06 juli 2014


Uitzending VI Oranje (zo 06-07-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zondag 06 juli 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft, Hans Kraay Jr., Michael Boogerd, Sierd de Vos, Escha Tanihatu, en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


51 opmerkingen:

Anoniem zei

Post alstublieft de laatste pizza die je hebt gehad.

El sierd zei

Pizza calamiteiten

Anoniem zei

Azra: pizzasaus, kaas, döner, shoarma, paprika, champignons, ui.

Anoniem zei

pizza Kwattro Louiggioni
spaanse worst-australisch uitje-chileense pepers en costaricaanse saus

Anoniem zei

looooool

Anoniem zei

loooool

Anoniem zei

Pizza is het best met zo weinig mogelijk rotzooi,bijvoorbeeld garnalen met knoflook,kaas,tomaat en marjolein of salami,tomaat,kaas en marjolein.

Je weet wel,zoals ze in Italië pizza's maken :)

Anoniem zei

Durum met Kip en looksaus en een bakje frieten, groetjes uit Nijlen, België :D

HEY JINSE!

Antonio zei

Pizza Margherita met meloenen en een pruim. Beetje vissmaak erna, maar toch best een aanrader.

Anoniem zei

Ik heb afgelopen vrijdag sinds lange tijd weer eens een calzone gehad. Met o.a. kipfilet, paprika en ui.

Het ging nog wel.

da marco zei

hebben jullie wel een leven? doeloos gelul hier of het is schelden of het gaat nergens over. ook nog anoniem ook.

Anoniem zei

Niets verrassends dus en jij vindt het blijkbaar ook nog vervelend.

Drink je flesje azijn op, dan neem ik nog een pizzaatje.

Piet zei

overtreffende trap
de tijd nemen om een klacht over reageerders hier te posten.
heeft ie ook nog eerst de tijd genomen om de reacties te lezen, de hypocriet @00:05

da marco zei

gaat over eten wat heet een ander met je prive leven nodig niets. dus heel normaal

Koen Kutbelg zei

Holland moet winnen, dat hopen alle kutbelgen.

Anoniem zei

Jongens - geniaal idee: bitterballen pizza! Kom op! Fantastisch man!

Anoniem zei

heb vanavond toevallig pizza mozarella gegeten, als dat niet het geval was geweest had ik niks gezegd.

Anoniem zei

pizza met radijsjes

Anoniem zei

Pizza bloedworst picante

Anoniem zei

pizza salami

Anoniem zei

Deze website heeft meer reacties dan VI Oranje kijkers heeft. Je moet het maar doen, in de schaduw staan van kamperplant Henry Schut en een schoothond genaamd Messi. Maar wat wil je, VI Oranje is inmiddels geëvolueerd van een voetbalpraatprogramma naar een uur durende reclamespot voor Mora en Snickers. Eerst zit die Genee maanden lang dat kutboek over radijzen in ons strot te rammen en nu zit hij elke dag zonder scrupules voor een bord gefrituurde bitterballen. Wat een engnek.

Anoniem zei

Dat hele boek en dat geneuzel over die kantines had ook alleen maar tot doel om wat goodwill te kweken en de betrokken vader uit te hangen.

Alsof een oppervlakkige narcist als Genee zichzelf veel meer ten doel stelt dan dat en zoveel mogelijk geld binnen harken.

Anoniem zei

@ alle Nederlanders in buitenland , http://kaassoldaat.com.nu/ , live tijdens WK, ook de halve finale en VI Oranje!(en NOS)

da marco zei

Sorry jongens, maar ik moet toegeven dat ik homo ben.

Robert van den Heuvel zeiRené van der Gijp is niet blij met het gedrag van Johan Derksen. De twee zijn samen met Wilfred Genee de hoofdrolspelers in het tv-programma Voetbal International, momenteel omgeturnd tot VI Oranje.

In gesprek met Trouw zegt Gijp zich te storen aan het feit dat Derksen direct na de uitzending vertrekt, meldt Mediacourant. "Voor mij is dit vooral goed vol te houden doordat ik af en toe met Genee zo dronken als een aap kan worden. Johan Derksen rijdt tien seconden na de uitzending – als ik met het publiek op de foto ga – alweer over de Utrechtse Baan, op weg naar huis", aldus Gijp.

"Hij brengt het niet meer op, dat vind ik eigenlijk best wel pijnlijk omdat dat contact met het publiek een wezenlijk onderdeel van ons succes is. Ik heb soms het idee dat geld verdienen voor Johan belangrijker is dan plezier beleven aan het maken van zo’n programma", zo vervolgt de oud-speler van PSV.
lees verder: http://www.powned.tv/nieuws/media/2014/07/van_der_gijp_derksen_wil_allee.html

Anoniem zei

Derksen haalt uit naar v/der Gijp !!!!

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/johan_derksen_gijp_is_megaloma.html

Scheveningen lekt de laatste uren harder dan een incontinente bejaarde zonder TenaLady die in de blaas wordt gestompt. Om precies te zijn: het Kurhaus lekt, met linktips over VIoranje. Eindredacteuren van het ooit zo succesvolle programma zijn er zo klaar mee dat ze momenteel alles verklappen over de ontstane crisis tussen Johan Derksen en Rene van der Gijp. Die vinden elkaar namelijk (ondanks een salaris van 400K) een enorme paardenlul. Wat er aan de hand is? Vaste kijkers van VIoranje merkten weken geleden al op dat de sfeer aan tafel het beste te vergelijken is met die van een kindercrematie. En die observatie werd deze week bevestigd door een interview van Gijp in Trouw: “Geld verdienen is voor Johan belangrijker dan plezier beleven”. De belangrijkste zinsnede was echter: "Leg ik een bom onder het programma? Ja, misschien, maar iemand moet het toch doen?”. Welnu, die opzet is geslaagd. Gisteren werd de ruzie tussen de twee hoofdrolspelers in de uitzending nog op Stalinistische wijze doodgezwegen. Hoewel, Gijp keek chagrijniger dan de directeur van een NGO in een sociaal en economisch gezond Afrikaans land. Inmiddels spert Derksen ook zijn verbale diarreegat open. In een column die morgen pas in de papieren VI verschijnt maar nu al op GeenStijl staat, haalt De Snor vernietigend uit naar Gijp:
Hier enkele quotes:
"Hij vertoont megalomane trekjes, waant zich een Hollywood-ster en klaagt voortdurend bij de RTL-directie over Wilfred en mij”
"Sinds zijn terugkeer heb ik sterk de indruk dat hij voor de uitzending antidepressiva slikt. Dan wordt hij hyper en schreeuwt en giert hij er anderhalf uur lustig op los”
"René profileert zich als een orakel en duldt geen discussie of tegenspraak, van enige chemie is geen sprake meer”
"René vindt het allemaal niets, spreekt ons er niet op aan, maar legt zijn klacht meteen bij de directie neer. Dergelijk gedrag komt de sfeer niet ten goede. Een bijkomend probleem is, dat een discussie met René niet tot de mogelijkheden behoort. Met Wilfred kun je ruzie maken, maar hij is een professional, we komen er altijd weer uit. René dreigt meteen zijn contract te verscheuren zodra er een probleem is"
"Met zijn ellelange tirades en zijn neplach is hij intussen een karikatuur van zichzelf. Maar uitgerekend hij gaat nu een bom onder het programma leggen”
Hele column staat HIERRR In een spoedberaad gisteren hebben Genee en de directie van RTL geprobeerd de column tegen te houden. Helaas hadden we de term 'Stalinistisch' al gebruikt, anders zouden we hem hier hanteren. Derksen is op oorlogspad en gaat er met gestrekte benen in. Hij probeert Gijp met deze column volledig buitenspel te zetten. Een goede rel is kijkcijfers, dus allemaal publicitaire stunt, horen we u denken. Ja, behalve dan dat de twee kemphanen elkaar gisteren in de uitzending niet eens wilden aankijken. De gebruikelijke zelfspot was onzichtbaarder dan de bescheidenheid van Hans Kraay Jr. en dat wil iets zeggen. Ingewijden laten weten dat de kans groot is dat Gijp zijn contract daadwerkelijk zal gaan inleveren. Zoveel geld, zoveel succes, nog steeds zulke enorme kleuters.
Ironisch ook. Voor het WK had iedereen zijn geld gezet op Johan Derksen & co, maar nu blijkt toch Louis van Gaal het meest succesvol uit het toernooi te komen.

Anoniem zei

bwahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Anoniem zei

Vanavond wordt een TOP SHOW!!

Anoniem zei

Ik ben inderdaad wel benieuwd hoe het vanavond gaat. Zijn ze professioneel om door te gaan of schreeuwen ze elkaar de tent uit. Zou overigens wel goede televisie opleveren als Derksen en Gijp allebei vetrekken en dat dan Gene er zo zit wat moet ik hier mee.

Anoniem zei

Als van Gaal dit leest van die ruzie. Gaat hij juichen !!!!!

Anoniem zei

Ik wed dat gijp er vanavond niet zit.

Wie wed met mij mee?

Anoniem zei

Nep ruzie om kijkcijfers proberen te verhogen ?

Anoniem zei

Derksen moet niet zeiken, want door zijn negatieve gedrag en gezeik, haalt ie zelf het programma naar beneden. Johan kan beter zelf oprotten, want jij straalt nu niet uit dat ie het naar zijn zin heeft.

Laat hem lekker weggaan, en zet er steeds een wisselende gast neer.

Derksen brengt de negativiteit in het programma, niet Gijp!

Robert van den Heuvel zei

Beetje laf om dit in column te schrijven, praat het uit!

Een ding schijnen de heren van VI niet te kunnen en dat is juichen.

Wilfred Genee is de enige aan tafel die probeert de sfeer er een beetje in te houden. Veel liever had ik nu dagelijks gekeken naar Tour du Jour, in plaats van VI Oranje!

Anoniem zei

hier staat de column:
<a href="http://www.geenstijl.nl/archives/images/columnderksenoverGIJP.html >link</a>

Anoniem zei

Laatste gerucht: René heeft vanmiddag uitgecheckt en zal nooit meer in VI Oranje komen opdraven.

Anoniem zei

Waar haal je dat vandaan?

Anoniem zei

Licht toch volkomen in de lijn van zijn karakter.

Het is een geboren loser die niet tegen kritiek kan. Alleen maar uitdelen en niks kunnen incasseren. Toedeloe Gijp, je zal niet worden gemist.

Anoniem zei

Sierd op de plek van Rene. En VI wordt weer een top show!

Anoniem zei

Derksen moet lekker oprotten, die brengt zoveel negativiteit in het programma.

Hij promoot tot in de hemel zijn boeken (die gaan over problemen van anderen, waar hij weer rijk van wordt, en dat VI is een promotie show geworden van MORA.

Dat MORA gedoe word je ook strontziek van iedere keer, net als die kutband van een Danny Vera.

Gijp en Wilfred brengen tenminste nog sfeer, Derksen kan alleen zeiken zeiken en nog eens zeiken.

Laat Derksen lekker in een hutje op de hei gaan zitten en wegblijven van het programma.

Want Derksen weg bij VI, komt het programma alleen maar ten goede.

Anoniem zei

UPDATE:Rene is inderdaad weer thuis en laat zich niet meer zien,maat van me heeft met Rene gesproken...Einde VI en Voetbal International geld,ego en rijkdom maakt alles kapot....!!!!!!!!!!

Onderkruipsel zei

I love a happy ending.

Anoniem zei

De column van Johan Derksen over Rene van der Gijp : linkAnoniem zei

En niemand heeft door dat die column nep is?

Anoniem zei

Gijp zit gewoon aan tafel: http://www.ad.nl/ad/nl/4562/Voetbal/article/detail/3685419/2014/07/07/Gijp-Derksen-wil-met-ruzie-kijkcijfers-VI-opschroeven.dhtml

Anoniem zei

Alleen jij halve haan!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Alleeen jij halve haan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Alleeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn jij halve haan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Op een skippybal...

Anoniem zei

Ze moeten elkaar een tijdje niet zien, en leren juichen als van gaal.
misschien worden ze er wel beter van als de ook een goude pik met diamanten hebben

Anoniem zei

Zie je hoe oprecht en fantastisch mens van Gaal is,kun je wel proberen om zo iemand met de grond gelijk te maken.Maar de echte hele trieste mensen die zitten aan tafel bij VI Oranje en heten Genee,Derksen en Gijp...

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link