18 november 2011


Sinterklaasactie: Bestel een SigaarSnor Voetbal International-shirt en win je aankoopbedrag terug!


Sinterklaas is weer in aantocht en wat is er leuker dan om jouw vriend, vriendin, broer, zus, vader, moeder of wie dan ook te verrassen met een origineel SigaarSnor Voetbal International-shirt (er zijn ook sweaters, mokken en zelfs boxershorts)? Precies! Maar het kan nu nóg leuker worden, want als je vóór 5 december een bestelling plaatst in de Voetbal International Shirtshop, maak je kans om je complete aankoopbedrag terug te winnen!

Hoe werkt het?
Nadat je een bestelling hebt geplaatst, krijg je een orderbevestiging toegestuurd. Deze stuur je vervolgens, o.v.v. het onderwerp 'Sinterklaasactie', uiterlijk 4 december om 23.59 uur door naar SigaarSnor(at)hotmail(punt)com. Op 5 december selecteren wij uit alle deelnemers willekeurig één winnaar. Deze krijgt zijn of haar volledige aankoopbedrag teruggestort! De actie geldt zowel voor kleine als grote bestellingen.


Extra informatie
De kleur van alle shirts in de shop is naar wens aan te passen, en je kunt ook altijd je eigen combi maken in de shirtdesigner! Bestel dus gauw een shirt!

Levertijd
Let op! De tijd tussen het bestellen en het thuis ontvangen van de shirts bedraagt meestal ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Wil je de shirts met Sinterklaas als cadeau aan iemand geven, zorg dan dus dat je tijdig bestelt!

Overige acties
Naast bovenstaande actie gelden op dit moment ook de volgende acties:
- Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-! Code: 'VERZENDGRATISNL'.
- 5 halen, 4 betalen! Code: 'XMAS5VOOR4'.


Update 5 december
Deze actie is afgelopen. Met de winnaar wordt contact opgenomen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link