31 augustus 2012


Uitzending Voetbal International (vr 31-08-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 31 augustus 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


62 opmerkingen:

Anoniem zei

heerlijk dat moment met kieft

Anoniem zei

Wat ik me afvraag, waarom zitten alleen Hans en Jan er tot nu toe?

Anoniem zei

Ik mis Schelvis.

Klaas zei

Derksen was scherp, goeie uitzending.

En vergeet niet: arm of rijk, iedereen is gelijk!!

Anoniem zei

Het leek wel of Johan vergeten was om zich te scheren. Gillette geen sponsor meer van VI? Gemiste kans voor wel een leuk sponsoritem.

Kev zei

Ik denk da ze gewoon standaard op vrijdag boskamp hebben, en op maandag kraay jr. En er zal alleen iemand anders komen als een van hun niet beschikbaar is

Anoniem zei

Maandag weer HANSIE?!?!?! Zijn Bossie en Hansie nou de enige 2 die willen komen, of de enige die uitgenodigd worden? Wat meer afwisseling van gasten zou wel leuker zijn. Beetje voorspelbaar nu.

Renzo

Anoniem zei

Goede link: http://iptv.rtl.nl/nettv/20120831205437_d572f19cac63383bb25d53e78f75b4c7.mp4

Raymond zei

Ik dacht trouwens dat ook Willem van Hanegem regelmatig zou aanschuiven?

Anoniem zei

bedankt voor de link weer !

ps: schelvis ? ik stem TEGEN !

Anoniem zei

Waarom zit Derksen altijd zo diep in de anus van Van Persie? Die Van Persie heeft in Oranje nog geen klote gepresteerd alleen maar kansen om zeep geholpen.

Job Amsterdam zei

Ik vind Hansie Hansie wekelijks aan tafel geen probleem hoor, maar hoezo kan dat ineens? SBS wilde dat toch niet?

Anoniem zei

Hansie wekelijks kan inderdaad makkelijk.


Jan Boskamp in iets mindere mate. Hoewel Renee'tje bij hem wel altijd in topvorm is. Aad de Mos mag wel vaker komen.

Hans Anders zei

Ahh wat lekkerrrr....

Probleem Met Download ? zei

steeds zijn er mensen met problemen om de mp4-link te downloaden en vragen hier een oplossing. Ik had hetzelfde probleem.
gebruik een downloadhulpje dat het bestand in stukjes download. Als het downloaden onderbroken wordt, kun je hem opnieuw starten zonder dat je het al gedownloadde gedeelte kwijt bent. (het gaat gewoon verder waar die gebleven is/was)
even googlen, of gebruik deze: freedownloadmanager
die is piepklein en gratis

suk6 en tnx sigsnor

Rick zei

Aad de Mos is laatst nog geweest, maar ik vind het met Boskamp en Hansie en misschien bijv. Gullit of van Hanegem ook wel goed.

Als maar niet Schelvis en van Gangelen er te vaak zijn. Die zijn zo saai als wat.

Anoniem zei

wissel gewoon boskamp en hanssie af, en dan iedere week een actuele gast uit de voetbal.

ooh, die willen niet komen ? Wel grote salarissen opstrijken in het voetbal, maar dan weigeren bij een voetbal-programma te gaan zitten ?
Dat kan alleen in nederland. Vind ik belachelijk, maar de hollander pikt het allemaal maar....

Nog 1 klein aanmerkinkje.... Het leek maandag wel 1 grote "korte ronde" de gehele uitzending. Vind ik persoonlijk geen vooruitgang. Ik ben geen TV-maker dus ik kan het niet in de juiste termen omschrijven, maar het 'liep' niet lekker maandag.
Ik hoop dat wilfred een slechte dag had, en dat het geen nieuwe opzet wordt.

zo. deze hollander heeft ook weer wat geklaagd vandaag :)

Anoniem zei

Wat mij betreft mag het aandeel van Hans Kraay Jr in VI juist drastisch naar beneden. Eén keer per maand met gekromde tenen naar VI kijken prima, elke week dat theatrale en "geëngageerde" gedoe, is voor mij te veel van het goede.

Deze aflevering weer top, .mp4 werkt hier als een trein!

Dr.LuL zei

Top aflevering!

Ben blij dat die v.Hanegem niet meer langs komt zeg ehj. Aad de Mos mag van mij ook wel vaker langs komen.

Maar zeker geen Schelvis met z'n kutkop en kutgrappen.

Anoniem zei

@Anoniem 00:23

Ik ben het met je eens, maar het draait niet om mij dus als de meeste hem 1 x per week kunnen pruimen, dan kan ik vrede hebben met 1x per 2 weken

Anoniem zei

@ Dr LUL

voor mij ook geen schelvis, dan maar hansie kraayt

Anoniem zei

@Dr Lul

had ie maar een kutkop met kutgrappen, in dat geval keek en luister ik er graag naar :)

Anoniem zei

Het valt me op dat sinds de 4-2 nederlaag de belgen
hard gebasht worden. waarom die jaloezie?

Anoniem zei

^^^^

belgen worden al "gebasht" vanaf de jaren 70, ze kunnen niks, en ze zijn heel dom. En ENORM! rancuneus tegenover "ollanders"

Belgen basher zei

De Belgen hebben niets gepresteerd bij het WK, bij de Tour en op de Olympische Spelen. Hun zomer is toch nog goed gemaakt door een vriendschappelijk potje tegen NL. Triest eigenlijk, terecht dat ze worden gebasht. Belgen kunnen eigenlijk niet veel. Alleen in bier brouwen zijn ze goed.

Anoniem zei

Vaker Schelvis a.u.b.

Anoniem zei

de belgen en de vlamingen in het bijzonder hebben ons nederlanders overvleugeld de laatste jaren. als ik dit hierboven lees vraag ik me af wie hier nu eigenlijk rancuneus is??

Anoniem zei

@ belgen basher

doe mij toch maar een belgisch festivalletje en een
belgisch biertje bij een belgische rockband. ik woon hier nu 5 jaar en ga van ze leven niet terug.

Anoniem zei

Triest dat Derksen weer goedkoop wilde scoren over de rug van vd Staaij. Als Derksen zijn kop nou eens niet in het zand steekt, maar in de "afval"containers bij de abortusklinieken, wil ik wel eens zien of hij nog zo stoer is. Ca. 35000 mensen worden jaarlijks in ons "beschaafde" land omgebracht nog voor ze geboren zijn. De ene mens beslist over de andere mens of hij/zij wel geboren mag worden.
En als je hier een andere mening over hebt dan de politiek-correcte meute, vraagt onze snor zich af hoe dat nou toch nog mogelijk is in 2012.

Anoniem zei

@BelgOverloper

Nou blijf dan lekker in dat gat daar, niemand die je mist. nietsnut.

Klaasje zei

@ Anoniem 01-09-12 13:45:

Waar heb jij het in hemelsnaam over? Iedereen heeft het over de uitzending en jij begint over Johan Derksen die zijn kop in abortusklinieken zou moeten steken. Ik ben ook tegen abortus (behalve verkrachtingen) maar om dit hier te posten slaat nergens op van jou. Dus je kan Johan Derksen niet een probleem verwijten van een heel land.

Jan Boskamp is het leukst, Hansie is ook leuk zij zijn de enige die aan moeten schuiven. Af en toe Aad kan ook wel. Sierd de Vos zou ik ook erg leuk vinden.

Anoniem zei

"maar om dit hier te posten slaat nergens op van jou"... datzelfde geld voor derksen, en dat is wat de reageerder bedoelt denk ik.

Waarom moet dat gemeld worden in een voetbal-programma ? En dan ook nog eens niet vertellen wat die sgp-er vertelde...

Wat die sgp-er meldde:
er waren in 2011 in nederland 28000 abortussen, waarvan er maar liefst 55 een zwangerschap als gevolg van verkrachting betrof.

27945 abortussen omdat mensen te lui zijn om een condoom te kopen (grof gezegd).
Ik vind dat wel een beetje beschamend voor een beschhafd land.

Verder blijf ik fan van die sjagerijn met snor en sigaar, en uitzending was werkelijk TOP vandaag !

Anoniem zei

Gijp altijd met zijn vergelijkingen met Barca. Als je die man hoort praten overschat hij zichzelf ook wel. Ik denk dat hij vind dat die ook wel bij dit Barcelona had kunnen voetballen.

Anoniem zei

derksen moet zich wel bij de feiten houden.
Dat is wekelijks zijn eigen stokpaardje over anderen

Bobo zei

Ja Sierd de Vos aan tafel zou vet zijn!

Anoniem zei

Komop mensen, dit is hét beste programma op Nederlandse TV.

Die grappen moeten kunnen, in plaats van dat politiek-correcte gezeik. En ja ik hoop Ruud Gullit weer is te zien of Maarten van Rossem.

Anoniem zei

Het is nog bijna het enige goeie programma op nederlandse TV.

Als je reactie op mijn reactie sloeg ? Ik vind alleen maar dat die derksen zich bij de feiten moet houden. Zeker omdat ie dat van anderen ook altijd (terecht) vraagt

Anoniem zei

piemels

Iemand zei

Gijp lult constant uit zijn nek driekwart van zijn anekdotes zijn verzonnen. Erg jammer :(.

Anoniem zei

Precies. Protassov van Dnjepr Dnjepropretovsk schoot er volgens Van der Gijp destijds in de 1e helft 3 in tegen PSV. Lijkt me sterk: PSV speelde toen thuis met 2-2 gelijk, en verloor uit met 1-0.
Gijp is een zichzelf overschattende fantast. Altijd overdrijven. Weet bijna zeker dat al zijn sexuele stoerheden ook verzonnen zijn. Die autist durft nog geen vrouw aan te kijken. Hij doet ook altijd net of-ie met psv in februari al kampioen was. Hij is 2x kampioen met psv geworden. Een keer op 10 mei en 1x zelfs pas op 28 mei. Niet zo gek ook met Ajax als rivaal met Van Basten, Rijkaard en vele andere internationals. Als Gijp niet zo leuk en hard om zichzelf zou lachen, zou er vrijwel niets van zijn humor overblijven.

Anoniem zei

---^
Amen

Anoniem zei

@Belgen basher. Zielig stuk pretentie. Gij zijt het schoolvoorbeeld van wat wij Belgen hier 'nen Hollander' noemen. Gij denkt ook dat de nulmeridiaan van Greenwich door uw reet loopt zeker? Mouton !

Anoniem zei

@02-09-12 15:00
Goed stuk!

Anoniem zei

@ Anoniem 02-09-12 15:00 :

Kom je er met al je onderzoeken nu pas achter dat hij niet vies is van overdrijven wanneer hij een grap maakt? Vroege vogel ben je! Het gaat om de instelling en dat maakt hem ondanks dat toch heel populair.

Anoniem zei

Ik heb het Gijp en Johan gebash echt vaak genoeg gehoord, wees een keer origineel mensen. Dit is inderdaad het beste programma op de Nederlandse tv en die twee maken er deel van uit. Als je die twee en hun uitspraken haat, dan snap ik niet hoe je het elke maandag en vrijdag kunt opbrengen om in totaal 3 uur te kijken en ook nog eens al die onzin hier te posten.

Als je het echt zo vaak kijkt en je elke uitspraak uit de afgelopen uitzending nog kunt herinneren, dan hou je eigenlijk wel degelijk van het programma.

Oh en trouwens, Gijp heeft nooit beweerd de beste voetballer op aarde te zijn hoor. Hij is zelf ook van mening dat die meer uit zijn carrière had kunnen halen dan die gedaan heeft.

Anoniem zei

@Klaasje op 1-9-2012 15:37: Misschien kan Johan deze site eens bekijken en heeft hij daarna wat meer begrip voor het standpunt van vd Staaij.

http://www.abortusinformatie.nl/

Anoniem zei

Waarschuwing: Beelden http://www.abortusinformatie.nl/ zijn schokkend.

Johan, geef jij je mening nou maar over dat huis, tuin en keukenbackje van een eerste divisieclub, in plaats van stoer een sgp-er belachelijk te maken.

Anoniem zei

@02-09-12 21:32

Prima geschreven. Pak die Belgen-basher maar flink aan. Dit soort proleten zorgt ervoor dat ik me met plaatsvervangende schaamte in Belgie begeef. Bedenk wel dat gelukkig niet alle Hollanders zo zijn.

Over Derksen: die man moet zich niet met politiek bemoeien. Zijn standpunten zijn ongenuanceerd en mikken op onderbuikgevoelens.

Anoniem zei

Hoop dat ik niet de enige ben die het verzoek in wil dienen om dit pseudo-intellectuele, uit de context getrokken, abortus- en politieke geneuzel op sigaarsnor per direct te stoppen in dit topic.

bijv. @9:34 03-09-12.
Op het gebied van abortus is het ronduit zielig om selectief deze informatie hier te plaatsen om zo, middels een schockeffect, te denken dat daarmee een debat gewonnen kan worden, of dat er een afrondend punt mee gemaakt kan worden. Mensen met een andere opvatting kunnen met net zo veel google-inspanning een net zo valide tegenargument hier poneren (inclusief schokkende verhalen/beelden).

Je bent hier op een VI-forum, waar mensen willen genieten van de voetbal- en kroegpraat vol losse en rake treffers van die gasten op tv. Het staat je vrij om er erg begaan in het onderwerp te zijn, maar wellicht is het verstandig om je momentum en je wil tot educatie van JOUW opvattingen op een ander, wat geschikter podium te etaleren. En Ajax gaat dit jaar kampioen worden, hoop ik.

Anoniem zei

Op de laatste zin na niet met je eens. Op dit forum mag gereageerd worden op uitlatingen gedaan in de uitzending. In dit geval Johans uitlatingen over abortus.

Anoniem zei

Op de laatste zin na niet met je eens. Op dit forum mag gereageerd worden op uitlatingen gedaan in de uitzending. In dit geval Johans uitlatingen over abortus.

VI fan zei

Laat Johan en al die andere gasten is met rust. Er wordt in die uitzendingen zo veel behandelt, van dat mannetje van de GSP (wat overigens een ontzettend dom mannetje is) tot zwemmen met sterren tot de rare kreten van van Gaal.

Het heeft dus echt geen zin om alles 1 voor 1 te behandelen, dan ben je lang bezig. Lang leve Wilfred, Hansie, Gijp, Boskamp en Johan!! :D

Anoniem zei

VI fan, jij hebt nog niet de intelligentie van een koe met je infantiele gezwam.

Anoniem zei

@03-09-12 15:40
Derksen begint zelf over onderwerpen die niet over voetbal gaan. Hoe kan je dan mensen die op dit forum hierop reageren verwijten dat zij het ook doen?

Sierd zei

Koek koek.

Anoniem zei

Wie zit er vanavond bij aan tafel?

Sierd Koek zei

hansie

Anoniem zei

Sierd moet nu eens aan tafel komen, lachen. :D

En jullie mensen moeten al die onderwerpen in die uitzendingen met een korreltje zout nemen. Zegt wat over jullie dat er een paar dagen na een uitzending nog steeds over abortus gesproken wordt. Johan is het allang weer vergeten haha, stelletje domme mensen.

Koekie zei

Hey, ik ben de helpende hand van Bertje.

Anoniem zei

@03-09-12 19:26

De enige die ik met een zak zout neem, ben jij domme aap.

Anoniem zei

Reageer dan niet op hem lutser.

sisse zei

haha jullie nemen alles veel te serieus hier. geweldig. xD

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link