04 juli 2012


Uitzending Tour du Jour (di 03-07-2012)

Wilfred Genee, Gert Jakobs en Danny Nelissen zijn tijdens de Tour de France iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van dinsdag 3 juli 2012. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Danny Nelissen, Rick Nieman, Annette Gerritsen, Erik Dijkstra, Wytse van der Goot, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


17 opmerkingen:

Anoniem zei

Erg goede show vandaag! :)

Anoniem zei

Wat een draak van een programma is dit toch.
Na 2 afleveringen ben ik per vandaag gestopt met kijken.

Op VI Oranje begint al aardig de sleet te komen, dus al helemaal op dit slappe substituut waar voetbal is vervangen door wielrennen.

Men denkt dat wanneer je tig quasi-lollige running gags achter elkaar zet en tussendoor wat gaten dicht lult, je een programma hebt en aan entertainment doet. Of Late Night televisie maakt, godbetert.

En dat vanuit zo'n smakeloze glazen partytent met gesponsord pils aan de bar op de achtergrond...

Het is een urgentieloos programma dat alleen dient als vehikel voor adverteerders. Als je als RTL4 zijnde op deze manier programma's moet maken, houd er dan maar mee op.

Zelfs het lichtpuntje De Reservetafel uit VI Oranje wordt uit armoede gekopieerd; alleen nu zien we belegen ANWB-leden met ongetwijfeld een elektrische fiets wat over wielrennen roepen.

Dat dan ook nog Dries Roelvink steeds weer een dienst moet worden bewezen onderstreept een hartverscheurend tekort aan goede ideeën over televisie maken.

leopoldfluvius zei

Dank voor je linkkie maar weer, vraag me wel af hoe je eraan komt, van de uitzendingen van VI kan ik ze ook van Gemist mobiel downloaden (RTL) was een iets betere beeldkwaliteit, maar tour du jour vindt men blijkbaar niet belangrijk genoeg, tot een Nederlandse overwinning natuurlijk !

Anoniem zei

Prima show, als je van wielrennen houdt. De grootste expert met Nelissen, de leukste TV-persoonlijkheid met Gertje en prima repo's van die gasten ter plaatste.


Belangrijkste is dat Tour du Jour niet betaald wordt van overheidsgeld, dat dus ook besteed had kunnen worden aan zorg, onderwijs of veiligheid.

Wij vinden het blijkbaar gewoon normaal dat de overheid een tweede (!) tourtalkshow maakt, terwijl iedereen in Nederland moet bezuinigen. Een overbodige luxe, en bovendien concurreert het hardwerkende ondernemers weg.


Tour du Jour is een mooi resultaat van heel veel ondernemers en dito energie, waardoor wij gratis kunnen genieten van een prima tourtalkshow.

Anoniem zei

Ik vind het sfeertje eigenlijk veel leuker dan bij VI Oranje. De gasten zijn ook serieuzer en inhoudelijk sterker.

Guido zei

Gertje is een held! Annete de op 1 na mooiste dame van Nederland!
Danny weet veel!
Wilfredje komt nu opas echt tot 'n rechts als presentator!
Overgraag vooral weer uitnodigen!
GEWELDIG programma!!!!
Fan van t uurste uur! Nooit wat gemist!

Anoniem zei

Je vergeet Dries in de labels.

Anoniem zei

Dank U, SigaarSnor.

SigaarSnor zei

@Anoniem 04-07-12 04:02: Goed punt! Ga ik toevoegen. ;)

Anoniem zei

Dries is een koning

Anoniem zei

Die Annette mag wel vaker aanschuiven, ook al zegt ze niet zoveel!

Rob Amsterdam zei

Een lekker wijf aan tafel is nooit verkeerd. Is beter dan die ouw bollige toestanden bij die zelfingenomen Smeets.

Anoniem zei

Zonde dat Smeets telkens belachelijk gemaakt moet worden. Ik zou me hier lekker concentreren op TdJ en niet op Smeets/Avondetappe.

Anoniem zei

Sneets is een kwal, wat een walgelijke man. Het gaat alleen maar om hem zelf. Niet veel beter als Sjek.

Anoniem zei

Mart is gewoon een baas! Prima dat RTL nu ook een tourprogramma maakt, maar zonder de NOS zou er bijna geen aandacht voor wielrennen zijn. Dus in dit geval heeft het insteken van publiek geld echt een functie(gehad). Dus bij de Tour vind ik dat gezeik op de NOS een beetje onzin. Bij het voetbal ligt dat wat anders.

Rob Amsterdam zei

@04-07-12 14:41

Zonder de NOS zeg je. Ze betalen van ons belastinggeld de uitzendrechten. Daarmee had de NOS een lange tijd een monopoly positie als het om wielrennen gaat. Dat geeft ze toch niet het alleen recht? Moet niet gekker worden.
Alles heeft een begin en een eind. Dinosauriers zijn uiteindelijk ook uitgestorven, dus Mart is ook een keer aan de beurt met zijn programa'tje.

Anoniem zei

@Rob Amsterdam
Er zijn heel veel wielerwedstrijden die de NOS niet uitzendt. En toch zie ik nooit een wielerwedstrijd op RTL. Dus die monopoly positie is onzin. Blijkbaar zijn ze daar bij de commerciëlen niet zo erg geïnteresseerd in de rechten. Het is de taak van de publieke omroep om aan sporten aandacht te geven. Zeker als de commerciëlen daar geen interesse in hebben. Dus in mijn ogen doet de NOS dat prima.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link