01 juli 2012


Uitzending VI Oranje (za 30-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zaterdag 30 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Gert Jakobs, Erik Dijkstra en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


32 opmerkingen:

Anoniem zei

Weer hartelijk bedankt!

Anoniem zei

Gewoon 20 min minder

Anoniem zei

Zolang ze maar niet over wielrennen lullen, vind ik het prima... Het programma heet wel VIOranje en niet Tour du Jour...

Anoniem zei

Ik hoop dat dit niet alweer zo'n saaie uitzending is, alweer voor de helft gevuld met tour de France items?

Gisteren sloeg nergens op.

Anoniem zei

Ik ben als Vlaming zeer grote fan van vi en moet elke aflevering gezien hebben, maar ik denk toch dat ik bij tour de jour ga afhaken. Misschien moet ik Gert Jakobs een paar afleveringen geven, maar ik kan hem heel moeilijk verstaan en hij is niet grappig. Ik denk trouwens dat nu de Nos wel gaat winnen met Mart Smeets. We blijven het volgen :-)

Anoniem zei

Nogmaals, je kunt 'Tour du Jour' wel aan de labels toevoegen. Halve uitzending was Tour du Jour. Geen kritiekpuntje naar VI Oranje toe hoor, leuke uitzending.

Anoniem zei

Die klapgeluiden vanuit de regie zodra Rene wordt aangeraakt door Jan Boskamp is flauw, hier moeten ze echt mee kappen.

Anoniem zei

Alweer bedankt voor de snelle upload! Het is voor mij als Belgische VI-fan de enige mogelijkheid om te kijken direct na uitzending! Thx!

Anoniem zei

Ze moeten echt optieven met die kut wielrenner gedoe. Dat klote RTL probeert echt alles uit te melken. Programma is bij lange na niet zo leuk als 2 jaar geleden!! Toen was het elke dag lachen.. Nou was het in het begin alleen leuk totdat er mensen aan tafel gingen schuiven voor hun eigen ego!

Barry zei

Misschien wel de slechtste uitzending tot nu toe. Weinig leuke momenten en René lijkt er behoorlijk doorheen te zitten. Niet 1x die bekende uitbundige lach van hem gehoord.

Verder was de uitzending ook nog eens een stuk korter (waarom?) en ging het behoorlijk veel over de Tour. Dat laatste is overigens wel logisch aangezien voor dat programma ook kijkers geronseld moeten worden.

Anoniem zei

programma wordt verpest door die kale maf aan tafel en door de saaiste sport die er bestaat wielrennen.
snap niet dat mensen daar naar kunnen kijken.
domme sport.

Anoniem zei

gijpie baalt er gewoon van dat er geen voetbal is momenteel.

Anoniem zei

Laatste paar shows lijken wel naspel, terwijl de finale nog gespeedld moet worden. En Gijp lijkt met zijn hoofd heel ergens anders te zitten.

Renzo.

Anoniem zei

gijp vind die kale ook een kwal hahaha

Anoniem zei

Gertje is een topper

Anoniem zei

slechtse aflevering tot nu toe.

Anoniem zei

Die gert jakobs is echt onverstaanbaar en absoluut niet grappig, vaag mannetje. Dat tour du jour rotzooi wordt geen hit.

Anoniem zei

dank alweer en groeten uit vlaanderen

Anoniem zei

Het ging op het eind pas over Spanje - Italië. Als ik eerlijk ben was Sportzomer leuker deze laatste 2 dagen. Nu al 2 dagen tour gezeik. En ik ben ook een diehard VI fan sinds de Voetbal Insite tijden. Maar die tour onzin hoeft voor mij echt niet.

Anoniem zei

Bossie is een halve en volgens mij hele belg geworden. woont al 3/4 van sijn leven in belgenland

Anoniem zei

Ik zie liever de kop van Jack van Gelder dan van Gert Jacobs. Sportzomer was beter de laatste dagen, dat klopt.

Anoniem zei

Bij VI Oranje zijn ze gewoon uitgepraat. Alles is heel vaak besproken. Nu zie je duidelijk het voordeel van Sportzomer wanneer je elke dag andere gasten uitnodigt.
Gert Jacobs is een prima kerel, maar hij past niet bij VI Oranje. Hij is verbaal niet sterk genoeg om zich te verdedigen tegen Derksen en Van der Gijp die niets van wielrennen begrijpen. Bij Tour du Jour met allemaal wielerliefhebbers/kenners zal dit straks beter gaan en dus leuker worden.

Anoniem zei

Ik ben blij dat de Tour start, de mooiste sport ter wereld. Ik merk dat ik het EK en VI Oranje zat ben, het is wel mooi geweest. Van der Gijp heeft serieuze problemen. Dat is gewoon een rare vlerk met persoonlijkheidsstoornissen. Ik zou zeggen, ga eens wat doen i.p.v. de hele tijd op je bed liggen. Derksen moet gewoon lekker over voetbal blijven schreeuwen, van wielrennen heeft hij totaal geen verstand van. Gewoon glashard zeggen dat er geen enkele Nederlander in de top 10 kan eindigen, terwijl Gesink 2 jaar geleden 5e werd. Boskamp is daarentegen wel een held. Die houdt echt van wielrennen en weet er duidelijk meer van af, goed dat hij Jacobs steunde tegen die 2 schreeuwlelijkerds.

Van der Gijp die zei tegen Jacobs dat hij zich belachelijk maakte met zijn uitstapjes. Nee, met een Gijp vogel poseren, dan ben je goed bij je eikel.

Anoniem zei

Gertje Jakobs is gewoon een held, maar Rene geeft hem nauwelijks ruimte. Zo veel ruimte hij Chabot gaf, zo weinig ruimte Gertje en veel anderen.


Gertje is net als Rene een fenomeen, en als hij dan, ter promotie, twee dagjes bij VIOranje zit kan je toch wel wat meer grappen maken samen?

Kev zei

Ik kan niet wachten tot de 'normale' VI weer begint. Vind VI Oranje dit jaar helemaal niet zo leuk, 2 jaar geleden was geweldig. maar toen was het ook 'Nieuw'. Gewoon weer VI op maandag en vrijdag, Lekker praten over de mooiste sport ter wereld, Voetbal!

Anoniem zei

Gert was niet op zijn plek, dat zag je duidelijk ik vond Gijp lang niet altijd grappig, het blijft toch een rare snuiter. Gert is een prima gast! straks met de wielergasten komen zijn grappen wel weer, hij werd nu bijna onder de tafel geduwd door Derksen & vooral gijp

JW

Anoniem zei

Vanavond wordt weer kut waarschijnlijk, gelukkig is hansie der, Met hem aanwezig zijn toch de betere afleveringen geweest.

Anoniem zei

@01-07-12 10:55


briljante analyse!!!!

Anoniem zei

Werkelijk genant hoe Derksen zijn domheid etaleert als het over wielrennen gaat. Ook al heeft die man nergens verstand van hij heeft er toch een mening over. De ultieme domoor dus.

En Van der Gijp vindt het blijkbaar normaal als je de hele dag op je nest ligt te rotten. Ik denk dat die man een zwaar psychisch probleem heeft. Misschien helpt het als hij eens aan het werk gaat en zijn handjes laat wapperen. Bv in de kassen werken ipv bij VI Oranje onzin uitkramen en aan zijn lelijke rolex draaien.

Anoniem zei

@17:54 en jij maar zwoegen in die kassen met een neprolexje

Anoniem zei

@18:35
Ga jij maar weer morgenochtend je krantenwijk lopen, WAJONG'er die je bent.

Anoniem zei

Het is denk ik evident dat Van der Gijp en Derksen niet geschikt zijn om over wielrennen te praten. Ze ontberen kennis van de sport. De Nederlandse renners krijgen de wind van voren, terwijl hun prestaties in 2012 zeer behoorlijk zijn. Maar doordat Derksen en Gijp de sport niet volgen, beschikken ze niet over die kennis.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link