25 oktober 2013


Uitzending Voetbal International (vr 25-10-2013)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 25 oktober 2013. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, John van Zweden en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


31 opmerkingen:

Anoniem zei

Godverdomme, dat werd ook wel tijd.

Anoniem zei

Dat duurde KANKERLANG GODVERDOMME

Charlie zei

Stelletje zwakzinnigen hierboven. Thx voor de link!

Anoniem zei

Alle Charlie's zijn homooooooooooooooo

Zwarte Piet zei

Jeetje pietje! Dat is bliksems snel! Laat die dekselse nozems hierboven een beetje normaal doen, dan doen ze al gek genoeg.

Anoniem zei

Kanker kanker charlie kanker bek

Anoniem zei

Oliver & Sigaarsnor, onderneem eens actie tegen dit soort associale mongolen, die steeds dat woord gebruiken in hun taalgebruik.

Misschien moeten ze het zelf maar krijgen, dan piepen ze misschien anders en zien ze in dat je daar niet mee moet spotten.

Blijkbaar zijn ze hier te laf en accepteren ze dit allemaal.

Onbegrijpelijk!!!!!!!!!!!!

Jarno Twijnstra zei

thx! (zoals zovaak)

download is deze keer wel erg traag, kan dat kloppen?

Anoniem zei

Schelten hoord bij de voetbal.

Anoniem zei

Ga eens een keer naar een ziekenhuis waar patienten liggen met die vreselijke ziekte.

ga dat eens ervaren, ben benieuwd of ze dan wat meer tot inkeer komen

Anoniem zei

Download link is van Rtl and inderdaad een beetje traag vandaag.Aan de andere kant is het normaal gesproken snellers als je zou verwachten dus misschien is een bijstelling in downloadsnelheid ook wel te verwachten.

Anoniem zei

Ah sorry google translate and your stupid language,i mean "en" & "sneller"

Onderkruipsel zei

Het was vast een goede uitzending anders zaten mensen er hier wel over te k@nkeren (met respect voor alle terminalen).

Anoniem zei

KK RACIST DIE ZWEDEN

Anoniem zei

sigaarsnor bij de eerst volgende keer weer dat taalgebruik geen mp4 er meer opzetten hoe vervelend dat ook moge zijn, dit kan en mag je niet meer accepteren of anders geen reactie meer kunnen plaatsen

Anoniem zei

ahahahah wat een stel zwakzinnigen hier

Burton Gonzalez zei

Wat een hoop idioten met het verstand van een pantoffeldiertje hier, Sigaarsnor u wordt weer bedankt voor de link

Anoniem zei

Sorry maar het was een zaaduitzending...vond het even leuk over Swansea...maar na een tijdje was ik het zat...leek wel een beetje Studio Voetbal.....

Anoniem zei

Dat Haagse onderkruipseltje bracht de oninteressante verhaaltjes heel enthousiast, maar ondertussen kakte alles en iedereen in. Wat een aanfluiting die van Zweden! Een enkeltje Oslo voor dit misbaksel.

Anoniem zei

Gijp leek wel weer redelijk depressief over z'n werk bij de Europa League uitzendingen, ik twijfel of we die daar nog terugzien.

Anoniem zei

Gullit eet op die banaan, en rot op naar Milan hahaha

Anoniem zei

@ Anoniem 26-10-13 11:35:

Ze hebben volgens mij een contract waarin ze verplicht zijn om de EL-wedstrijden uit te zenden en om daarbij ook de boel voor- en na te beschouwen. Dus hij moet wel.

Kan wel zijn dat hij zich gewoon een keer ziek meldt.

Anoniem zei

Wat een aanfluiting om zo'n Haagse omhooggevallen proleet uit te nodigen, die maar een beetje schaapachtig glimlacht om allerlei minder of meer criminele geintjes die hij heeft uigehaald.
En dan een boek over zo'n figuur uit de marge? Hou toch alsjeblieft op.

Ik ga toch niet het "levensverhaal" lezen van iemand met een behangwinkel die 50.000 pond in een (dan nog) onbeduidende Engelse club steekt, en al helemaal niet omdat het totaal zijn verdienste niet is dat die club hogerop gekomen is.

Anoniem zei

En dan ook nog zo kinderachtig zijn om het behang van een bepaalde club niet te willen verkopen, waarmee je dus voor je klandizie bepaalt wat hun smaak moet zijn, en dus in wezen wat wel of niet goed genoeg is voor hen.

Anoniem zei

Die vent is gewoon aandeelhouder van Swansea, meer niet.
Ik ga toch ook niet het levensverhaal lezen van een aandeelhouder van Google? Die heeft namelijk ook een verdienste van afgerond 0,0% in het succes van dat het bedrijf waar die aandeelhouder van is.

Anoniem zei

Hij heeft zichzelf dom neergezet..dat boekie zal het alleen maar goed doen in DH en omstreken verder dan dat zal het inkakken..Hij nodigt mij echt niet uit om naar de boekhandel te rennen...en dat verhaal over Gullit is niveauloos

Anoniem zei

Gijpie moet niet zeuren,meeste mensen gaan echt niet met plezier naar hun werk.Maar dikwijls zit er niks anders op,hij hoeft gewoon maar wedstrijden te kijken en word zwaar overbetaald.Als je dat al niet kan opbrengen en verder heel de dag maar op de bank hangt.Die heeft echt helemaal niks nuttigs met zijn leven gedaan,tot nu toe...

Anoniem zei

Ja Gijp heeft nooit hard moeten werken voor zijn geld. Vroeger liep hij de kantjes er al vanaf e nu nog steeds. Maar wel flink cashen. Ik snap nooit waarom moeten mensen die op tv komen zoveel verdienen?

Anoniem zei

Sinds wanneer zitten de tokkies in vi?

Anoniem zei

vreselijk die van zweden. dom, aggresief, zielig kereltje

Anoniem zei

Kan ook jaloezie zijn,die van Zweden hard werkende vader heeft zijn zaakjes erg goed voor elkaar...Kan je niet van iedereen zeggen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link