17 juni 2014


Uitzending VI Oranje (ma 16-06-2014 ~ late uitzending)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 16 juni 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Gertjan Verbeek, Fatima Moreira de Melo en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


43 opmerkingen:

Anoniem zei

@Oliver : Kan je niet eens informeren bij RTL waarom het nu al een aantal dagen een puinhoop is met de uitzendingen volledig online zetten?.

Wellicht dat je iets kan betekenen voor de mensen die ''afhankelijk'' zijn van een volledige link?

Anoniem zei

RTL is 1 grote kolder. Leiden aan pure zlefoverschatting. Arrogantie ten top! Alzheimer Derksen kan als hoog bejaarde de half 8 uitzending geen eens aanvangen dan al moe. Wat moet je hier mee? Vervang hem aub vast voor Kieft of Hans want dit kan echt niet meer die kul.

Anoniem zei

eens met anonym 00:36

en die sukkel die zometeen weer gaat piepen dat ie al 100 keer een link voor live-stream heeft ge-post:
er is hier al 300 keer aangegeven waarom sommigen niet live kunnen kijken. Ipv onzin uit te kramen, probeer je eens te verplaatsen in een andere situatie dan je zelf. (hoe moeilijk ook)


Anoniem zei

Of de autist die voor de twaalfde keer komt melden dat hij alles in HD terug kan kijken wanneer hij maar wil..

Anoniem zei

Wat een zelfoverschatting van RTL. Denken die nu echt meer kijkcijfers te halen door de afleveringen maar half te uploaden en zo een deel van hun publiek te kloten? De meeste mensen die de mp4 bekijken of downloaden, zitten in het buitenland en kunnen niet live kijken. Dit programma heeft zijn populariteit grotendeels te danken aan het feit dat je het online kan bekijken en nu gaan ze de kijker een beetje kloten met afleveringen van 4 minuten.

Anoniem zei

Bij dailymotion staan er een paar online. De laatste is van 2 dagen geleden, maar volgens mij wel volledig. http://www.dailymotion.com/nl/search/vi+oranje+2014/1

Dan kan je over een paar dagen deze uitzendingen toch nog volledig kijken, met veel geluk.

Anoniem zei

Bovendien zijn er ook een hoop mensen die 's avonds sporten, werken of met vrienden / een vriendin wat gaan doen. Des te relaxer als je dan wat later even een .mp4 kunt downloaden en de uitzending kunt terugkijken zonder reclame.

Maar nee, het functioneert voor geen meter de laatste dagen.

Anoniem zei

Wat ben je nu met uitzendingen van twee dagen geleden? Dat RTL eens normaal doet en de uitzendingen van vandaag volledig online plaatst. Ik heb geen nood aan een vooruitblik naar een wedstrijd van twee dagen geleden.

Anoniem zei

Kunnen ze niet meer nutteloze en sponsoritems maken? Dan hoeven ze geen gasten meer uit te nodigen en zit Gijp zich niet telkens aan Genee te irriteren.

Anoniem zei

Ik ken deze site ook pas sinds deze week. Als je op vakantie bent in Spanje, kan je de RTLXL niet kijken. Vreemd maar waar. Gelukkig is er een site als deze. Helaas dat we wat missen van de afleveringen van vandaag. Misschien dat iemand de volledige versie nog kan uploaden als .mp4? Zou ik erg waarderen. De livestream werkt helaas niet bij mij.

Anoniem zei

Net eventjes op twitter gekeken en er zijn bij meerdere programma's van RTL problemen met het terugkijken ervan, enige verklaring is dus dat er een probleem is wat RTL nog niet kan of heeft kunnen verhelpen, zal de komende dagen vast wel goed komen.

Alleen RTL laat nergens wat van zich horen, maar ach, hadden we ook al wel verwacht van RTL ;)

Anoniem zei

Btw ze staan nu allemaal volledig op de site van rtl.... dus... einde bericht

Anoniem zei

Er staat nu wel een aflevering van 52 minuten op RTL?

Anoniem zei

Kan iemand de mp4 van de volledige aflevering online zetten?

Anoniem zei

Bij mij staat er dat hij 52 minuten is maar het begint gewoon bij het laatste deel.. achja

Anoniem zei

Dat zal RTL vast wel leuk vinden, als ze zien dat de afleveringen hier worden geplaatst zonder reclames, buiten hun eigen site om. Denk toch eens even na.

Niks aan te doen, gewoon afwachten maar.

Hoe dan ook bedankt vanuit LA, zo blij met deze site!

Anoniem zei

ze maken al meer dan genoeg reclame in het programma zelf. die bedrijven willen hun logo ook zoveel mogelijk in beeld hebben

Anoniem zei

Er zit zoveel sluikreclame in VI, dat RTL niet hoeft te klagen over wat er hier gebeurt.

Anoniem zei

Geloof het nou maar, wat zij niet kunnen controleren binnen hun eigen platform vinden ze niet leuk. Of ze nou al genoeg geld verdienen aan VI door reclame of niet. :)

Ik zou hoe dan ook geen slapende honden wakker maken.

Anoniem zei

Er staat weliswaar 52 minuten, maar begint 'gewoon' bij het laatste deel.. Wederom een waardeloze upload van RTL.

Anoniem zei

Er is vast een reden waarom mensen buiten nederland niet naar VI oranje kunnen kijken, verstrengelende rechten !!!!! ik woon in Augsburg Duitsland, Helaas is Sport één hier uitermate machtig en heeft alle voetbal rechten naast de publieke omroep (ARD, ZDF) ook op live streams en internet uitzendingen. Het zou dus niet zo raar zijn als RTL om claims te voorkomen alleen gedeeltes uitzend. Daarnaast schijnen de kijk cijfers niet al te hoog te zijn en ook dat zou een reden kunnen zijn om niet het hele programma online te zetten.

Anoniem zei

Fck vi als het zo moet no problem

een Debiel zei

@02:30
"de kijkcijfers schijnen niet al te hoog te zijn"

Zou die daling misschien evenredig lopen met de kwaliteit van het programma tot nu toe ? Ach nee, wat een onzin kraam ik toch weer uit zeg.

Daarnaast zijn je levenslessen uit Augsburg werkelijk een verrijking voor het forum wat mij betreft.
Net als die wijsheid uit LA ergens anders hierboven. Ontroerend gewoon om te lezen hoe dom de andere reageerders worden ingeschat.

John zei

Ik ben (bijna was) een groot fan dit programma. Waarom krijgen Nederlanders in het buitenland alleen het laatste gedeelte voorgeschoteld? Op RTL uitzending gemist krijg ik steeds de melding dat het alleen in NL beschikbaar is. Wat een geouwehoer zeg. Zet er dan helemaal niks op, of schaf het programma af. Commerciele TV..... amahoela.

Anoniem zei

Ik woon in België en kan daar deze uitzending niet bekijken via RTL XL (rechten beperking). Maar ik kan de programma's wel direct na de uitzending vanaf daar downloaden. Binnen een paar minuten heb ik de uitzending binnen. Gemistdownloader heet het: link naar Gemistdownloader Pak de link van de RTL XL site en plak die in het programma...

Anoniem zei

Ja he he domme Belg. Ik heb ook downloader MAAR ALS DIE RTL LINKS NAAR ALLEEN STUKJES VAN VI GEMIST VERWIJZEN DAN BLIJF JE HOE DAN OOK ALLEEN SLECHTS N GEDEELTE ZIEN HOOR! Je bent al aardig ingeburgerd daar zie ik.

Anoniem zei

Waarom wil je uberhaupt kijken?Het is zo saai en slecht,Johan is figurant in zijn eigen show en zegt geen zinnig woord....Verder hebben ze van die idiote item's zoals de brief kaart.....

Anoniem zei

Als je het zo saai en slecht vind anoniem hierboven, waarom kijk je dan naar de show en waarom reageer je dan hier?.

Blijf dan lekker weg en rot op eikel

Anoniem zei

Even tussendoor: de gastenlijst voor de komende week. http://rtl7updates.wordpress.com/2014/06/16/vi-oranje-gastenlijst-week-2/

Anoniem zei

Slecht programma VI. NOS is kwalitatief een stuk beter met hun WK programma.

Anoniem zei

Volledige late uitzending: https://mega.co.nz/#!4FVRyRKZ!uBtPKF-jIrIGP0j6w6g_ntUDD5ZSEVou3WombfzrBTQ

Vroege uitzending https://mega.co.nz/#!oFFQQKiS!VatmSfW7fDdbQjbR4D_GLxjvKJuKTx7jNu_6gCRlMBA

Cliff de Wind zei

Ik word er gvd nie goed van. Waarom is er elke dag hoofdpijn bij RTL. de site is al niet 1 van de makkelijkste. Is het dan zo moelijk om de uitzendingen goed op orde te krijgen? Zwaar irritant dit. Als je meot werken op het tijdstip of je kijkt een wedstrijd verwacht je wel een hele uitzending te kunnen bekijken. Zou het nie het niet handig zijn als we met z'n alle massal gaan klagen, dan gebeurt er misschien nog wat. pffffffff

Anoniem zei

cool thanks!

Anoniem zei

Erg bedankt voor de link van de volledige late uitzending

Anoniem zei

Lekker vriendelijk allemaal..

Anoniem zei

bedankt voor de volledige uitzending, maar mijn vraag is, waar heb je die vandaan??

Rafik Ouercheffani zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Bedankt voor de mega.co.nz link vanuit Taiwan.

Anoniem zei

Ja, is een opname van een digitale recorder zo te zien. Die zwerven wel meer op internet rond, alleen dan van minimaal 2 dagen geleden helaas! Ik mis die jongens van TVGemist op Twitter, die namen alles op tijdens EK '12 en posten het vrijwel direct na uitzending als torrent. Helaas moesten ze daarmee stoppen. ;)

Anoniem zei

Ik heb een decrytion key nodig zegt mega hoe kan ik deze krijgen

Anoniem zei

Idd, dat waren bazen.

Al kan ik er wel mee leven als de middag erna de volledige uitzending via mega.co.nz is te downloaden.

Anoniem zei

Ik vrees dat VI Oranje en VI regulier aan z'n eigen succes ten onder gaat. Zo langzamerhand wordt Wilfred Genee de grote stoorfactor/irritatiebron wat nu blijkbaar ook Rene van der Gijp gaat irriteren. Genee zou een vakkundig presentator zijn werd vaak gezegd maar een goed presentator laat z'n gasten uitpraten en luistert vooral naar z'n gasten. Genee echter vindt zichzelf de belangrijkste persoon in het programma wat zich steeds weer uit in het herhaaldelijk storend onderbreken van z'n gasten met veelal door hem grappig bedoelde opmerkingen die echter nu al honderd keer de revue zijn gepasseerd of vaste items in het programma die blijkbaar niet een minuutje kunnen wachten als Rene of Boskamp een zinnig verhaal aan het afsteken zijn.

Anoniem zei

heb je ook de vroege van zondag via mega?

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link