06 juni 2012


Uitzending VI Oranje (di 05-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van dinsdag 5 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Dennis van der Geest, Pascal Kamperman en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


43 opmerkingen:

Erik zei

Kinderziektes waren er wel uit. Geluid prima, sfeer stukken beter.


Wel jammer dat Rene extreem negatief is. Hij praat elke kijker een dip in. Niet helemaal realistisch ook nog, want volgens de gokbazen zijn we na Duitsland en Spanje favoriet. Dus er is best een kansje.

KevVDZ zei

Johan als trambestuurder, en hansie was weer gek zoals we van hem gewend zijn. maar ben het wel eens dat rene niet helemaal gelijk heeft. en behoorlijk (te zelfs) negatief alles bekijkt. vaak ook onterecht. maar was zeker geen onaardige show.

Anoniem zei

De bal is rond. Het is 11 tegen 11. Zeg het maar jongens.

Anoniem zei

Gijp wordt gesponsord door antidepressiva?

Anoniem zei

Goeie show. En het lijkt erop dat ze de klachten hebben gehoord/gelezen. Publiek er nu dichter op en minder zakelijke setting dan gisteren.

Renzo

Anoniem zei

Het gaat steeds beter. De jongens komen op gang maar we kunnen nu nog niet teveel verwachten. Om goede anekdotes te kunnen vertellen en erg veel om iets te lachen, moet er wel materiaal zijn. Dit zal vanzelf wel komen naarmate de wedstrijden gespeeld worden. Dan wordt het een top-show!

Henk zei

Opzich prima uitzending. Dennis van der Geest prima gast, mag vaker komen. Ook die Pascal Kamperman doet het beter en natuurlijker dan die Marcel Maijer. Heb me alleen wel geërgerd aan die 'publiekopzweper'. Ik weet dat het in elk programma gebeurd, maar iets minder mag ook wel.
Verder begrijp ik die shots van het hotel ook niet.Misschien dat ze hier nog iets mee gaan doen.

Anoniem zei

Over 2 dagen bestellen ze een paar hoeren die dan net op het moment van het shot het hotel in lopen. Lachen, gieren, brullen en Rene die van geilheid Johan zo in zijn snor spuit.

Anoniem zei

Aan Anoniem 06-06-12 01:52

Ik denk dat het een parodie is, gebaseerd op het feit dat NOS studio sportzomer continue shots laten zien van het hotel en de omgeving waar hun studio is gevestigd. Ik merk ook dat Wilfred het steeds met een lach en een halve ondertoon aankondigt.

Anoniem zei

@06-06-12 03:04
Alleen is het niet leuk. Het onderbreekt telkens zinvolle discussies. Niemand maar dan ook niemand vindt het grappig of zinvol.

Anoniem zei

René heeft gewoon gelijk. Hij is 1 van de weinige realistische analytici. De kans is groter dat Nederland na de poulefase alweer uitgeschakeld is dan dat Nederland het EK wint.
Morgen is Gordon te gast. Daar heb ik wel vrees voor. Wat weet hij nou weer van voetbal af? Nodig kijkers uit die er wat mee hebben! Hans Kraaij, Boskamp, Van Hanegem etc als vaste gasten. En een andere type sporter of een beroemde Nederlander die wat met voetbal heeft als 2de gast. Dat zou perfect werken. Eric Dijkstra bijvoorbeeld. Dat is een goeie. Die wat dikkere jakhals van Bureau Sport zou ook goed zijn.

Anoniem zei

Die rtl xl link werkt niet als je in australie woont.(mededeling over "rightrestrictions")

Heeft iemand een idee hoe dat wel zou kunnen?

Anoniem zei

kijkcijfers

12. VI ORANJE 829.000
17. STUDIO SPORTZOMER 763.000

Anoniem zei

Ik kijk dat sportzomer ook,maar vind het zo intens saai.Kijk toch echt liever live naar VI Oranje,alles klopt gewoon setting enz...En als het toernooi begint dat gaat het los dat weet ik zeker,ik vind het prachtig hahaha...

Nick zei

Rene heeft gewoon gelijk, er is 0.0 kans om het EK te winnen.

Ken je David Silva? Iniesta? Xavi? Ozil? Gomez?

Anoniem zei

Rene mag dan wel een beetje gelijk hebben dan kan je het nog wel iets positiever brengen. We weten allemaal dat half Barcelona voor Spanje speelt.

SigaarSnor zei

Die hotelshots lijken me inderdaad een 'sneer' naar de NOS. Ik vind het zelf stiekem wel grappig, mits met mate.

SigaarSnor zei

@Anoniem 06-06-12 05:31: RTL heeft alleen de rechten om het binnen Nederland op internet te zetten, maar als het goed is werkt de .mp4-link wel vanuit het buitenland.

Anoniem zei

Je krijgt zes keer je inleg terug als Nederland wint. Dat is dus alles behalve nul procent kans.
http://www.oddschecker.com/football/internationals/euro-2012/winner


En daarmee staan we derde. Gr., Erik.

Anoniem zei

Bedankt SigaarSnor!

Anoniem zei

Dennis van der Geest is een goeie gast. Hij zegt wat hij wil! Zijn er tegenwoordig niet zo heel veel meer van. Maar ben het wel eens dat ze iets meer voetballers mogen uitnodigen. En de combo Kromme en Gordon is nou niet echt iets denk ik. Doe dan Joling & Gordon/ Carlo & irene die kunnen dan iets van de tv kantine doen met gijp. Dat lijkt mij weer leuk :P

Anoniem zei

Topshow! Had af en toe nog even naar Jack gekeken, maar dat is me toch saai... Zat zo'n muziekprofessor die constant met z'n laptop stokoude liedjes ging opzetten. Frank de Boer en Van Oostveen vonden het maar niks haha!

Anoniem zei

Rene heeft gewoon gelijk, Nederland heeft gewoon een te kwetsbare achterhoede. Spanje en Duitsland hebben daarnaast een veel betere selectie. Ik werd alleen een beetje moe van Genee, die wil steeds meer zijn stempel drukken en gaat zich er steeds meer bemoeien. Een presentator is er om voorzetjes te geven en alles in goede banen te leiden, niet om constant mee te praten. Ik vind dat Hans het meest te melden heeft, en hij is ook vermakelijk. Van der Geest was ook goed bezig, beetje ingaan tegen de rest kan geen kwaad.

Anoniem zei

@ laatste anoniem.


We worden betere kansen toegedicht dan landen als Frankrijk, Engeland, Italië en Portugal. Alleen Duitsland en Spanje worden hoger ingeschat, maar we worden ook tegen hen zeker niet kansloos geacht.


Wat is dan de reden om te doen alsof we er niets van kunnen, terwijl we bij de top5 van de wereld horen?


Rene is gewoon te negatief en doet net alsof we RKC 2 hebben afgevaardigd.


Verder ben ik trouwens een groot fan van hem, maar hij is nu wel heel erg negatief. En dus niet rationeel-negatief, want die gokbazen zijn rationeel, en die geven ons een kans. Gr., Erik.

Anoniem zei

Ik kan VIOranje via de mp4 kijken. Echt top! Nu nog die van Studio Sportzomer. Kan iemand mij daarmee helpen? Ik heb het geprobeerd via een proxy (of zoeits) met IP-adres in NL, maar daarvoor is mijn internetverbinding te langzaam. Kan iemand mij verder helpen? Groeten uit Brazilie, Mark

Anoniem zei

Mensen die negatief doen moeten niet zo zeuren. Barcelona heeft dit seizoen uiteindelijk geen klote gepresteerd geen Champions League en geen kampioenschap. Daarbij komt dat ze lui zijn geworden ze geven alle ballen automatisch op Messi en diegene is er nu juist bij het Spaanse elftal niet bij. Dan heb je nog het geemmer tussen Real en Barcelona spelers zodat het Spaanse elftal elk moment kan veranderen in een vuurhaard.

Tuurlijk Duitsland en Spanje hebben een goed elftal maar ze kunnen altijd tegenstanders treffen waardoor ze worden uitgeschakeld. Als Nederland goed speelt en weinig hoeft te verdedigen komt het allemaal wel goed. We moeten nu niet net doen alsof we van elk middelmatig land gaan verliezen.

Anoniem zei

jah oranje moet van denemarken kunnen winnen maar tegen duitsland zijn ze kansloos kadhira,ozil,bastian,gotze,muller,gomez,lahm.dit zijn al 7 wereld spelers terwijl nederland in mijn ogen twee wereld spelers heeft.van persie,sneijder.robben is een goede speler maar geen wereld top en huntelaar is a subtop real milan mislukt.

Anoniem zei

@06-06-12 13:28
Volgens mij kun je dat niet eens terugkijken :( Ik weet in elk geval niet hoe of waar. Iemand die het wel weet?

Anoniem zei

Ben met anoniem 06-06-12 13:35
eens

Huntelaar komt ruim te kort als voetballer.daarom vond ik een onzinnige discussie die vergelijking met Van Persie.
Robin is de beste speler van nederland.dat klaas jan meer heeft gescoord in de kwalificatie zeg me niks want laten we eerlijk zijn scoren tegen San marino en Finland is niet zo moeilijk.je moet het laten zien tegen de grote statistieken:
Huntelaar
Bayern
Dortmund
0 doelpunten

Van persie
Manchester
chelsea
liverpool
totenham

8 doelpunten

Anoniem zei

@06-06-12 13:46
Van Persie heeft al een WK voor ons verpest door geen strandbal te raken en hij heeft een vervelend groot ego als hij even gepasseerd wordt. Dat kleffe gedoe tussen de twee Marokkaanse matties Ibi en Robin (nep Marokkaan) is ook misselijkmakend.

Oranjegekke Belg zei

Het is haast onmogelijk om te kijken via die mp4-link. Om de 5 seconden stopt het beeld voor een seconde of 15. Op die manier is het een beproeving om door het verhaal van Hansie Hansie door te komen.

Ik weet niet hoe het te verhelpen.
Iemand met hetzelfde probleem?
Iemand met de gouden oplossing?

Anoniem zei

Goeie balans trouwens tussen periodes serieus over voetbal praten en het bekende kinderachtige gekloot van Wilfred.

Renzo

Anoniem zei

@ Oranjegekke Belg
Probeer VLC player is werkt altijd goed bij mij!

Anoniem zei

@06-06-12 15:27
Werkt bij mij ook vaak niet goed. Ik download altijd de mp4 link (rechtermuis klik > opslaan als klikken). Afhankelijk van de snelheid van je verbinding is die in no time gedownload.

Anoniem zei

Anoniem 06-06-12 15:12

wat heeft ibi hier mee te maken? affelay vind het fijner om met van persie te spelen omdat ze goed kunnen voetballen iets waar Huntelaar niet kan.Filipo Inzaghi was ook een veel scorende speler vroeger maar die kon niet voetballen het zelf geld voor Klaas jan Huntelaar.en dat je Marokkanen de bij haalt als argument dat zegt meer over jouw, en hoe je in het leven staat,namelijk haten op als wat niet op je lijkt.ben je soms een pvver hahaha lolz.kansloze

Anoniem zei

Ja download de link niet gaan streamen is kut.
Internet Download Manager beste
heb altijd 5MB download snelheid.

Anoniem zei

@06-06-12 16:38
Iemand is op zijn teentjes getrapt hoor omdat iemand de waarheid vertelt, hahahaha hoe typisch weer.

Anoniem zei

06-06-12 18:05
ja jouw waarheid. het is een voetbal blog er zijn duizenden forums waar je je frustraties kwijt kunt oh jah is deze misschien iets voor je www.Kukluxklan.com

Anoniem zei

@06-06-12 18:10
Hahaha zemmer.

Anoniem zei

06-06-12 18:29

Gijpie zou zeggen

welke zwem leraar ben je ooit tegen gelopen.

Anoniem zei

Kennen jullie neushaar, bahsin uit Hoensbroek?

Anoniem zei

Kan er mij iem zeggen hoe ik in belgië kan kijken nr vi oranje ? Mvg

Oranjegekke Belg zei

Klasse jongens!
Bedankt voor de tip, het draait als een tierelier!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link