13 maart 2010


Vrouw Johan Derksen boos na kutscheetopmerking

De 'kutscheetopmerking' van Johan Derksen in Voetbal International, nu ruim een week geleden, houdt de gemoederen nog altijd bezig. Zijn vrouw riep hem thuis op het matje, zo vertelde Derksen gisteren zelf in RTL Boulevard.

Derksen zei na een fragment waarin Linda de Mol in bad te zien was: "Het was wel leuk geweest als ze gewoon spontaan zo'n hele grote harde kutscheet gelaten had". Het niet online komen van de uitzending (na enkele dagen toch wel) zorgde voor enig rumoer, lijdend voorwerp Linda de Mol liet weten niet beledigd te zijn, Derksen zelf zei dat de meningen van anderen over de opmerking hem eigenlijk worst zijn en Wilfred Genee vertelde nog altijd in shock te verkeren.

Ook de vrouw van Johan Derksen was dus niet bepaald blij met de opmerking. Derksen in RTL Boulevard: "Dan moet je naar huis en dan krijg je een geweldige draai om je oren van je vrouw, want die vindt het natuurlijk niet leuk als je dat soort dingen zegt. Het was een ongepaste opmerking natuurlijk, maar ik zit hier al zo lang dat ik me niet altijd meer realiseer dat er een camera op staat."

Het item in RTL Boulevard kun je hier bekijken. Of zie de YouTube-video hieronder (via Superbeelden):Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link