21 oktober 2013


Uitzending Voetbal International (ma 21-10-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 21 oktober 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Simon Zwartkruis, Sensi Lowe, Escha Tanihatu, Raymond van het Groenenwoud en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


41 opmerkingen:

Anoniem zei

Er staat vrijdag moet maandag staan gr.

Anoniem zei

en wederom weer erg bedankt!

Anoniem zei

thanks!!!

Anoniem zei

Kanker nog aan toe, wat duurde dat lang.

Anoniem zei

Bedankt voor de link!

Tim zei

Wat heb ik mij weer kapot geërgerd aan die Escha. Die MOET per se elke keer weer in beeld met d'r neppe kop. Het was vooral goed te zien toen ze het broodtrommeltje ging brengen naar Jan, stond ze daar even stil en je kon aan dr af zien dat ze dacht ''ben ik al in beeld?'' voordat ze het cadeautje naar de tafel ging brengen. Mag ik even kotsen, zeg. Ik snap echt niet wat dat meid nog in het programma doet, behalve dat ze getrouwd is met Danny. Ze heeft al vaak genoeg toegegeven NIKS met voetbal te hebben, en dan vind ik ''camerageil'' geen goede reden om zo iemand er steeds bij te hebben. Walgelijk.

Onderkruipsel zei

Tim, homo, Escha is onderdeel van het format. Als je een leuke jongen wilt hebben schakel dan over naar een betaalzender die past bij jouw p(rof)iel.

Anoniem zei

Thanks voor het vermaak laat op de avond!

Anoniem zei

00:00 :-)

Tim zei

Escha is onderdeel van het format?! Rot toch lekker op met die onzin, en neem dat wijf gelijk met je mee.

Anoniem zei

bijzonder aangename aflevering, bedankt sigaarjongens

Anoniem zei

Leuke verjaardagsuitzending :) en die Gijpie maar kanen van die bamitaart :p

Joe zei

Bedankt voor de download link!

Anoniem zei

lol@Tim

Anoniem zei

@ Tim

Het is wel handig dat ze even wacht anders zien wij niet dat zij Jan de cadeautjes overhandigt en dat zou lekker amateuristisch zijn. En ze hoort nou eenmaal bij VI maar waarom erger je aan haar?

Anoniem zei

Haha Escha, wat is dat mens camerageil zeg. Ook als René aan het woord zie je haar continu in de camera gluren.

Anoniem zei

Iedereen die VI een format noemt is gek. Mensen aan tafel zetten en laten lullen is géén format.

Anoniem zei

Ik heb trouwens al enorm vaak hier wat gezegd over het gedrag van Escha. Valt me op dat nu dus ook anderen zich aan haar ergeren, en precies om dezelfde redenen als ik.
Dat mens wil inderdaad alleen maar in beeld met d'r glimmende Molukse pindakop.

Anoniem zei

Grote kans dat al die mensen die hier zeuren over Escha gewoon jaloers zijn omdat ze thuis zelf met een mormel op de bank zitten...

Tim zei

@09:57, hoezo?! Jan zit toch gewoon aan tafel, dan hoef je toch niet elke keer ingezoomd op haar make-up kopje haar "aanloop" naar de tafel te laten zien?! Ik begrijp het echt niet. Ik heb ook nog geen een goede reden gehoord waarom ze eens in het programma zit, terwijl er redenen genoeg zijn om haar lekker "backstage" te laten.

@11:56, ben jij het Danny?

Anoniem zei

Wat een gezeik over Escha,moet ze het brood trommeltje naar hem toe gooien dan?En dat andere wijf dan dat die taart kwam brengen,was die een portie DOM...Dat vind ik dan nog veel irritanter en die bleef maar staan.En zo'n domme antwoorden manman.Nee Escha is gewoon VI of je der nou moet of niet.Ze komt gewoon een taart of cadeau brengen.Daar is toch niks mis mee.Maar die andere snol die denkt er kijken 917.000 mensen dus laat ik maar ff dom blijven staan.Wel jammer dat er nooit de Miljoen word gehaald...

Tim zei

Maar hoezo nou weer ''wat een gezeik''? Ik zeg alleen wat ik vind, en ben (blijkbaar) niet de enige die er zo over denkt.

Escha wil maar al te graag in beeld, die induk wekt ze in ieder geval. Gisteren kon ze er niet genoeg van krijgen leek het wel, elke keer zo'n loopje alsof ze in d'r ondergoed op de catwalk liep richting de tafel bij het doorgeven van de cadeaus. Moet ze het dan gooien? Nee, natuurlijk niet. Maar wel weer toevallig dat juist zij elke keer die spulletjes brengt. En dat komt bij mij heel fake over. Bij dat -overigens totaal overbodige- kut item van de ''kantineheld'' zie je haar tijdens het filmpje ook altijd in beeld de kantineheld verwelkomen. Vaak als ze achter de bar staat, doet ze niks, maar zie je haar gewoon ''meekijken/luisteren'' naar het gesprek aan tafel. Kan dat dan niet ergens anders, vraag ik me dan af?

Ik kijk VI niet voor Escha. Ik zeg daarbij ook helemaal niet dat ze lelijk is of dat ze iemand heeft vermoord ofzo, ik vind het gewoon een heel nep gedoe, ze is heel erg camerabewust. Altijd zo'n strak pakje aan, een half kilootje make up en maar glimlachen, leuk proberen te zijn. Ze doet net alsof ze een of andere droomvrouw is. Terwijl ze juist geen verstand heeft van voetbal en als ze niet getrouwd was met Danny, waarschijnlijk niet eens meer in het programma had gezeten.

En omdat ik dit vind ben ik een homo, jaloers en een zeikerd? Dat zijn pas goede argumenten...

Anoniem zei

Ik vond die sinsey of hoe ze heet ..nog irritanter..en nog blijven staan ook..zo van ik voeg iets toe ..over uitmelken gesproken

Anoniem zei

Tim, je had het niet beter kunnen verwoorden.
Die Escha is een mislukte actrice die nu, en om dubieuze redenen, een beetje bier staat te tappen ter meerdere eer en glorie van haarzelf.
Om volstrekt onduidelijke redenen probeert ze zich te profileren door middel van bewust aandacht trekken.

Anoniem zei

Het is ook nog eens zo dat haar voorgangster achter de bar, Berdien, moest wijken omdat de werkloze vriendin (nu vrouw) van Danny Vera zonodig ook een rolletje in VI moest hebben, en natuurlijk een vergoeding.

Anoniem zei

@ Anoniem 22-10-13 13:49

+1

Anoniem zei

Waar gaat het hier over, goede aflevering !

Anoniem zei

KANKER, DAT WAS SNEL!

Anoniem zei

Jezus christus

Gaat een zielenpoot een heel boek schrijven omdat het meisje achter de bar hem niet aanstaat. Lekker belangrijk weer allemaal, rot toch op man.

Anoniem zei

Zal die escha eens van achter pakken hmmmm

Anoniem zei

Wie was die Sinsey eigenlijk?

Anoniem zei

Tanihatu is vies.
Denkt dat ze een droomvrouw is. HAHAHAHAHAHAHA

Anoniem zei

Tim je bent een HOMO !!

Anoniem zei

@Anoniem 22-10-13 23:09
Hou je kankersmoel eens dicht.

Anoniem zei

Ja Timmy boy,een heel verhaal wat kant noch wal raakt.Het was niet Escha die hele tijd bleef staan en in de camera bleef kijken.Maar die Sinsey of hoe die domme geit ook heet.Je bent niet alleen een HOMO maar volgens mij heb je ook een andere uitzending gezien.Wie is er nu dom jij of Escha vul het zelf maar in halve haan...

Anoniem zei

Moet je hier komen mongool, krijg je klappen totdat ze je in stukken kunnen oprapen.

Anoniem zei

Moet je gewoon eens hier komen, waus.

Richard zei

Anoniem is vast 13 jaar oud?
Waarom zou je anoniem gaan reageren en stoer praten?

Anoniem zei

Valt me steeds meer op elke week wat er woensdags in de uitsmijter van rene staat heeft die op maandag in de uitzending al gezegd. Vooral de leuke grappige dingen dan. Spontane is er wel vanaf nu.

Anoniem zei

Leuke show trouwens.

Renzo

Anoniem zei

Top uitzending ook met Escha..........

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link