19 november 2011


Uitzending Voetbal International van 18-11-2011 trekt 744.000 kijkers

De uitzending van Voetbal International van vrijdag 18 november 2011 (hier terug te zien) heeft 744.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 10,0 procent). Daarmee eindigde het programma op de 17e plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Voetbal International is iedere maandag- en vrijdagavond tussen 20:30 en 22:00 uur te zien op RTL7. De best bekeken uitzending ooit is die van maandag 29 augustus 2011 met 872.000 kijkers. Gemiddeld trok de vrijdaguitzending dit seizoen 483.000 kijkers per keer (maandaguitzending: 706.875 kijkers).

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een hele leuke uitzending kon worden met Maarten van Rossum er bij werd een ontzettend saaie uitzending omdat het bijna alleen maar over de situatie bij Ajax ging. Ik kan dat gelul over Ajax niet meer aanhoren!

Anoniem zei

Waar hadden ze het dan over moeten hebben ? over een ingegroeide teennagel van een speler van Fortuna Sittard ?

Anoniem zei

fantastische uitzending, bekijk hem nu voor de tweede keer! journalistiek zeer sterk en maarten van rossum was een eenmalig zeer leuke gast brengt meer teweeg dan welke simpele voorbijganger dan ook

Anoniem zei

Was ook een erg leuke uitzending. Erg knap tegenover alle vrijdag amusement programma's

Anoniem zei

geweldige uitzending, VI bewijst hier dat ze naast heel grappig, ook heel interessant kunnen zijn, en zonder saai te worden zoals studio voetbal.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link