15 november 2011


Derksen en Genee ruziën over NEM-reclame en -directeur (Voetbal International)

Fragment uit Voetbal International.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending.



9 opmerkingen:

Anoniem zei

Tenenkrommend, maar wel mooi hoe er de rest van de uitzending op werd teruggekomen.

Nick zei

Ik kijk nog steeds graag voetbal international, maar het leuke van de beginperiode, toen ze maar amper mensen aan de bar kregen en moesten vechten tegen de buitenwereld is weg. En dit was voor mij wel beetje de scharme van het programma. Nu zijn ze teveel over geld bezig (over hoeveel ze kregen voor een uitzending voor vi oranje, geweldig hoog contract bij rtl, Johan die een reclame-hoer wordt etc.)Hopelijk is de ring geen vergiftigd geschenk.

Anoniem zei

Waar maakt Genee zich druk om zeg. Meestal vindt ik het wel goed als Genee soms met oude uitspraken van Derksen komt en hem daarmee confronteert. Maar deze ruzie/dit onderwerp sloeg echt nergens op. Voegt niets toe aan het programma. Lekker boeien of hij zichzelf (niet)goed speelt.

Anoniem zei

Hij heeft wel een punt als hij zegt dat Johan voor aap staat in die reclame. Maar Johan heeft verder niks niks met die Harald Swinkels te maken, ik snap ook niet waarom Genee dat erbij haalt.

Anoniem zei

Hij haalt het erbij om te laten zien hoe zelfs de directeur van het bedrijf waar hij reclame voor maakt zich misdraagt. Iemand als Derken zou geen reclame moeten willen maken voor zo'n oplichtersbedrijf. Dat is wat Genee duidelijk wil maken denk ik, maar Derken geeft hem daar de kans niet voor door er allerlei vage teksten erbij te halen.

Anoniem zei

Vond het ook weer tenenkrommend genant..
Dit maakt VI iig niet leuk(er)
Die 2 kunnen zichzelf echt totaal niet inhouden, lijkt maar weer.
Is een tijdje goedgegaan, maar nu sloeg de vlam wee r eens in de pan, en als het dan ook echt ergens over ging, dan had ik er nog begrip voor, maar waar ze nu weer ruzie over hadden was echt te belachelijk voor woorden, progamma slaat ook gelijk als een biertje helemaal dood, en stemming is totaal helemaal weg, zeker met 2 saaie gasten als barend en de mos.
Dek dat het weer tijd word voor Gijp, dan word het weer ouderwets een beetje onzinnig kijkvermaak.

Anoniem zei

@^ Ik vond het anders best vermakelijk, maar het was alleen teleurstellend dat de 2 gasten geen uitgesproken mening durfden te hebben.

kempo zei

Die reclame was allang gemaakt voor meneer swinkels (al dan niet schandalig) het veld op ging, daar kan Derksen toch niet ter verantwoording voor worden geroepen, dat zou Genee (toch geen domme jongen) ook moeten snappen. Of worden we allemaal in het ootje genomen en is het allemaal theater.

Anoniem zei

AAAch.....die Johan? Is een arogante kerel met een vieze doorrookte snor die je alles wil wijsmaken zolang het hem geld oplevert!En misselijke rotkop!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link