27 augustus 2012


Uitzending Voetbal International (ma 27-08-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 27 augustus 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Iwan van Duren en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


101 opmerkingen:

Onderkruipsel zei

Hoe perfect kan het zijn!

Onderkruipsel zei

Ik bedoel ik kom om 22.30 thuis, pak een liter water, sjouw achter de computer, start m'n werk op scherm rechts en SigaarSnor op scherm links en VI staat klaar. Dat is toch echte klasse!

Anoniem zei

Matige uitzending. Rene vd Gijp lag een keer een dagje niet op de bank, en meteen het eerste kwartier van het programma heeft Rene het over wat die allemaal niet heeft meegemaakt? Bewaar die ongein voor het 3e deel aub, als er geen onderwerpen meer zijn.

Bob Amsterdam zei

Jammer dat Wilfred 2x nodig van onderwerp moest veranderen, dat krijg je ervan als er te weinig tijd is door het zoveelste seksverhaal van René in het eerste kwartier.

Voetbalfan zei

Heerlijke uitzending was het weer. toch 1 opmerking, Rene zei: 'Met Huntelaar en van Persie erin vallen er gegarandeerd doelpunten'. Dat heb ik van de zomer dan even gemist tijdens het EK :(

link

Anoniem zei

Vond het vandaag wat minder, maar blijft natuurlijk een geweldig programma. Boskamp blijft voor mij de beste gast, maar ik wil nu ook wel eens iemand anders.

'Dikkie' zei

Geweldig deze aflevering! Boskamp is inderdaad de beste gast. Zo vaak mogelijk als het aan mij ligt. Maar goed, dat verhaal van René aan het begin was echt geweldig. Lag bijna op de grond van het lachen.

(Sinter)Klaas zei

Een wijze anoniem zei ooit:

"Rob Amsterdam profileert zich als de bitch van SigaarSnor en zit op iedereen te raggen omdat hij het centrum van de aandacht wil zijn en niet voetbal international.

Tip van een droeftoeter aan een uitkeringstrekkende attentiehoer: Rob, begin je eigen blog en hou je onzin bij je of reageer één keer per programma op de inhoud.

Houd je muil over de mening van anderen want wordt niet meer op prijs gesteld! Succes met het stemmen en laat de alcohol staan. Help je zelf!"

'Guusie' zei

Mensen die Jan Boskamp niet mogen, moeten maar gewoon niet kijken.

Anoniem zei

super weer, bedankt voor de link sigsnor

Rob Volendam zei

@ Guusie:

Omdat sommigen Jan Boskamp niet mogen, betekent niet dat ze heel het programma slecht vinden.

Anoniem zei

Topshow vooral dat einde met Holleder

Anoniem zei

Wat een sneaky trekpop is die Gijp ook he. Hij had makkelijk z'n maat en die jongen met 1 been kunnen waarschuwen maar nee hoor hij stapt er zelf af en ligt vervolgens de hele week in een scheur van het lachen. Ik vind het steeds meer een rare man worden die Gijp.

Anoniem zei

@28-08-12 00:39
Gooi jezelf weg linkse kutgast en neem Rob mee.

Anoniem zei

Boskamp erg overschat. Praat Johan constant na, is verbaal zo zwak dat hij telkens gaat slaan of vloeken. Hij is in feite in levensgevaar met zijn dikke pens, maar lacht maar een beetje mee als daar weer voorspelbare grappen over worden gemaakt. Zijn enige pluspunt is dat hij een enorme voetballiefhebber is en er best wel verstand van heeft, alleen het komt er totaal niet uit.

Gisteren met Hansie was het beter. Gelukkig is het Hansie proberen boos te maken gestopt en doen de andere 3 normaal tegen hem. Veel beter.

juicy zei

Top hoor maar ik heb 1 kleine vraagje, hoezo loopt het zoveel vast als je via directe mp4.link

Ik kan niet via Rtl kijken omdat ik steeds een scherm krijg van dat het niet kan. Heb jaren lang via RTL Xl gekeken maar een kleine halfjaar geleden kreeg ik dit. Heeft iemand dit ook en weet hoe je dit fixt? Of hoe je de lagg van de directe mp4.link fixt?

Anoniem zei

VI is nu definitief een mongolenshow geworden waar alleen mongolen nog naar blijven kijken. Voetbal is een bijzaak geworden in dit programma. Dan maar liever Studio Voetbal, gaat tenminste over voetbal en niet over de seksuele frustraties van Van der Gijp en zijn billenmaatjes.

Rob Amsterdam zei

@Anoniem 28-08-12 01:55
Ben het niet met je eens. Ik vond die stoere praat en zelfverheerlijking dat Kraay op het terras heeft gezeten met Holleeder in en in triest. Die Holleeder is een veroordeelde crimineel en verdacht van nog zeer veel andere delicten. Dat Derksen nog leuk gaat doen over het feit dat er Amstel geschonken wordt ipv Heineken is nog triester. Die BNN'ers die zitten te koketteren met het feit dat ze met Holleeder omgaan zijn geen knip voor de neus waard.

Anoniem zei

@Anoniem 09:56. Ja niveau is laatste jaar erg achteruitgegaan. Veel minder voetbal en veel meer flauwe banaliteiten. Maar het volk wil dat blijkbaar want de kijkcijfers lijden er niet onder. Ik kijk ook liever naar een voetbalprogramma dan naar VI.

roel zei

ik begin mij steeds meer en meer te ergeren aan rene. die tenenkrommende lach en dat sadistisch gedoe altijd. zegt veel over nederland dat zo iemand hier rijk kan worden. draagt totaal niks bij aan wat dan ook...

Iwan van Duuren zei

Ik vond de tijd dat rene er niet was ook erg leuk, vooral die uitzending met Iwan van Duuren waarbij Johan vertelde dat hij 'er vier wijven op nahoudt'.

Van mij mag die Rene ook wel een keer overslaan. Zet Iwan er maar neer, dan gaat het weer meer over voetbal

Rob Amsterdam zei

@Roel
Inderdaad, je kan je afvragen wat van der Gijp toegvoegd aan deze maatschappij behalve verhalen uit de oude doos. Rene is zo iemand als Klaas die onder verschillende namen hier zijn verwerpelijke linkse ideeen zit te posten.

PechtoldforPresident zei

Helemaal met jullie eens. Gijp is tegenwoordig vaak hinderlijk aanwezig. 1x per week is meer dan genoeg. Bij gebrek aan inspiratie gaat hij nu maar gewoon heel hard lachten. Dat komt op mij vaak niet meer spontaan over zoals voorheen. Hij voert steeds meer een act op.

Het zou dus mooi zijn als hij minder vaak zou komen. Maar dat zal wel niet gebeuren omdat hij vorig jaar een langjarig contract heeft getekend.

Anoniem zei

Carlo Boszhard doet Gijp beter na dan Gijp zelf.

Anoniem zei

762.000 kijkers gisteren

Anoniem zei

Vond Gijp geweldig gisteren. Ben blij dat hij er iedere week weer zit en het gaat zichtbaar goed met hem. En die grap dat die jongen met 1 been waarschijnlijk tegen Hans gespeeld had bij de jeugd van Feyenoord was geweldig. Jammer dat de helft van de studio de grap niet snapte. Hans snapte hem gelukkig wel;)

Willem Holleeder zei

Rob Amsterdam, waar ben je? Ik heb werk voor je maar kan je niet bereiken. Meld je effe bij me, ik heb paar klusjes voor je....

Anti-Rob Amsterdam Front zei

Mischien moet je beter opletten Rob, want Hans begon niet over Holleeder dat was Rene.

Anoniem zei

Kan die persoon eens stoppen met dat gezeur van "kijk gewoon niet als je iets niet leuk vindt"? Als de regering een wet invoert die me niet zint, moet ik dan ook maar meteen emigreren?

Zaten leuke grappen tussen gisteren, Holleeder grap van Johan was meesterlijk :D

die persoon zei

Als je die persoon niet leuk vindt die zegt dat je niet moet kijken als je iets niet leuk vindt dan kijk je toch lekker niet op deze site. Dan heb je er ook geen last van.

onbegijpelijk zei

Ik ben de "lol" van Gijpie plus het hard lachen om zichzelf meer dan zat. Maar er zijn nog voldoende mensen die hem wel leuk vinden, dus laat lekker gaan.

Anoniem zei

Maar wat nou als ik deze site daarvoor te leuk vind? Dan is de enige optie om er iets van te zeggen :P

Rob Amsterdam zei

Maakt mij geen moer uit wie erover begon. Dat stoer gedoe over optrekken met Holleeder is erg triest. Ik zie die linkse randdebiel die dit forum zit vol te plensen ervoor aan hem als idool te zien. ipv zich op te houden met werkschuw krakerstuig en milieu debielen kan hij beter eens werk zoeken.

Jammer zei

@Rob Amsterdam
Los van de inhoud. Zou je aub willen stoppen om jou politieke boodschappen hier te verkondigen??Deze site gaat over VI en niet over politiek. Politiek hoort niet thuis op dit forum.

Niet jammer zei

Ik vind die postjes van Rob wel lachen, laat die jongen toch. Ik erger mij meer aan die linkse debiel die elke keer onder andere naampjes zit te posten.

Rob Amsterdam zei

Trouwens dat verhaal van Derksen over Theo Janssen dat Jordania helemaal niet geinteresseerd is. Hij speelt er nu hahahaha om te gieren.

Richard zei

Rene overschat zichzelf totaal. Begin van de show was 20 min vd Gijp show. De man die zegt dat veel mensen zichzelf overschatten! Gijp je bent er zelf ook een van. Ben je voor het eerst in 5 jaar weer is onder de mensen Gijp? Totaal niet relevant en normale mensen komen elke dag buiten.
Misschien kijk ik VI te veel maar begin me steeds meer te ergeren. Tegenwoordig is het grappig doen om het grappig doen. Dat was vroeger wel anders.

Anoniem zei

Van der Gijp is een absolute randdebiel alleen weet hij het zelf nog niet. Maar dat komt nog wel. Duurt bij hem wat langer gezien zijn lage IQ.

Anoniem zei

Volgens mij heeft Gijpie ADHD.

Renzo

Anoniem zei

Rob Amsterdam noem je Holleeder en Gijp linkse debielen????

Anoniem zei

@Rob Amsterdam
Kun je het woord linkse randdebiel achterwege laten? wat maakt het nu in hemelsnaam uit of iemand links of rechts is.

Anoniem zei

Rob stinkt!!!

Emile Schelvis zei

Hoi

Anoniem zei

Het niveau van deze blogspot daalt al even hard als dat van VI.
Gaat blijkbaar samen. De meesten hier zijn op te jonge leeftijd begonnen met blowen.

Anoniem zei

^^^^^^^^
Man stel je niet zo aan...ik blow pas 15 jaar

Klaas zei

Ik ben nu al dat rechtse gezeik hier zat. Ga lekker naar geenstijl met je bullshit ipv dit forum te vervuilen vieze vuile wilders groupies

Anoniem zei

Waarom worden er tegenwoordig zo weinig nieuwe berichten geplaatst?

Gebeurt er zo weinig, is SigaarSnor op vakantie, of heeft hij er geen zin meer in?

Gr., Erik.

Anoniem zei

Klaas beter houd je je bek gewoon, linkse kutgast

Salamon Uptikaja zei

Hey Klaas....Lik mijn aars

Anoniem zei

Hey Klaas....wat ben je toch een dwaas

Sierd zei

koekkoek

Anoniem zei

Wat zit je hier te zeiken, Klaas
Heb je last van een zwakke blaas
whoahahahah

Sierd v2 zei

Helemaal eens met 'die persoon'.

Bob uit Rotterdam zei

Het valt mij op dat steeds meer mensen hier hun rechtse boodschap kwijt willen. Dat kan gewoon niet, Rob uit Amsterdam moet weg.

Rob Maastricht zei

Kunnen we geen geld samenleggen, dan huren we een Albanees in, die ruimt Rob Amsterdam wel op... opgeruimt staat netjes

Hans Anders zei

Koert Westerman ipv Rene van der Gijp!

Anoniem zei

Rob Amsterdam ipv Hans Anders!

Anoniem zei

ik hou echt van deze site. hoe vaak ik hier wel niet de berichten lees, altijd lachen haha

mensen moeten niet zo klagen over die reacties.

gr Nino

Dr. LuL zei

Ik snap dat gezeik niet hoor.
Heb krom gelegen van het lachen deze uitzending!
Rene is weer in topvorm!

Anti linkse Klaas zei

Ik vind die Rob Amsterdam geweldig. Ik hoop dat hij blijft dit in tegenstelling tot die vreselijke linkse figuren die hier rondhangen. Stelletje ruigvreters.

Kev zei

wanneer komen mensen nou is achter, dat klaas, rob amsterdam, en de rest van die mongolen. de zelfde persoon is.

TREED IS OP SIGAARSNOR

Anoniem zei

Ik kan er wel om lachen hier die reactie's. Maar ik heb dan ook gevoel voor humor.

Rob Amsterdam zei

@Kev
Ik heb niks met die idioten als Klaas en een reeks anoniemen te maken. Ik vermoed ook dat het dezelfde hansworst is maar nogmaals ik distantieer mij daarvan.

Salamon Uptikaja zei

@ Rob Amsterdam

En jij bent geen idioot????????????

Hackenbush zei

Kev, waar heb jij op school gezeten? Je spelt in ieder geval als een mongool.

Rob Maastricht zei

Kev heeft niet op school gezeten. Hij was een onhandelbaar sigeunerkindje met alleen water in zijn hoofd. Nu is hij volwassen, en is het water verdamt in lucht. Nu is hij gepromoveerd tot leeghoofd....

Anoniem zei

De spelling van Rob Maastricht is al niet veel beter.

Anoniem zei

hahahahahaha wat een feest hier, ik lig totaal dubbel van het lachen hahaha SUPER

Anoniem zei

@ Dr Lul

René, ja mag best onder je eigen naam hier posten. Normaal ben je ook niet zo bescheiden.

Anoniem zei

Ik snap dat gezeik over van der Gijp ook niet. Ik denk eerder dat die zeikerds hier depri thuis zitten en jaloers zijn op René dat hij er wel bovenop is gekomen. Veel sterkte met jullie depressie en niet teveel anti-depresiva in 1 keer.

Thijs Sleegers zei

Wat een kleine kinderen hier ook op deze site? Allemaal autisische Wajongers zeker. Stop eens met dat zeiken en rukken achter de PC en doe iets met je leven!

Etienne zei

Ik sluit me aan bij Klaas, hier moet alleen ruimte zijn voor elitaire mensen met een inhoudelijke mening en geen jeugdige onbenullen die constant rechtse propagande spuien zoals Rob Amsterdam die leeft van een uitkering die door links verzorgd wordt

Hoogachtend,

Etienne

Rob Ruig zei

Inderdaad Etienne, mijn naamgenoot Rob moet is ff lekker opflikkeren. En kev, wie denk je wel niet dat je bent?

Mensen die vragen aan sigaarsnor om op te treden: dit is nergens goed voor. hoe meer mensen op deze site klikken, des te meer reclame inkomsten. Zouden we alle anoniempjes of mensen als rob amsterdam bannen, houden we weinig meer over.

Emile Schelvis zei

Hoi

Koert Westerman zei

Hoi Emile

Aad de Mos zei

Hoi Koert

Roelof Luinge zei

Hey Emile, Koert en Aad.

Houte Klaas zei

hehe, ik kan er niet zoveel van.

Klasedette zei

Ik ging vroeger door het leven als Klaas. Tegenwoordig heet ik Klasedette en ben ik een fervent kijken van VI.

Mochten René, Johan, Wilfred, Jan en Hansie interesse hebben in een dame met een maatje meer en een extraatje, laat het even weten. Misschien kunnen jullie wat leuke cadeautjes voor me kopen.

Ik ben op werkdagen van 09:00 tot 17:00 te bereiken. Alvast bedankt! :)

Sierd zei

Rob uit Amsterdam heeft een moeder die voor de Amsterdamse gemeente werkt. Koekoek, dat jullie het even weten!

Geen Troll zei

Haha, ik heb nog nooit een forum gezien wat voor 100% uit trollen bestaat!!

SigaarSnorRob zei

Heerlijk hier dit forum...mag ik de oppertroll zijn?

Anoniem zei

Ik heb nog nooit een worst gezien die kan vliegen.

Anoniem zei

Ik heb zin in een frikandel speciaal hmmm

Pascal Kamperman zei

"Ik sta op dit moment bij Rob Amsterdam zijn huis en de sfeer zit er goed in nadat de SP enkele zetels is gezakt. Rondom het huis doen enkele tokkies een vreugdedansje. Voor de rest gaat het er in Amsterdam normaal aan toe en kijken de meeste mensen Rob raar aan omdat hij over straat altijd tegen de mensen aan begint te lullen.

Tot zover mijn verslaggeving, ik meld mij weer als er nieuwe berichten binnenkomen over Rob."

Rob ........... zei

Beste lieve mensen, de Supercopa was wel een leuke afsluiting van de dag. Toch ben ik nu moe door al dat trollen hier op de site. Ik ga me eens op mijn oor liggen en ga gek liggen dromen zodat ik dat morgen hier kan komen verkondigen. Geen dank, ik doe het met plezier. Mijn fanclub-site is under construction.

Sierd fan zei

Weten jullie dat Victor Valdes bij het politiebureau is geweest omdat hij fraude heeft gepleegd tijdens zijn vaarexamen. Hij heeft een andere vent naar het examen gestuurd!

Rob Amsterdam zei

Stop nou is met dat PVV gebash. Wilders is mijn leider en alles wat hij verkondigt geloof ik zonder enige aarzeling. Ik denk verder ook niet na over de lange termijn planning van Nederland, arme gezinnen of wiet rokers. Die kunnen mij gestolen worden.

Usain Bolt zei

Zo, die Rob is snel!

Anoniem zei

Net als het programma zelf, daalt ook het niveau van deze site. Jammer.

Rob Amsterdam zei

Stelletje triesten figuren hier. Kom eens met wat inhoudelijks en ga eens werken aub zodat jullie eindelijk eens wat terug kunnen doen voor deze maatschappij.

Bob Rotterdam zei

Let maar niet op mijn broer Rob, hij is een beetje gek.

Anoniem zei

Waarschijnlijk wordt die hele discussie tussen Rob Amsterdam en zijn tegenstanders gevoerd tussen 2 personen. Al gauw 80 van de 93 posts.

Anoniem zei

Aflevering was prima. Rene van der gijp moet het van zijn anekdotes hebben. Voor iemand die altijd thuis beweerd te zijn maakt hij toch aardig aparte dingen mee. De programmering staat vol met serieuze programma's dus een luchtig programma als VI is een verademing. Momenteel zie ik als enige gevaar dat de sponsors het programma teveel claimen met irritante items.

Offtopic:
Ik vind het niet vreemd dat Rob zoveel aandacht trekt. Hij daagt het tenslotte toch zelf uit (actie reactie).

Ironisch genoeg post Rob Amsterdam constant op tijden dat normale mensen aan het werk zijn :P.

Marc zei

Heeft die " anoniem " een probleem?....Heb een vraag...woon in Colombia en kan niet via RTL-link kijken....helaas loopt de mp4 link steeds vast en moet ik telkens opnieuw beginnen......Verder geniet ik van het programma....Thanks

Anoniem zei

Inderdaad, Rob heeft het zelf uitgelokt. Hier gaan echt vele maanden aan vooraf toen Rob hier vaak over de PVV begon te posten. Hierna kreeg hij een waarschuwing van Sigaar Snor, waarna Rob hiermee is gesopt. Hij blijft echter doorgaan met vervelende posts hier en daar op deze website.

Anoniem zei

Ik kan niet wachten tot morgenvroeg alle reacties van jullie bezien

Anoniem zei

uitzending van vanavond?

Anoniem zei

Uitzending hier: www.rtl.nl/xl/#/u/d572f19c-ac63-383b-b25d-53e78f75b4c7

MP4 weet ik niet hoe je dat uitvogelt.

Klaas zei

@ anoniem 31-08-12 22:44

wat een faalhaas, dat kan iedereen posten, een link naar RTL gemist.... FAIL

Saalk zei

hi hi

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link