01 mei 2017


Uitzending Voetbal Inside (ma 01-05-2017)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal Inside op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk hier (RTL XL) de complete uitzending van maandag 1 mei 2017. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Valentijn Driessen, Marcel van Roosmalen, Escha Tanihatu en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal Inside.

In overleg met RTL heeft SigaarSnor.blogspot.com besloten om per 20 maart 2017 geen directe .mp4-links naar de uitzendingen van Voetbal Inside meer te plaatsen.


17 opmerkingen:

De Koffietijd Dames zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Dank aan de Koffietijd dames.

Anoniem zei

Idd dank, zo kan ik het tenminste ook zien in Spanje en vanwege de dalende kijkcijfers zou RTL blij moeten zijn met ons in het buitenland

Anoniem zei

@22:30 Begrijp je punt, maar denk niet dat de tientallen/hondertallen hoeveel het er hier ook moge zijn opwegen tegen kijkcijfers in de honderdduizenden.

Bovendien is er in het laatste half jaar een behoorlijke stijging te zien tijdens de maandaguitzendingen. Met een gemiddelde van een kleine 700.000 en een paar uitschieters van 8 en 900.000+ doen ze het nog altijd prima.


Neemt overigens niet weg dat ik het belachelijk vindt dat RTL het blijkbaar verbiedt? Om de eigenaar vd website directe MP4's te laten delen.

Anoniem zei

Bedankt vanuit Denpasar, Bali

Anoniem zei

Dank weer edelachtbare, ja ja, maar ook nee, nee. Nimmer nicht gewahr, zoals de Duitsers dat altijd zeggen, kent u die uitspraak?

Anoniem zei

Wat was die Marcel weer geweldig. Hopelijk komt hij volgend seizoen wat vaker langs

Anoniem zei

Dank vanuit Montpellier.

Cornelis zei

Mooi!

Anoniem zei

Dank vanuit Vietnam.

Anoniem zei

Hulde uit Maleisie

Anoniem zei

Bedankt vanuit Legian Bali

Nietletterlijk zei

geen HD link dit keer..... koffie tangen!

Hoppa zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Tjing tjang behang zei

Als je HD link wilt, je kunt de linkjes altijd zelf verkrijgen via downloadgemist.nl ;-)

Anoniem zei

Iemand die de aflevering van vorige week maandag (24 april) voor mij heeft? Ik was in de VS en ik wil hem graag nog zien. Bedankt alvast!

Anoniem zei

Downloadgemist.nl

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link