22 juli 2012


Uitzending Tour du Jour (za 21-07-2012)

Wilfred Genee, Gert Jakobs en Danny Nelissen zijn tijdens de Tour de France iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zaterdag 21 juli 2012. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Danny Nelissen, Maxim Hartman, Steven Rooks, Erik Dijkstra, Wytse van der Goot, Dries Roelvink en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


15 opmerkingen:

Anoniem zei

Shrek van Gelder, hahaha

Anoniem zei

Is de waterval van Maxim voorbij gekomen?

Anoniem zei

Mooie aflevering. Wytse had een parodie op de Avondetappe. En Maxim had het over schoolkinderen die samen de cavia's voeren. Haha.

Rob Amsterdam zei

Rembo maakt mooie tepel kaarsen en zegt tegen de juf fuck you hahaha geweldig.
Nog effe zoeken waar ik die kaarsen kan kopen.

Florian zei

Ben ik de enige die vindt dat Wilfred hier in dit programma de plank een beetje mis slaat? De geintjes en de benadering die raak zijn met het voetballen werken hier niet. Je kunt ook zien dat hij geen liefhebber is van het fietsen. Mart is KING.

Stefan zei

Ik ben het zeker met Florian eens dat Genee in dit geval niet de beste presentator is. Het regelmatige afbreken van een goede discussie zorgt er regelmatig voor dat het programma niet lekker loopt.

Anoniem zei

Maxim Hartman zit er wel helemaal naast, hoe vaak ik deze tour wel niet heb gezien dat renners het afval van hun gelletje gewoon in hun zak wegsteken.

Rob (maar niet die vervelende uit Amsterdam) zei

GE-WEL-DIG die parodie op Smeets van Wytse en Erik. Ik heb regelmatig zitten kijken met m'n ogen half dicht wachtend tot die twee eindelijk aan bod kwamen in het programma. Zonder hun was het maar een saaie talkshow. Volgend jaar gewoon programma van een uur met Erik en Wytse in Frankrijk met Danny Nelissen voor de wat serieuzere verslaggeving. Gertje en Wilfred mogen van mij thuisblijven.

Rob Amsterdam zei

Zonder Wilfred en Gert had je niet zo'n top show. Heeft Mart gisteren weer een paar flessen wijn achterover gedrukt. Ja ik eet en drink graag ja want ik ben Mart en alles wat ik zeg is geweldig.
Nee TdJ heeft veel meer kwaliteit en de arrogantie laten ze lekker in Frankrijk .

Anoniem zei

Mart is zwaar overschat. Hij vind vooral zichzelf heel goed, en een aantal makke schapen volgen hem in zijn grootheidswaanzin. Als presentator hoef je sowieso geen expert te zijn, daar heb je deskundige gasten voor, zoals Gert en Danny.

Anoniem zei

@Rob Amsterdam Goed verhaald man..

Anoniem zei

Tussenstand 20 vs 0 voor Mart Smeets dat zegt genoeg lol

Anoniem zei

Ik vond Gertje gisteren echt heel dom overkomen. Soms kwam hij niet eens goed uit zijn woorden.

Anoniem zei

Het einde van Dijkstra en zijn stille maat waren vermakelijk. Echt zoiets bedacht door Dijkstra xD

vantheman zei

Ik word een beetje moe van al die mensen die komen met 'Mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen'. Verzin eens iets orignelers. Nico Dijkshoorn heeft dat al zo vaak beter gedaan dan die azijnpisser Dijkstra. Ik vond het dan ook een niet sterke persiflage.
De Avondetappe is een veel beter programma dat iedere avond veel beter scoorde dan tour du jour ondanks het latere tijdstip. Soms zelfs bijna twee keer zoveel kijkers. De uiteindelijke uitslag Avondetappe - Tour du Jour 22-0.
Dat zegt alles.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link