25 juli 2012


Uitzending Tour du Jour van 24-07-2012 trekt 394.000 kijkers

De uitzending van Tour du Jour van dinsdag 24 juli 2012 (hier terug te zien) heeft 394.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 11,2 procent). Daarmee eindigde het programma op de 22e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Tour du Jour was gisteren een overgangsuitzending tussen Tour du Jour en De Spelen, dat donderdag start. De best bekeken uitzending van Tour du Jour van dit seizoen is die van vrijdag 6 juli 2012 met 700.000 kijkers. Gemiddeld trekt Tour du Jour 576.435 kijkers per keer.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Tour du Jour.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Het gaat ook nergens meer over nu ze hadden gewoon 1 aflevering na de tour de france moeten doen en dan gewoon kappen ermee.

Rob Amsterdam zei

Ik vind het juist goed dat Genee door gaat. Is een top presentator en met Johan is het nog beter.

Anoniem zei

Het slaat ook echt helemaal nergens op. Noem het dan nu ook gewoon 'De Spelen' i.p.v. Tour du Jour. Zondag had gewoon de laatste aflevering moeten zijn, je kunt dan genoeg voorbeschouwen vanaf maandag tot vrijdag totdat de spelen beginnen. Zoveel sporten die ze kunnen behandelen en zoveel oud-olympiërs die ze kunnen uitnodigen.

De sponsors proberen het nu ook enorm uit te melken. Heb de laatste jaren echt niet 1 programma gezien met zoveel onzin. Skoda, Amstelbier,Snelle Jelle ontbijtkoek, Boretti, Quick, Westland, Pizzahapjes, Bloemen, Dries Roelvink, het Café van de reservetafel (wat niet grappig is,) en ik ben vast nog een handjevol sponsors vergeten.

Rob Amsterdam zei

Hahahaha stelletje zuurpruimen en toch kijken eh. Geweldig zielig zeg.

Anoniem zei

@25-07-12 17:51
Dit is niet de schuld van de sponsors. Maar van de commerciële hoeren die TdJ en VI Oranje produceren. Vroeger was het om het programma op de buis te brengen, nu is het puur om te cashen.

Anoniem zei

@25-07-12 17:51
Tacx, Koga, Rabobank (kok), Eneco en groentes.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link