met je eens. Ik kan je dan ook met trots zeggen dat ik een SP stemmer ben. De gasten Boskamp en Hansie vind ik op zich prima gasten. Soms gaan de uitzendingen met Hansie inderdaad net iets te ver. Maar ik vind dat over het algemeen de uitzendingen vaak genoeg over de laatste voetbalontwikkelingen gaan en het analyseren en 'voorspellen' van wedstrijden. Boskamp draagt daar ook goed aan bij, Hansie ook af en toe. Ik zal je vertellen, ik ben al blij genoeg dat er in dit voetbal programma ook echt voetbal gasten zitten. Daar moeten we toch ook even bij stil staan.

Klaas zei

Klaas is een vermomde communist. Die SP socialisten zijn gevaarlijk voor onze welvaart.

Anoniem zei

wanneer wordt die randdebiel van vd gijp eindelijk uit het programma gezet. Die lul denkt echt dat hij een goede voetballer was, nou allen maar over andere mensen hun rug die vuile matennaaier.Veel oud voetballers hebben een bloedhekel aan die gast met zijn neplachje

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link