03 juli 2012


Uitzending Tour du Jour van 02-07-2012 trekt 608.000 kijkers

De uitzending van Tour du Jour van maandag 2 juli 2012 (hier terug te zien) heeft 608.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 13,6 procent). Daarmee eindigde het programma op de 21e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Tour du Jour is tijdens de Tour de France iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. Het programma De Avondetappe van de NOS, dat van 23:00 tot 00:00 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 808.000 belangstellenden (marktaandeel: 21,1 procent).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


29 opmerkingen:

Anoniem zei

vind je het gek, wielrennen is de meest zielige en verschrikkelijk saaie sport die er bestaat, maar ja one trick pony wilfred genee moet toch aan centjes komen

Anoniem zei

Wat was eigenlijk het gemiddelde van vorig jaar?

Anoniem zei

Het enige wat spannend is, is de finish.. Voor de rest niets... Tenzij er iemand weer in de prikkeldraad wordt gestoot.. Maar om dan 1,5 uur er over te lullen.. Dat is ook een kunst...

SigaarSnor zei

@Anoniem 03-07-12 11:11: Vorig jaar scoorde Tour du Jour gemiddeld 477.208 kijkers (best bekeken uitzending: 705.000). Ze begonnen toen met 359.000 kijkers, dus wat dat betreft is de 608.000 van nu zeker geen slecht begin.

Stefan zei

Jammer van dat dode publiek dat nergens om lachte. Ik lag een aantal keren weer krom van het lachen van de verhalen van Gert Jacobs. Tijdens het lachen kijk je dan eens naar het publiek en dan zie je niemand zelfs een beetje glimlachen. Danny Nelissen vind ik inhoudelijk erg sterk, maar heeft wel een beetje het arrogante over zich heen. Zo iemand die vindt dat hij altijd gelijk heeft.

Anoniem zei

Die Danny N is een goeie peer. Erg veel verstand van fietsen en heeft altijd wat te melden.
Valt mij op dat Johan er niet bij is, er is niet 1 keer over de PVV begonnen....gelukkig.

Anoniem zei

Wielrennen is juist de mooiste sport die er bestaat, voetbal vind ik een beetje simpel. Maar goed, ieder zijn eigen smaak.

Anoniem zei

Ach, wat de leukste sporten zijn maakt voor beide programma's geen drol uit qua entertainment. Johan moet het puur hebben van het azijnzeiken en schijtlollig doen en Rene is een one trick pony die het moet hebben van zijn geestelijke gesteldheid van die dag. Idem voor Gert Jakobs, al is hij veel stabieler, maar hij kan nooit toppen aan een Gijpie in topvorm.
Speltechnisch is Tour du Jour van een veel hoger niveau door de bezetting van allesweter Danny Nelissen.

Al met al is VI Oranje een stuk leuker om te kijken, maar dit heeft puur met de persoonlijkheden aan tafel te maken. Ik moet wel zeggen dat VI Oranje ietwat gezapig aanvoelt de laatste tijd en er niet echt een moment is geweest waarin ik helemaal dubbel heb gelegen. Tour du Jour vorig jaar was over het geheel genomen saaier, maar er zaten wat incidentele stukken tussen die een stuk grappiger waren en minder geforceerd aanvoelden dan VI Oranje.

Anoniem zei

@03-07-12 13:06
Gijp is al jaren niet meer in topvorm. Hij is tegenwoordig van de afdeling schijtlollig en grappen maken over andermans rug.

Ik vind Danny meer verstand hebben dan bijv Derksen over voetbal. Derksen weet alleen veel van het wereldje maar weinig van het spelletje. De gasten bijvoorbeeld vanavond bij TDJ waren puur sportmensen, dat is een groot voordeel bij TDJ. Gasten waarbij je van te voren denkt mwoah blijken toch heel geslaagd te zijn in een wielrensetting.

Anoniem zei

Tour du hoer met gaytje genee

Sjoerd zei

Wat een gezeik hier zeg! Kijk dan niet!

Rob Amsterdam zei

Hoeveel kijkers heeft onze Vetklep Smeet getrokken?

Anoniem zei

Je kunt toch lezen Rob Amsterdam? Staat gewoon in het bericht. 808.000 dus.

Anoniem zei

nou nou om de Heer Smeets vetklep to noemen gaat me te ver Smeets is de beste presentator die er is.

Rob Amsterdam zei

@anoniem 03-07-12 16:14
Zeker kan ik lezen. Toen ik dit artikel vanochtend las stonden die gegevens er nog niet bij, alleen van Tour de Jour.

Rob Amsterdam zei

@anoniem 03-07-12 17:18
Hij is inderdaad een presentator, een slechte vind ik. En hij is moddervet dus vetklep is zeker gepast.

Anoniem zei

Rob Amsterdam

Jij had misschien te druk met jouw ( DE UPPERGOD, DE MESSIAS VAN DE LAAGONTWIKKELD MEDEMENSEN)zo word Wilders genoemd.gast ik snap werkelijk niet waarom je Maart Smeets moet beledigen

Anoniem zei

@ Rob

Je hebt dus schijnbaar nog steeds moeite om je oogkleppen af te doen en eens fatsoenlijk te lezen. Wellicht moet je in het vervolg een 10-stappen plan maken met de hoofdpunten LEZEN, LEZEN, LEZEN en LEZEN. Dan kom je wellicht niet meer als een totaalidioot over.

Groetjes uit 010

Anoniem zei

@03-07-12 17:52
Ga jij eerst eens het VMBO afmaken.

Anoniem zei

De uppergod lolz

Anoniem zei

Mart Smeets is een zelfingenomen kwalletje.

Anoniem zei

Dat kan ik ook van Wilfred Genee zeggen.

Rob Amsterdam zei

@Anoniem 03-07-12 17:52
Wat begin jij nu over Wilders te zeuren, slaat kant noch wal. Ik heb een hekel aan die zelf ingenomen kwal van een Smeets en ik steek dat niet onder stoel of banken. Ga naar de Smeet fan club anders als het je niet bevalt.

SigaarSnor zei

A.u.b. niet wéér die PVV-/Wilders-discussie. De volgende reacties daarover zal ik verwijderen. Mag ik jullie in dat verband ook wijzen op het SigaarSnor Forum? Daar kunnen eventueel de wat meer offtopic discussies gevoerd worden.

@Rob Amsterdam: Voor wat het waard is: de cijfers van De Avondetappe stonden er vanmorgen al direct bij hoor. :)

Guido zei

Kom op jongens een beetje respect!
Ook voor ome Mart!
Ik kijk beide!
Wil ook loyaal zijn voor Mart's goede programma!
Beste gasten zitten bij Tour du Jour!!!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Inderdaad, die PVV discussies moeten een keer stoppen. Ze worden allemaal veroorzaakt door dezelfde persoon zal ik je vertellen. Maar goed, Mart Smeets is inderdaad erg zelfingenomen, hoog eigendunk, het gaat altijd om de Mart Smeets show..

Anoniem zei

Waarom is mijn reactie verwijderd en die van mister ik begin weer eens over de PVV niet?

SigaarSnor zei

@Anoniem 04-07-12 14:21: "De volgende reacties daarover zal ik verwijderen". Daarom dus.

Ik wil iedereen nogmaals vriendelijk verzoeken om niet steeds over de PVV te beginnen en als iemand dat toch doet er niet op te reageren. Hetzelfde geldt overigens voor andere offtopic reacties. Ik ben hier natuurlijk niet constant aanwezig, maar ik grijp vanzelf wel in als het nodig is. Als er dan al een hele lijst aan reacties heen en weer staat, wordt het er natuurlijk niet makkelijker op. Als je het ergens niet mee eens bent of een reactie ziet die wat jou betreft niet door de beugel kan, kun je me natuurlijk altijd mailen (of eventueel een bericht op het forum achterlaten).

Eerlijk gezegd vind ik het nogal vervelend dat ik hier de laatste tijd steeds vaker als een soort van politie-agent moet optreden. Als iedereen gewoon op een normale manier en gerelateerd aan het geplaatste bericht/item reageert, zou dat eigenlijk niet nodig hoeven te zijn en scheelt dat zowel jullie als mij een hoop irritatie.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link