13 maart 2010


Voetbal International ook komende twee jaar op RTL7

Ook de komende twee jaar zal Voetbal International te zien zijn bij RTL7. Onlangs kwam nog het bericht naar buiten dat de makers van het programma in gesprek waren met een andere zendgemachtigde over voortzetting van de show, maar RTL trekt uiteindelijk dus toch aan het langste eind.

Peter Lubbers, programmadirecteur van RTL7: "Voetbal International heeft primeurs, ongezouten meningen en humor. De heren hebben aan tafel een sfeer gecreëerd waarin anderhalf uur praten over voetbal constant interessante en soms zelfs spannende televisie oplevert. Het programma is authentiek en voor onze zender gezichtsbepalend. Ik ben er daarom zeer blij mee dat we samen zeker twee jaar vooruit kunnen."

"Gemiddeld stemmen er een half miljoen kijkers af op het praatprogramma, goed voor zo’n 12 procent van alle mannelijke kijkers van 20 tot en met 49 jaar, de doelgroep van RTL 7", aldus de programmadirecteur. Voetbal International is tweemaal per week, op maandag vanaf 20.30 uur en op vrijdag vanaf 21.30 uur, te zien bij RTL7. Gedurende het WK Voetbal komt de show, onder de naam 'Villa Oranje', zelfs een maand lang tweemaal daags op de buis.

In RTL Boulevard reageerden de hoofdpersonen gisteren op het nieuws. Johan Derksen: "Ik ben de enige die er vanaf het begin bij betrokken is. Allerlei politici stappen op, maar mij krijgen ze niet weg hoor!"

Wilfred Genee: "We maken Koffietijd voor heren, meer doen we niet. Het stelt niet veel meer voor dan dat." En verder: "De inmiddels 61-jarige Derksen is scherper dan ooit. En Johan is Johan, daar is er maar een van."

Vrienden zijn de twee overigens nog altijd niet. Derksen: "Er zijn types die totaal niet bij elkaar passen en daardoor heel goed bij elkaar passen. Privé ga ik natuurlijk niet met zo'n pedant mannetje als Genee om, maar ik kan heel goed met hem werken. (...) Er is eigenlijk niks leuks aan Wilfred, maar het is een fantastische presentator."

In Voetbal International voegde Derksen daar gisteren, nadat Genee hem feliciteerde met de contractverlenging, nog aan toe: "Nog twee jaar met Wilfred Genee. Ik weet niet of dat een felicitatie waard is."

Het item in RTL Boulevard kun je hier bekijken. Of zie de YouTube-video hieronder (via Superbeelden):



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link