15 maart 2013


Johan Derksen loopt boos weg tijdens Europa League-uitzending

Johan Derksen is gisteren (14 maart 2013) tijdens een Europa League-uitzending op RTL7 boos weggelopen. Dit omdat hij het voor de derde keer in korte tijd aan de stok kreeg met Wilfred Genee over de situatie bij SC Heerenveen.

Er wordt al gesuggereerd dat het einde oefening is voor Wilfred Genee bij Voetbal International. "Je hebt het zover gekregen dat de redacteuren van VI niet meer aan het programma willen meewerken als jij er zit", aldus een boze Derksen. "Ik pik het niet als verslaggevers van mij te kakken worden gezet. Jij wil alleen maar scoren over de rug van anderen."

Bekijk het fragment hieronder:


Of via DailyMotion:78 opmerkingen:

Anoniem zei

was tijdens de nabeschouwing, niet samenvattingen (hihi)

Anoniem zei

ik denk dat de mannen dit ook wel kunnen uitpraten

Anoniem zei

Genee is gewoon een paardenlul

Anoniem zei

Ginee kan best gelijk hebben over heerenveen.....

jaren lang hebben wielrenners toch ook niks verkeerd gedaan, en dat komt nu ook pas uit, dus Ginee kan nogsteeds geljk hebben

Anoniem zei

Genee een paardenlul?

Genee heeft in deze gewoon gelijk en die ouwe snor laat zich wel kennen door voor de waarheid weg te lopen. Durft ie ook nog te zeggen dat Wilfried geen journalistiek bedrijft. De ironie!

Als je geschoren wordt, moet je stilzitten en niet als een kip zonder kop met allerlei kul-argumenten om je heen slaan.

#TeamVeenstraGenee

Anoniem zei

dood aan Genee en Veenstra team

Anoniem zei

Het is gewoon een schandaal, die Genee heeft nooit de bek eens 5 minuten dicht. Hij weet het altijd beter...nou ik denk het niet...

Anoniem zei

Zo te zien zijn er nog veel VI redacteurtjes op zo laat. Ga toch gewoon naar bed joh, #TeamVeenstraGenee winnen dit met een een straatlengte voorsprong. De bal is rond, maar het is 11 profs tegen een G-elftal om er maar even een gemodificeerde voetbalwijsheid uit te gooien.

http://2.bp.blogspot.com/-DGGcdZ4KYbA/T5FeDLPuJJI/AAAAAAAACKo/2ofTef2oC0w/s640/good-good-let-the-jimmies-rustle-through-you.png

Anoniem zei

Ik ben benieuwed of er morgen een uitzending komt, word vervolgd!

daan zei

Is dit het einde van VI?

Anoniem zei

Hoe kunnen mensen nou zeggen dat Derksen inhoudelijk niet reageert?
Hij kwam een paar weken geleden met een verhaal van zijn redacteuren die gedurende een week meerdere bronnen hebben geïnterviewd of wat dan ook, een week later komt Genee met een totaal ander verhaal op basis van 1 telefoontje en 1 bron.
Het is een welles nietes spelletje geworden, de 1 heeft vertrouwen in zijn redacteuren en de ander in zijn ene bron.
Beiden wijken niet waardoor een fatsoenlijke discussie zowat onmogelijk is.

Ik denk echter wel dat een onderzoek van een week met meer dan 1 bron als informatie wat betrouwbaarder is dan een telefoontje...

Anoniem zei

#TEAMVI

Anoniem zei

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3zQiWUH_8ZU#!

Anoniem zei

Wie er ook gelijk heeft die Derksen lost dit echt zwak op. Z'n argumenten slaan ook als een tang op een varken. Inhoudelijk reageert hij niet. Hij komt niet verder dan 'jij wil scoren over de rug van anderen. Hoe ironisch. En dat vi dat programma sponsort en zijn redacteuren dit hebben uitgezocht betekent dat niet dat dat het juiste is.Dat genee een beetje gas tegen geeft is goed.

Frank zei

Ik erger mij kapot aan Genee de laatste tijd.
Altijd het laatse woord willen hebben, hij is bezig zijn eigen glazen in te gooien.
Ook die grapjes tegen Hans Kraay en Jan Boskamp hebben we nu wel gehoord.
Genee moet zich niet mengen in de discussies maar hij is gespreksleider, meer niet.
Laat Jan Joost van Gangelen het maar overnemen.
Vlotte prater en veel sypathieker.

Anoniem zei

Snap niet dat die gluiperd van een genee daar nog zit, programma heet toch VI, en geen genee show. De enige voetbal kennis wat de man oreert word ingefluisterd door z,n redacteuren. De man denkt dat ie groter is als het programma, het gluiperige straalt van de man z,n gladde kop af. Oprotten met die kwal. Ik zeg JA!!!

Anoniem zei

02:14 en 2:15 zijn duidelijk VI redacteurtjes.

Ad hominems eruit gooien is erg makkelijk als je weet dat je aan de verliezende hand bent, maar een echte vent neemt z'n verlies en maakt excuses.

Ik heb trouwens het fragment nog eens teruggekeken en mijn mond viel open toen de snor zei dat Genee alleen wilde scoren over de rug van anderen.

ARE YOU FUCKING KIDDING ME DERKSEN?

Anoniem zei

02:24 ik kijk toch ook VI, programma heet toch ook VI. Dus ja VI redacteurtje so what? Gladjanus verkloot al tijden de voetbal gesprekken, en dus het programma, totaal geen toegevoegde waarde. Lekker schaatsen presenteren lijkt me beter voor de man.

Anoniem zei

Laat ze dit lekker binnenskamers oplossen, mensen zitten toch niet te wachten op elke keer die discussie over Heerenveen? Daar is nu al zoveel tijd aan verprutst...

Dat komt ook wel door die Genee, die haalt dat telkens weer boven. Als ie echt oprecht geinteresseerd is in de waarheid, dan gebruikt hij daarvoor niet de zendtijd, maar de tijd erna om de feiten met VI door te nemen, ipv op TV zo irritant eigenwijs te lopen doen de hele tijd... Snotaap.

Anoniem zei

Het is goed dat iemand wat tegenwicht bied aan Genee. Maar Genee doet het ook alleen maar wanneer 1 van zijn eigen vriendjes ter sprake komt. Johan doet ook precies hetzelfde. Als het m Cruijff, Riemer, Mark van Bommel gaat (zijn bron bij Oranje) dan doet hij er alles aan om ze te verdedigen. Zo doet Genee hetzelfde bij Jans, Nijland en Veenstra.
Dat journalistiek wereldje zit vol schijnheiligerds, wanneer worden mensen nou eens wakker? Derksen doet er ook alles aan om karaktermoord te plegen wanneer het van positieve invloed kan zijn op zijn blad of op de reputatie van 1 van zijn vriendjes. Niet te vertrouwen deze mensen.

Ik volg VI vanaf het eerste uur, sinds het programma Voetbal Insite heette. Met Genee, met Barbra Barend en toen weer met Genee.
Het is me door de jaren wel opgevallen hoe hypocriet en achterbaks Derksen is. Alles wat krom is recht lullen, stoere praatjes hebben aan tafel maar wanneer iemand uit de voetballerij erbij zit schijt hij in zijn broek. Zie de Voetbal Insite afleveringen met Van Basten en Maaskant, ze lieten Derksen zweten.
Altijd maar mensen belachelijk maken, die man pleegt keer op keer karaktermoord. Of het nou om Martin Jol gaat of Martin van Geel. Sinds Ron Jans bij Heerenveen binnen werd gehaald door Veenstra liet Derksen zich toen ook al heel negatief uit over Jans, terwijl hij letterlijk daarvoor uiterst positief was over Jans bij Groningen. Dat had vast ook wel te maken met zijn lijntjes naar Riemer.

Anoniem zei

Tegenwicht aan Derksen* correctie.

Anoniem zei

Riemer van der V. heeft een fan: Johan D.
Joop M.heeft een fan : Johan D.

We weten allemaal dat "die twee" geen kwaad kunnen doen bij Johan,je kunt daar van zeggen dat Johan niet erg eerlijk of objectief is.Sterker nog Johan brandt mensen af om wat "die twee" doen terwijl hij "die twee" altijd zal blijven beschermen.Dus eigenlijk verwijt Johan dat Wilfred iets doet wat hij zelf al jaren doet,met als enigste verschil dat Wilfred het zonder aanziens der persoon doet.Johan dat is zielig.Heel zielig en helemaal niet intellectueel zelfs niet een heel klein beetje.Eerder het tegenovergestelde.Jammer Johan.Jammer.

Anoniem zei

Volgens mij is dit gewoon opgezet omdat de kijkers dit misschien leuk vinden?
Nou.... ik vind er niets aan!
En ik vind die Genee echt heel vervelend worden!

Anoniem zei

Volgens mij is het idd 80 procent toneelspel....
Ik kijk graag naar derksen, maar in dit geval zeker niet.
Genee is een gluiperd...klopt, maar het is goed dat ie doorvraagt, zeker als derksen geen inhoudelijk antwoord kan/wil geven.

Maar waar IK het meest moe van wordt ?
die simpele zielen (hier) met hun "ik zeg doen"...
echt zielig
verzin eens wat anders, we zitten inmiddels in 2013

Anoniem zei

maak je niet zo druk het gaat om Kijkcijfers veel op tv word gespeeld. waarheid doet er niet toe geld alleen. word is wakker,

Anoniem zei

Waar IK moe van word?

Van mensen die in de eerste persoon enkelvoud nog steeds een t achter de stam van het werkwoord schrijven. Bijvoorbeeld: Ik wordt.

Anoniem zei

3-0 voor Genee.

Anoniem zei

Waar maakt die Derksen zich druk om.... Natuurlijk beschermt hij zijn redacteuren, alleen door als een achterlijke er op te reageren heeft hij het zichzelf zeer lastig gemaakt. Hij moet niet zo hoog in de boom gaan zitten en het credo van rené naleven: ' laat gaan joh.' Hij oogt zeer opgefokt de laatste tijd, hij lijkt wel overspannen. Het gaat namelijk nergens over. We hebben het over sc Heerenveen en Robert Veenstra vs Riemer. Riemer is een legende en de man die de club groot heeft gemaakt, daar zal veenstra nooit aan kunnen tippen. Ook al zal blijken dat wellicht kamp Veenstra gelijk heeft. Prestrigestrijdje van niks dus....

Rob Amsterdam zei

Wat een domme reacties hierboven zeg. Ik sluit mij aan bij 15-03-13 03:34.
Overigens die twee leggen het wel weer bij want ze verdienen er te goed aan.
Fijne dag allemaal en niet vergeten allemaal te duimen voor Ajax dit weekend.

Anoniem zei

die gijp zit daaar ook gwn te kijken wat er gebeurt en johan heeft gewoon gelijk #teamgijpensigaarsnor

Anoniem zei

03:34 ik wordtdt moe van taal nazi´s soalz jei.

Tim Verhulst zei

de meeste hier zijn ook anoniem :P

Tim Verhulst zei

de meeste hier zijn ook anoniem :P

Anoniem zei

Tijd voor een nieuwe presentator
Laat Hans Kraay het presenteren dat wordt lachen,dat was zo leuk aan het progamma dat er lol werd gemaakt

Johan Derksen zei

jullie proberen hier gewoon weer te scoren...

Anoniem zei

Wie ook gelijk heeft, ik erger me ook steeds aan die genee ook tegenover kraay en boskamp. Zet daar een sympathiekere gespreksleider neer zoals van gangelen bijvoorbeeld. zoals hierboven genoemd. Top idee!

Anoniem zei

En weer hebben "ze" het voor elkaar.
Iedereen praat erover en zo worden wij allemaal weer een loer gedraaid.

Wilfred is misschien een kwijlebal maar hij is wel oprecht. Alleen moet ook hij weten wanneer hij niet voor de kijkcijfers moet gaan, maar ook eens gewoon zijn zegje doen en dan op het juiste moment stoppen.

Derksen ken ik nog van vroeger (30 jaar geleden). Hij was in die tijd veel aanwezig bij onze voetbalclub, en kwam veel in de rust bij ons (A1) elftal naar boven om zijn verhaal af te steken in de kleedkamer. Altijd maar weer die stinksigaar in de kleedkamer wat lekker op onze open longetjes sloeg... Maar meneer vond zichzelf ook in die tijd al erg belangrijk.

Derksen is eigenlijk gewoon een mislukte voetballer uit de provincie die nooit echt met de grote jongens heeft mee kunnen doen. Dit compenseert hij met de vinnige stukjes in VI.

Maar ook de grote baas moet leren dat hij niet altijd zijn gelijk kan halen op halve woorden van zijn redacteuren. De harde papieren feiten spreken voor zich en ook daar kan baas Derksen niets aan veranderen....

Anoniem zei

Kent u Peppie en Kokkie nog?

Anoniem zei

Hopelijk is dit het einde van VI op de buis. Het programma was al tijden niet meer om aan te zien. De ego van die mannetjes is ze tenslotte opgebroken. En die laffe Van der Gijp zit erbij en kijkt ernaar. Man zonder mening. Opdoeken die hele handel. Voortaan allemaal kijken naar Studio Voetbal.

Rob Amsterdam zei

@Anoniem 15-03-13 09:52 Waarom zit je op dit forum dan vraag ik mij af. Toch een beetje fan eh stiekemerd dat je bent.

Anoniem zei

Erg jammer van dit kinderachtige gedrag van beide heren. VI tv, kan echter mijns inziens niet verder zonder Genee of Derksen. Beide zijn deel van de succesformule net als Gijp en Hansie. Die keren dat Koert Westerman presenteerde viel ik letterlijk in slaap. Heren los het op en laat Heerenveen voorlopig links liggen.
John

Anoniem zei

Beetje kinderachtig om weg te lopen, maar inhoudelijk denk ik dat Derksen wel gelijk heeft. Je presenteert een programma dat VI heet, en gaat medewerkers van VI vervolgens te kakken zetten op TV. Bovendien is Genee presentator en geen onderzoeksjournalist. Hij overschat zich.

Anoniem zei

Wilfried Genee is cruciaal voor dit programma. Hij is scherp, adrem en geeft tegengas aan Derksen. Die vooral laat zien uitgesproken voorkeuren te hebben voor enkelen. Zijn stokpaardje; "je hebt geen verstand van voetbal, dan moet je je mond houden". Vertel mij eens wanneer je verstand van voetbal hebt? Is daar een diploma voor?
Een onzin argument dus waarmee hij anderen kleineert.

Genee moet zeker blijven en Derksen ook. Want zoals Cruijff al eens zei; "met vrienden word je geen wereldkampioen".

Anoniem zei

Weglopen is altijd onprofessioneel. Dat betekent dat je het niet kunt winnen op basis van argumenten.

Anoniem zei

erg jammer dat volwassen mensen zo tegen elkaar tekeer te gaan en Veenstra is de lachende derde dan is het zo jammer als het van de buis wordt gehaald.

Anoniem zei

zou wel willen weten wat v,d Gijp en Hansie en de rest hier van vind.

Anoniem zei

Derksen wou stoer doen om weg te lopen en zo'n wegwerpgebaar.
Genee is een gladde engerd.

Anoniem zei

Gijp heeft geen mennig. Zit alleen dom te ginnegappen. De mening van Kraay junior heeft meer betekenis. Maar hij schijt peuken voor Johan dus hij zal zich koest houden, vermoed ik.

Anoniem zei

Het argument dat je 'een programma presenteert dat VI heet' en daarom geen (onderbouwde) kritiek op de redacteuren mag hebben is echt de grootste onzin. We leven niet in een censuurmaatschappij.

Anoniem zei

Als op de Heerenveen site staat dat de zaak wordt aangehouden en dat men probeert te schikken dan kan Johan toch niet zeggen dat die Veenstra een interview krijgt of hij loopt dan al erg op de zaken vooruit. Denk dat Johan zich afgelopen weken in de voet heeft geschoten door er vanalles over te zeggen en dat hij in het kader van het kort geding beter niets had kunnen zeggen.

Denk trouwens dat Wilfried inhoudelijk gelijk heeft, maar ik heb hem niet op enig emphatisch vermogen kunnen betrappen, want na 30 seconden zag je al dat Johan er geen zin in had. Dat doorzeuren was nergens goed voor en het is ook niet meer dan logisch dat Johan zijn redacteuren verdedigd.

Anoniem zei

Ik zat er al op te wachten wanneer dit gepost zou worden, heerlijk!

Anoniem zei

Ik vind Genee een held.

Anoniem zei

Het zijn beiden lelijke egotrippers die elkaar jet liefst de strot afbijten. Wat dat betreft zijn ze aan elkaar gewaagd. Derksen is verder een opportunist en Genee een gladde glipper. Rene de domme clown.

Anoniem zei

lache dit! Genee is een irritant mannetje maar in dit geval had Derksen echt geen goede argumenten. En idd pot verwijt de ketel, Derksen scoort zo vaak ten koste van anderen. Goed van Genee dat hij als een van de weinigen tegen Derksen in durft te gaan en zich niet laat afbluffen.

Johan zei

Uit alle feiten blijkt dat Derksen gelijk heeft. Genee wilt graag een journalist zijn maar hij is nog niet goed genoeg om koffie te zetten bij Johan op de redactie.

Anoniem zei

Derksen duldt geen tegenspraak maar vindt zelf dat hij alles moet kunnen zeggen. Hij is echter zo benepen dat anderen dat niet mogen. Kleinburgerlijke moraal.

Jan van Velden zei

Derksen is de koning, geweldige journalist.

Anoniem zei

Als die Derksen zoveel moeite heeft met Genee waarom zit hji dan al jaren met die gast in een programma?

Anoniem zei

Ik volg dit nu een paar weken en moet bekennen dat ik Genee wel erg overtuigend vind. Heeft hij geen gelijk, dan heb ik graag dat hij op de feiten wordt aangepakt. Wat Genee zelf ook graag wil.

In plaats daarvan om de hete brij heen lopen en weglopen is niet goed voor het imago (Johan's reet) en geloofwaardigheid (VI's reet). Volgens mij zijn alle partijen gebaat bij transparantie. Als Derksen gelijk heeft gaat ie daarin mee.
Heel nobel om je redacteuren te steunen. Steun ze met feiten en pak Genee daarmee aan.

Nodig alle partijen uit aan tafel, pak dan wel een vrijdagavond, zodat we maandag het voetbal (!) van het weekend door kunnen nemen.

Anoniem zei

Wat een bejaarde jankerd, die Derksen.

Duidelijk over de houdbaarheidsdatum heen.

Anoniem zei

Precies... Johan wil dus n presentator die een zangvogel is in de kooi die VI heet... Dat zijn rare praktijken.
Het ergste is nog dat dit een door Johan ingeplande actie was. Soort wraak.
Dat hoor je aan zn hijgerige wraakg*ilheid voordat hij gaat praten.
In deze zaak heeft genee gewoon gelijk. Derksen kan niks bewijzen.

Anoniem zei

Ik heb vooral vertrouwen in die onderzoeksjournalisten. Ja dat zijn die twee zelfde heren die het gokschandaal in Nederland op de kaart hebben gezet. Deze mannen weten echt wel hoe je een goed journalistiek stuk moet afleveren. En volgens mij hebben die mannen ook geen voorkeuren voor personen of clubs. Derksen en Genee hebben wel hier en daar hun vriendjes. Genee loopt ook maar wat te schreeuwen op basis van 1 bron. Terecht dat Derksen zijn mannen verdedigt.

Anoniem zei

Typisch zo'n over het paard getilde gefrustreerde babyboomer met een narcistische persoonlijkheid die Derksen. Zijn slotargument in deze discussie? WIE BETAALT BEPAALT (wat waarheid is) Vre-se-lijk.

Anti-Genee zei

Johan heeft groot gelijk. Die Genee is een journalist van de koude grond. VI heeft Genee groot gemaakt dus in je hok nep onderzoeker.

Anoniem zei

Derksen en Genee zijn beiden even erg.
Blij dat het programma nu ten einde is.
Lang leve Jack van Gelder!

Anoniem zei

Dadelijk komt onze bolle Mart Smeets weer terug...Help nee.

Anoniem zei

Ben benieuwd wie het veld moet ruimen vanavond op TV. Genee of Derksen.

Anoniem zei

Genee zal moeten inbinden anders is de hoofdsponsor weg. Ik hoop dat hij precies dat doet, anders komt misschien dikke Mart in beeld. Die is nog meer zelfingenomen dan Genee. Je moet er toch niet aan denken.

Anoniem zei

Nee, Smeets komt zeker niet. Die zelfingenomen kwal heeft niks met voetbal. En sinds kort ook niks meer met wielrennen want die man is tien jaar lang door zijn wilervrienden uit het peloton voorgelogen en trapte er met beide benen in. Als journalist is dat onvergeeflijk.

Anoniem zei

Derksen weg = Sponsoring VI weg = programma weg.
Genee weg = andere presentator = programma niet weg.

Simpel.

Maar Derksen/VI zullen niet weggaan, RTL zal best wel gevoelig zijn voor Derksen en zijn wensen, want het is immers het best scorende programma op RTL7 en levert veel inkomsten uit reclamezendtijd op.

Ik voorspel dus dat Genee bakzeil moet halen en niet langer op deze manier zal mogen inharken tegen de sponsor die het programma bestaansrecht geeft en indirect ook Genees salaris betaalt.

Anoniem zei

Genee moet zeker bakzeil halen anders gaat hij maar voor een lokaal nieuwsblaadje werken het misselijk mannetje.

Anoniem zei

Derksen heeft gewoon gelijk 1 kant van het verhaal gehoord met 1 telefoontje. Terwijl Derksen er 2 onderzoeksjournalisten op af heeft gestuurd. En dan nog scoren met vragen waar Derksen waarschijnlijk juridisch gezien niet op mag antwoorden, makkelijk als je een jurist bent.

Anoniem zei

Alternatieven voor een nieuwe presentator, als Genee weg gaat. 1) Koert Westerman 2) Hans Kraaij 3)Jan Joost van Gangelen.

Anoniem zei

Denk dat iedereen wel zo,n werkgever als Johan wil hebben, Hij staat 100% achter zijn mensen. Doet me goed om dat te zien.

Anoniem zei

Of Sierd Koekoek de Vos als presentator...
Zal Johan ook leuk vinden

Anoniem zei

derikse was heel onprofessioneel om weg te lopen. en hij verdiend daardoor ook alle kritiek. maar dat neemt niet weg dat hy een heel goeie punt heeft. in ''america zeggen ze dont shit where you eat'' in adere woorden op de plek waar je geld maakt, moet je niet gaan bevuilen. en dat doet wilfred. of hij gelijk heeft of niet, hy is maar een presentator. en precies zo hoe hij niet over voetbal wilt meepraten en alleen maar vragen wilt stellen zo moet hij dat ook doen met dit onderzoek. als je vi op nationale tv in diskrediet brengt heeft het geen zin meer om nieuws te vertellen.

nou als het blijkt dat VII fout zat, dan kan wilfred alle kritische vragen stellen die er maar zijn aan derikse.

wat ook grappig is dat en derikse en wilfred hun vriendjes willen beschermen. maar als het om iemand gaat die zij niet kennen, dan maken zij diegene met de grond gelijk.

Anoniem zei

Ik dacht dat Derksen verbaal zo sterk was?Loopt gewoon weg dat is wel het laatste wat je doet.Lachen Grijpvogel ernaast zegt niks hahaha.

Anoniem zei

Wilfred rules!

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link