25 juli 2012


Uitzending Tour du Jour (di 24-07-2012)

Wilfred Genee en Gert Jakobs zijn tot aan de Olympische Spelen iedere dag anderhalf uur lang te zien in Tour du Jour op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van dinsdag 24 juli 2012. Met: Wilfred Genee, Gert Jakobs, Rick Nieman, Nelli Cooman, Toon Gerbrands, Pascal Kamperman en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een dom programma. Het gaat inmiddels al over de spelen maar ze noemen het nog Tour du Jour. Noem het dan nu al.

Anoniem zei

@25-07-12 00:41
Al heet het Anus International ook dan kijk je nog man!

Thanks voor de link.

Rob berg zei

Bergie op bergie af kiek zo giet het leven

Anoniem zei

Ik wil fietsen. Amfetamine is lekker.

Anoniem zei

Naar om te zien hoe Nelli Cooman, Usain bolt neerzet als een "one hit wonder" En ben johnson als een half god. Verder een aardige vrouw hoor, Maar vond dit een beetje misselijk.

Anoniem zei

Idd, die Nelli had veel onzinnige dingen zitten vertellen.

Anoniem zei

Ik ben zeer benieuwd hoe Rick het gaat doen als host. Hij gaat een legende opvolgen, dus makkelijk is het niet. Ik denk dat hij niet te overheersend moet zijn. Als gast is ie een beetje agressief. Hij voelde zelf ook wel aan dat dat straks niet meer kan.

Anoniem zei

25-07-12 18:40

legende ?

Anoniem zei

Legende ja. 51 dagen aan een stuk, zonder een spier te vertrekken. Hij weet overal wat van, houdt de zaak op de rails, en is een van de weinigen die de Snor af en toe op zijn nummer zet. Dan ben je voor mij legendarisch.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link