09 juni 2012


Uitzending VI Oranje van 08-06-2012 trekt 1.035.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje van vrijdag 8 juni 2012 (hier terug te zien) heeft 1.035.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 20,1 procent). Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO). Het is de best bekeken uitzending ooit van VI Oranje (oude record: 939.000 kijkers) en het reguliere Voetbal International (oude record: 997.000 kijkers).

VI Oranje is tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. Met 1.035.000 kijers eindigde het programma gisteren op de 7e plaats in de Dag Top 25. Het programma Studio Sportzomer van de NOS, dat van 22:45 tot 23:45 uur werd uitgezonden op Nederland 1, scoorde (zoals verwacht) voor eerst iets beter dan VI Oranje. Naar dat programma keken gisteren 1.226.000 belangstellenden (marktaandeel: 23,3 procent).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


21 opmerkingen:

Anoniem zei

Let op: nu gaat Jack triomfantelijk zitten doen dat hij toch beter scoort, maar afgelopen paar dagen heeft al aangetoond dat VI Oranje in de basis een populairder programma is. Sowieso ook weer een mooi kijkcijfer gisteren.

Anoniem zei

Ja jongens dan zien we toch maar weer dat het journalistieke van Jack z'n programma toch de doorslag geeft.

Anoniem zei

ahjoh staat nu 4-1

Anoniem zei

VI Oranje trekt normaal gesproken gewoon meer kijkers als de NOS het voetbal niet daarvoor heeft zitten. Van 2/3 miljoen mensen blijven er 1.2 hangen voor Sportzomer.VI Oranje moet het met minder mensen doen.

VI Oranje was gisteren trouwens wel van een enorm laag niveau, ook de grappen waren vaak niet leuk. Van die awkward stille momenten. Ik denk niet dat VI Oranje heel lang een miljoenen publiek kan vasthouden. Ze hadden gisteren hun visitekaartje moeten afgeven.

VI moet het in de basis gewoon hebben over voetbal en dan met humoristische tonen erdoorheen. Dat maakte het altijd leuk. Tegenwoordig proberen ze heel geforceerd grappig te doen. Dat komt niet altijd aan.
Iemand begint eindelijk over voetbal te praten komt Genee ertussen met zijn CD.

Anoniem zei

VI oranje was gisteren inderdaad een beetje irritant en vooral met die vrouw van mora je zag aan de mannen dat ze dat niet leuk vonden.

wat ze wel goed doen is beginnen terwijl de nos nog even reclame heeft voor studio sportzomer.

Je ziet gewoon dat VI wel sponsers heeft, maar doordat ze nu maar 1 reclameblok doen moet de overige reclame worden opgevuld in het programma.

Wat ik eergisteren een goed stukje vond was EK kort dat was gewoon nieuws en voetbalgerelateerd. Dat was gisteren helaas niet.

Maar verder zitten er wel leuke items in zoals de krantjes en de reservebank.

Anoniem zei

Wilfred Genee is een beetje de weg kwijt. Hij verzuipt in alle aandacht en vindt het heerlijk om te verzuipen. Wat een chaos de afgelopen twee dagen.

Anoniem zei

@09-06-12 09:53 :

Helemaal mee eens, juist dat maakt de ruzies tussen Hansie en Johan zo leuk.

Anoniem zei

laat hun toch lekker die CD promoten als hun er blij van worden

CrazyDJ07 zei

het leukste programma wint niet, dat alleen maar omdat men te lui is om een afstandsbediening te gebruiken...

Anoniem zei

Leuk voor VI dat ze eindelijk meer dan 1 miljoen kijkers hebben! Wilfred zal blij zijn. Zijn grote doel is bereikt.

Anoniem zei

Ik vond het gister de beste uitzending totnogtoe, ondanks een paar slechte grappen. De sfeer was beter dan ooit, iedereen ontspannen, ook veel goede grappen, veel snelheid, prima allemaal.


Een miljoen is dan ook een prima cijfer.

KevVDZ zei

Het valt me ook wel op, dat er wel geforceerd leuk word gedaan. ook gijp met ze "van halst" moment, was een beetje over nagedacht. Maar het blijft leuk, dat de VI waar rond 2004 (toen het nog Voetbal Insite heten) nog 100.000 mensen keken, en we nu aan het miljoen zitten. het is net als je een baby volwassen ziet worden.

Anoniem zei

Het was op zich gewoon een prima show gisteren, alleen moeten ze proberen die sponsormomentjes wat aan banden te leggen. Ik snap dat het programma betaald moet worden, maar zo'n Cora van Mora die ineens het beeld binnen komt lopen middenin een verhaal van Johan, dat kan dus gewoon écht niet. Dat is minachting van de kijker, zou Johan zeggen.

Anoniem zei

Slechtste aflevering, meeste kijkers. Hoop niet dat ze op deze manier doorgaan. Dementerende Gijp en Derksen die steeds weer hetzelfde zeggen over Jolanthe en haar programma.

Renzo

Anoniem zei

@09-06-12 14:08
Inderdaad. Was een slechte aflevering. En al die reclame vind ik ook niks. Gelukkig download ik altijd de mp4 dus kan ik lekker doorspoelen maar als ik zou kijken zou ik wegzappen, tenenkrommende televisie dit.

Anoniem zei

Yolanthe bashen erg makkelijk

Anoniem zei

@09-06-12 14:43
Maar als ze dan tegenover Johan staat dan durft de slapjanus niet meer. Zo is het dan weer wel.

Anoniem zei

Deze kijker van het eerste uur vindt er geen ruk meer aan. Ik kijk voor het voetbal en niet voor allerlei kindse, platvloerse banaliteiten.

Anoniem zei

Iedere dag VI is vette overkill. Dat wordt de dood van het programma.

Anoniem zei

Na het interview van Yo met Johan deed johan heel aardig. Begint nu een beetje te fake te worden

Deeq zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link