22 juli 2012


Uitzending Tour du Jour van 21-07-2012 trekt 532.000 kijkers

De uitzending van Tour du Jour van zaterdag 21 juli 2012 (hier terug te zien) heeft 532.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 11,9 procent). Daarmee eindigde het programma op de 15e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Tour du Jour is tijdens de Tour de France iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending van dit seizoen is die van vrijdag 6 juli 2012 met 700.000 kijkers. Gemiddeld trekt Tour du Jour 596.700 kijkers per keer.

Het programma De Avondetappe van de NOS, dat van 23:00 tot 00:00 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 805.000 belangstellenden (marktaandeel: 19,4 procent). Gemiddeld trekt dat programma 884.045 kijkers per uitzending.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hoop dat ze bij het zien van de kijkcijfers ook bij RTL de conclusie trekken dat Tour de Jour vrij...slecht is. Die kale vent voert een slechte Gijp-imitatie op, Danny Nelissen een slechte Derksen-imitatie, Genee weet merkbaar weinig van wielrennen en elke discussie wordt als het interessant dreigt te worden, afgekapt voor een (gesponsord) itempje.

Erik Dijkstra en zijn nerveuze sidekick waren het enige positieve punt, maar voor de rest: geen topshow.

Rob zei

Jij snapt het niet-- ^
Gertje is gewoon zo.

Anoniem zei

maxim bahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anoniem zei

Vooral Genee valt erg tegen bij Tour du Jour. Zijn item bij RTL Boulevard zei eigenlijk alles. De meest opvallende quote was daar: "Ik MOET s'middags de etappe kijken. Elke wielerliefhebber kijkt daar gewoon naar omdat hij leuk vindt. Genee kijkt ernaar omdat hij een programma moet presenteren. Dat zegt mij genoeg. Hij heeft niets met wielrennen en dat is duidelijk te merken. Interessante discussies kapt hij af omdat hij niet door heeft dat de discussie interessant is. Onkunde van Genee dus. Volgend jaar heel graag een presentator die wel wat met wielrennen heeft.

PS: Bij VI is Genee wel top!

Anoniem zei

@22-07-12 19:45
Helemaal mee eens.

Anoniem zei

Het is gewoon geen geslaagd programma.

Een presentator die niets met wielrennen heeft, een analist die geen humor heeft en continu zich als een betweter gedraagt en een sidekick die te dom is om te poepen.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link