14 december 2011


Willem van Hanegem wordt vaste tafelgast in Voetbal International

Willem van Hanegem keert, zoals SigaarSnor.blogspot.com vorige week al meldde, weer terug aan tafel bij Voetbal International. Sterker nog: hij wordt er, net als overigens Johan Boskamp, vaste tafelgast. Dat vertelde Anton Lippold van het blad Voetbal International vandaag op VI Radio.

De terugkeer van Van Hanegem, die de rol enkele seizoenen geleden ook al vervulde, is opmerkelijk. Na een ruzie in mei van dit jaar tussen Wilfred Genee en Johan Derksen óver Van Hanegem weigerde hij ooit nog langs te komen. Zo'n drie weken geleden zette hij de deur echter weer op een kier, nadat Derksen had laten weten Van Hanegem te missen. Nu is de kou dus helemaal uit de lucht.

De bedoeling was dat Van Hanegem komende vrijdag al zou aanschuiven, maar dat is vanwege ziekte uitgesteld. Zijn eerste optreden zal nu maandag 16 januari (na de winterstop) zijn. Met welke frequentie hij de studio vervolgens zal gaan bezoeken, is nog niet helemaal duidelijk.


46 opmerkingen:

Anoniem zei

Is dit 't einde van Van der Gijp als vaste analist?

Anoniem zei

Het is al maanden duidelijk dat Van Hanegem vindt dat hij te weinig aandacht krijgt.


Waarschijnlijk heeft hij min of meer gesmeekt om terug op het open net te komen.


Als het ten koste gaat van Emile Schelvis of Barbara Barend prima, maar Willem moet er niet weer een one-man-show van gaan maken.

Anoniem zei

Willem is briljant!
tenminste, als hij niet al te zuur daar gaat zitten en ook met enige humor en luchtigheid naar de zaak kan kijken want zijn columns zijn de laatste tijd toch een beetje te zeikerig af en toe...

Anoniem zei

Zit iemand hier op te wachten?

Anoniem zei

Neeeeeeeeee!

Anoniem zei

Gijp komt tuurlijk terug! Laat die man z'n tijd nemen. Heeft ie zelf toch aangegeven dat hij terugkomt.

Anoniem zei

Het einde van VI is nabij. Gedateerde meningen van een beroepsquerulant, daar zit niemand op te wachten.

Anoniem zei

Ach, dat gaat toch niet lang duren, binnen de kortste keren voelt Willem zich weer gekrenkt door een opmerking van Genee en blijft 'ie weer een paar jaar weg...

Anoniem zei

Gijpie gijpie gijpie kom terug

Anoniem zei

Verdomme zeg, wat is dat nou met die nederige kronkel die Johan Derksen heeft aangaande voetballers uit de 'Gouden Generatie'?

Die ouwe zakkenvullende azijnzeiker moet gewoon wegblijven. Voegt totaal niks meer toe aan het programma mte zijn zure, onheilspellende geblaat.

Anoniem zei

Weinig reden om nog naar VI te kijken. Ongelooflijk dat ze die zuurpruim weer binnenhalen.

Anoniem zei

pfffffff nee he niet hij weer

Anoniem zei

Nee, Barbara Barend en Emile Schelvis voegen wat toe.

Voetballen kopen zei

ben benieuwd hoe hij het gaat doen aan tafel.. Hopen dat gijpie hem snel weer vervangt

Anoniem zei

Niks tegen v.hanegem, echte Feyenoorder. Alleen hij past niet in de setting van vi. Hij zal weinig toevoegen en het is wachten op weer een conflict met Genee.

Anoniem zei

Jammer dat die azijnpisser weer terug komt.

Anoniem zei

Niks mis met Emile Schelvis in mijn optiek.
Op Willem 'wat interesseert mij dat' van Hanegem zit ik iig niet te wachten.

Anoniem zei

Vraag me ook af of Genee hier wel achter staat, of bepaalt Derksen daar alles?

Anoniem zei

jammer, vieze zuurpruim die Van Hanegem.

Afkraker zei

Nee he, ajb niet! hij vertraagt de discussie altijd alleen maar en gaat veels te zuur lopen doen in een blij programma. Past er totaal niet. Heel jammer dit. Ik heb sinds het vertrek van Gijp al minder zin om te kijken. Nu met v. Hanegem word dat alleen maar erger. Jammer!

Eric zei

mmm...als ie maar wat humor toevoegt en niet chagerijnig gaat lopen doen.'t Wachten is op het eerste conflict met Genee..die kan het toch niet laten cynische prikken te geven.

Anoniem zei

Ik hoop dat dit alleen tijdelijk is tot dan Renetje er weer is? :O Anders word ik gek

Kevin Van Der Zee zei

Ik denk dus ook dat het de zweer aan tafel totaal niet goed doet, Iedereen moet op ze woorden gaam passen. omdat van hanegem het misschien niet leuk kan vinden wat er gezegt word. Ik vond de laatste keer met van hanegem (en die uitzending bij sparta) echt heel slecht. Maar ik heb wel vaker het idee dat de mensen van VI het totaal niks intreseert wat wij (de fans) Vinden.

fw zei

word het daar nou een feyenoord tafel ofzo
met alle respect voor hun trouwens
bovendien als je die kop van ziet krijg je al de nijging om te zappe het zelfde als bij la barend
ik blijf kijken maar van hanegem mag na 1 keer wegblijven dat ie barbera barend maar mee neemt

Anoniem zei

Dit is belachelijk. Wanneer Willem van Hanegem bij een programma aanschuift, zit hij er alleen maar voor zichzelf. Alles draait om Willem.

Wanneer hem een vraag wordt gesteld, moet iedereen wachten op een antwoord. Alles moet lang duren. Normaal antwoord geven kan de man niet.

Wanneer er een grap wordt gemaakt, moeten alle gasten rekening houden met Willem. Stel je eens voor dat je iets zegt waardoor meneer nooit meer zal aanschuiven.

Wanneer er een discussie over voetbal wordt gevoerd, moet je op hoog niveau hebben gevoetbald. Willem neemt je anders niet serieus en het is ten strengste verboden dat andere gasten je wel serieus nemen.

Dit wordt een brok ellende. Geen enkele uitzending zal meer slagen. Een uitzending maak je namelijk met alle gasten en dit is onmogelijk als meneer van Hanegem constant op geforceerde wijze in het middelpunt van de belangstelling staat.

Anoniem zei

Ahhh nee he deze man is me te pedant er te irritant. Hij is het altijd met iedereen oneens en zeurt alleen maar echt verschrikkelijk! Ik hoop niet dat dit het einde voor Gijpie is!

Anoniem zei

Toen van Hanegem de uitleg van Gijp over het spel van Barcelona niet begreep is hij echt door het ijs gezakt voor mij. Sindsdien kan ik van Hanegem niet meer serieus nemen.

Anoniem zei

pff, ik vond de laatste uitzending van vorig jaar vreselijk. Dit heeft een programma als vi echt niet nodig. Vi heeft minstens één man aan tafel nodig van type boskamp, van der gijp of hansje. Wat voor uitzending ga je krijgen als je Van Hanegem en bv jan joost aan tafel gaat krijgen.

Anoniem zei

Niemand is hier schijnbaar enthousiast over, en terecht. Ouwe zuurpruim, en veel te traag (van begrip) voor het vlotte vi.

Waar zijn jakhalzen Erik en Frank gebleven?

Anoniem zei

Doodsteek voor het programma! Ongelofelijk dat Derksen dat niet inziet..

Anoniem zei

de oh zo zielige vandergijp zal nu wel exit zijn en terecht, op tv allemaal doen of je de vrolijkheid zelf bent en dan 3 maanden niet gaan werken omdat je een zweetaanval hebt gehad...dag aansteller!

Anoniem zei

ik merk van de reactie hier dat nogal jeugd/kinderen zijn die niet weten waar ze over hebben als iemand humor en verstand van voetbal heeft dan is willem van hanegem.samen met johan cruijf de beste die we ooit gehad hebben dus beetje respet.... kinderen.

Richard zei

--^
Dus omdat meneer goed heeft kunnen voetballen moeten we hem allemaal mogen? Ik vind die kerel ook niets. Toen hij vroeger vaste gast was vroeg genee "En Willem nog voetbal gekeken dit weeken"
Vond die maar raar en hij had niets gezien.

Anoniem zei

Geweldig natuurlijk. Beter dan die vreselijk Barbara Ajax Barend met haar constante Ajax geneuzel.

Denk helaas wel dat dit het einde van Gijppie kan zijn. Sowieso dit seizoen zie ik hem niet meer terugkeren.

Anoniem zei

Ik heb Jan en Willem liever dan Barbara of Emile dus het doet me zeker goed dit nieuwtje.
Boskamp, gekke Kraay, Willem, Aadje en later hopelijk weer René. Heerlijk man, niks mis mee, laat lekker gaan!

Anoniem zei

Volgens mij zijn voetbal kenners het er heus over eens dat die goed heeft kunnen voetballen. Maar rechtvaardigt dat zijn irritante gedrag?

Je zou zeggen dat als je spelinzicht hebt, je ook wel inzicht in andere dingen zou hebben. Zoals onder andere respect, communicatievaardigheden en fatsoensnormen.

Anoniem zei

@15-12-11 15:04
Je praat Derksen na. Cruijff is een kunstenaar met de bal iemand die niet voor niets zoveel wordt geroemd. Van Hanegem is een goede voetballer die zich nog al eens misdroeg op het veld. Wereldklasse spelers als Cruijff en momenteel bijvoorbeeld Messi houden zich niet bezig met het van het veld schoppen van tegenstanders.

Anoniem zei

Hanegem=GROOTSTE (en domste) AZIJNPISSER OOIT

Zeg maar dag tegen je kijkcijfers, VI. Iemand mag Derksen wel eens tot de orde roepen over deze keuze.

Jakhals ERIK DIJKSTRA RULES!
Die gast heeft altijd verassende en gepeperde uitspraken en neemt nooit een blad voor de mond. Is bovendien nog humoristisch ook.

Maar nu: Voetbal International R.I.P.

Anoniem zei

Johan Derksen wordt oud en seniel blijkt uit deze keuze.

Marc zei

Als van Hanegem een beetje kan lezen (kan hij dat voldoende na 6 jaar lagere school?)hoe hier gereageerd wordt op zijn mogelijke terugkeer, ziet hij daar onmiddellijk vanaf!
Met Wilfred en Johan zit er voldoende voetbalkennis, intelligentie en humor aan tafel.

Natuurlijk missen we Reneetje heel erg!! Die is uniek in dit soort programma´s en hoort bij de drie-eenheid met Johan en Wilfred.
Dus Willem, blijf lekker thuis op de bank zitten of ga naar een andere omroep om lekker bij te klussen.

NEVER CHANGE A WINNING TEAM!!!!

Anoniem zei

Ik zou Marco van Basten wel willen zien aan tafel. Jan Boskamp is ook geweldig. Zijn er niet meer oudvoetballers/trainers die aan willen schuiven? Leo Beenhakker?

Anoniem zei

Genee ben benieuwd hoe lang het duurt voor de juiste, Willem exit grap. Ik hoop dat het je lukt in de eerste sjow met deze vroeg oude man.

Anoniem zei

willem mag de anus van barbera wel likken

lijkt me goed

Anoniem zei

Willem is een waardige vervanger voor van der Gijp die van zichzelf denkt dat hij ontzettend leuk is maar niet heus. Beetje trieste verschijning. Hij denkt ook dat heel Nederland hem leuk vindt maar het zijn slechts een handjevol domoren die met hem meelachen.

Anoniem zei

Beter De Kromme dan De Domme (van der Gijp) !

Anoniem zei

Slechte keus. Van Hanegem ben ik na 5 minuten al beu. Ook ging prima zonder Van de Gijp met Boskamp en Schelvis.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link