05 juli 2012


Uitzending Tour du Jour van 04-07-2012 trekt 557.000 kijkers

De uitzending van Tour du Jour van woensdag 4 juli 2012 (hier terug te zien) heeft 557.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 13,1 procent). Daarmee eindigde het programma op de 15e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Tour du Jour is tijdens de Tour de France iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending van dit seizoen is die van dinsdag 3 juli 2012 met 641.000 kijkers. Gemiddeld trekt Tour du Jour 602.000 kijkers per keer.

Het programma De Avondetappe van de NOS, dat van 23:00 tot 00:00 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 846.000 belangstellenden (marktaandeel: 22,0 procent). Gemiddeld trekt dat programma 785.200 kijkers per uitzending.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


10 opmerkingen:

Rob Amsterdam zei

Was een leuke uitzending gisteren!
De filmpjes met de wielrenner en de andere items doen het goed.

Anoniem zei

Ben ik ff blij dat jij het leuk vond...

Anoniem zei

Rob


Dat is heel geruststellende.

CrazyDJ07 zei

Straks nog even de avondetappe bekijken voor de touretappe van vandaag.
iedere uitzending is goed en leuk al wordt ik wel echt gek van die dries roelvink hoor, ook vreemd dat hij gewoon toch weer slecht playbackt daar na zijn uitspraken over derksen en de programma's van genee en derksen.

blijkbaar nog steeds te weinig snabbels...

Anoniem zei

Ja idd zing dan live als je toch iedere dag voor 1 minuut vanuit Amsterdam over komt rijden!
Waardeloze kijkcijfers voor de uitzending!
Gertje kwam niet echt tot z'n recht want Wilfried de Jong kan beter documentaires maken of filmpjes zonder geluid!!!

Anoniem zei

Genee heeft Derksen en Gijp niet bij zich om hem tegen te houden met die Dries Roelvink onzin. Je hebt Danny Vera en je laat zo'n slechte zanger playbacken. Wat een schande. Het is ook geen leuke grap iedere keer weer. Genee weet het altijd ook wel te overdrijven met die filmpjes die de eerste keer niet eens zo leuk zijn om te zien. Oké Blatter valt, door naar het volgende. Who gives a fuck.

luc zei

het enige slechte aan tour de jour is de afsluiting met weer die playbackenden z.g.zanger dries roelvink. genee vraagt hoe je die kan weren de muziekband weggooien en dries de toegang weigeren, laat danny vera het programma afsluiten, zal veel meer kijkers opleveren,nu moet de t.v. 5 minuten voor het einde uit!!!vorig jaar was roelvink al een aanfluiting, dus hr. genee laat je vriendje bij je thuis zingen. hebben wij er geen last meer van.luc....

Rob Amsterdam zei

Die Dries is een geschikte peer en een goede afsluiting van een goed programma. Ga zo door Wilfred!

Anoniem zei

Ik ben helemaal geen fan van Nederlandstalige muziek en al helemaal niet van Dries Roelvink. Maar ik vind dat nummer van Dries Roelvink best leuk en het past goed bij het programma. Dus vooral zo doorgaan!!!

Anoniem zei

05-07-12 19:31

Nederlanders hebben geen gevoel voor ritme, muziek,passie.geef mij maar Latijnse muziek.hup bewegen met die heupen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link