17 november 2011


'Johan Derksen kreeg 50.000 euro voor reclame Nederlandse Energie Maatschappij'

Johan Derksen heeft 50.000 euro op zijn rekening bijgeschreven gekregen voor zijn optreden in een reclamespotje van de Nederlandse Energie Maatschappij. Dat meldt althans showbizzverslaggever Evert Santegoeds.

Volgens Santegoeds is dat een relatief laag bedrag. "Wilfred Genee verklaart hem voor gek", aldus Santegoeds in Evers Staat Op. "Natasja Froger verdiende er maar liefst drie ton mee. Frans Bauer nagenoeg het dubbele, maar die serie liep ook veel langer."

De Nieuwe Revu van deze week tekende uit de mond van Wilfred Genee op: "Ik vind dat hij er meer voor had moeten krijgen." Santegoeds: "Johan Derksen schijnt het zelf afgetimmerd te hebben. Die heeft dus iets niet goed gedaan. Het is niet het onderste uit de kan, zeg maar."

Of Santegoeds juist zit met het door hem genoemde bedrag is niet duidelijk. Harald Swinkels, directeur van de Nederlandse Energie Maatschappij, wilde in de Nieuwe Revu alleen kwijt: "Het is sowieso minder dan de drie ton van Natasja Froger." Derksen zelf vertelde op VI Radio dat het bedrag "niet in de orde van grootte van tonnen" ligt.

Derksen bevestigde op VI Radio ook dat hij de onderhandelingen zelf gevoerd heeft. "Ik heb een bedrag gevraagd wat ik er voor wilde hebben en wat voor de markt, want die ken ik wel, heel erg laag is. Maar ik vind het gênant om dat soort bedragen te vragen voor één ochtendje werk."


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Gewoon een eerlijke baas.

Anoniem zei

"Maar ik vind het gênant om dat soort bedragen te vragen voor één ochtendje werk."

Praatjesmaker. Johan zegt zelf dat hij het puur om het geld deed, dus dan kun je niet gaan claimen dat je het gênant vindt als je hogere bedragen gaat vragen.

Triest ook dat er ineens allerlei goede doelen voorbij komen bij VI. Begrijp me niet verkeerd, ik heb niks tegen de goede doelen an sich, maar tegen het feit dat het er zo dik op ligt dat ze gebruikt worden om Johan's image op te krikken na deze perverse commercial. Alweer hypocriet van een man die er prat op gaat niks op te hebben met het tv-wereldje.

digitalonly@hotmail.com zei

@Anoniem?

Denk je nu echt dat die Goede Doelen voorbij komen om Johans ego op te krikken? Jij snapt het niet he? Ze hebben die Televisier ring gewonnen, dat is de enige reden waarom het nu uitgemolken wordt, en TERECHT! Heb je wel is naar RTL Boulevard gekeken met Unicef SMS actie?

Rudi zei

kan ie weer flink cd's kopen wa :P de jeck

digitalonly@hotmail.com zei

Yep, en die CDs haalt hij weer bij Hitsound in Rotterdam, elke zaterdag!

Rudi zei

Derksen moet eens naar Köln komen. Parallel Schallplatten
Aachener Str. 5....top zaak! hebben über veel, zeldzame, platen....en een kölsch staat voor 'm bij mij altijd koud

Anoniem zei

Er zijn twee opties:

1.) Derksen heeft niet het onderste uit de kan gehaald. Als hij zegt het puur voor de centen te hebben gedaan, dan moet een ton euro de ondergrens zijn voor iemand van zijn statuur. Zijn opmerking dat het gênant zou zijn om meer te vragen staat haaks op de eerder quote.

2.) Derksen heeft 50 mille in zijn zak gestoken en afgedwongen dat nog eens zo'n bedrag aan een goed doel wordt geschonken. Hij is niet zo'n type dat graag op voorgrond treedt als het om zijn goedheid gaat.

Ik hoop in ieder geval optie 2, want de NEM zuigt hard. Pure oplichterij en nimmer de goedkoopste

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link