23 juli 2012


Uitzending Tour du Jour van 22-07-2012 trekt 472.000 kijkers

De uitzending van Tour du Jour van zondag 22 juli 2012 (hier terug te zien) heeft 472.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 11,5 procent). Daarmee eindigde het programma op de 15e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Tour du Jour is tijdens de Tour de France iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending van dit seizoen is die van vrijdag 6 juli 2012 met 700.000 kijkers. Gemiddeld trekt Tour du Jour 590.762 kijkers per keer.

Het programma De Avondetappe van de NOS, dat van 23:00 tot 00:00 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 742.000 belangstellenden (marktaandeel: 20,5 procent). Gemiddeld trekt dat programma 877.870 kijkers per uitzending.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Als fan van VI-international en VOORHEEN van de tour du jour, moet ik zeggen dat ik mn buik behoorlijk vol heb van de Gene... het programma begint te verzanden in een (mislukte) comische show waarin met name zijn stinkende best doet om op te vallen. Helaas door vervelende iterupties, domme onderbrekende opmerkingen, en dat constante jaaa, jaja, jaaa...zijn daar enkele voorbeelden van. Jammer wat een leuk programma had kunnen zijn met een vleugje humor en een knipoog, begint steeds meer op een persoonlijk showtje van Gene te lijken....helaas mist hij en dus ook het programma zo zijn doel. Als het bedoelt is voor een select groepje van campinggasten met een iq van 15 zal het misschien werken...maar dan niet gaan zeuren over kijkcijfers...Ron M Rotterdam

VI-Fan zei

Ik ben na 3 uitzendingen Tour du Jour afgehaakt.
Danny Nelisse en Gert Jakobs vond ik niet zo sterk. Wielrennen is dan ook wel een erg droge sport itt voetbal. Het programma werd overdreven veel gesponsord en Genee zat er meer dan eens uit zijn nek te lullen.

VI Oranje vond ik wel weer erg sterk dit jaar. Ik heb gisteren nog een lange compilatie gekeken en heb me er prima mee vermaakt. De (vaste) gasten aan tafel maken het programma.

Arnout Zwartbol zei

Ik ben het ermee eens dat Genee de show teveel naar zichzelf toe trekt. als Gert Jakobs of Danny Nelissen een inhoudelijke discussie aan gaan die langer dan 2 minuten duurt wordt het wel weer afgekapt door Genée voor een irritant grapje of commercieel gesponsort itempje. Vorigjaar was het een sterker programma met meer inhoud en was het nog niet zo commercieel uitgemelkt

Guido zei

Helemaal met jullie 3 eens hoor heren!
Maar wel netjes alles afgekeken! :-)

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link