15 november 2011


Column Wilfred Genee in het AD (15-11-2011)

Iedere week schrijft Wilfred Genee in het AD een column over actuele ontwikkelingen binnen de voetbalwereld. Zijn column van 15 november 2011:

Pijnlijk moment toen sponsor met glas bier veld opstapte
Wat drijft toch al die mannetjes en vrouwtjes die zo graag hun gezicht in de voetbalwereld laten zien, terwijl ze er van huis uit niets mee hebben. Hart voor de club of de liefde voor het spelletje zijn veelgehoorde dooddoeners. Ook de prachtige drogreden 'Ik werd gevraagd' passeert regelmatig de revue. Eigenlijk hoor je zelden iemand zeggen dat-ie het wel geil vindt om zich via het voetbal te profileren.

Lees de column verder op de site van het AD.

Neem nu een abonnement op het Algemeen Dagblad / AD Sportwereld!

Klik hier voor een overzicht van eerdere columns.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een gezeik over die kerel zeg.
Ik neem aan dat die man geld heeft betaald om zijn boarding langs de kant van het veld te mogen zetten? Dan heeft hij toch alle recht om even te kijken of hij er ook staat. Zo niet zet je dat bord er toch zelf even neer. Niets mis mee lijkt mij. En dat biertje oh oh wat is het erg.

Anoniem zei

Heerlijk toch die sneer weer naar Johan, want denk je nou werkelijk dat het Genee interesseert wat de oprichter van de firma Fraude&Bedrog doet? Wordt weer geweldige tv vrijdag!

En who da fuck gelooft het verhaal van dat reclamebord? Dat komt gewoon uit de koker Johan Derk$en en zoals het gezegde al luidt; je bijt niet in de hand die je voed. Meneer was waarschijnlijk totaal van het padje af en dacht even de popi-jopi uit te kunnen hangen.

Anoniem zei

Wilfred is hondsjaloers op het geld dat Johan heeft ontvangen van de NL Energie Maatschappij. Het is eigenlijk een klein jochie die gaat stampvoeten als hij zijn zin niet krijgt.
Grow up man

Anoniem zei

Zou die Genee niet in de gaten hebbben dat die
televizier ring alleen gehaald is door Derksen,
van der gijp en boskamp.
Weg met die gelkuif zou ik zeggen.

Anoniem zei

Wat een zielige huilebalk zeg, begin me steeds meer te irriteren aan deze knakker.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link