30 juni 2012


Uitzending VI Oranje (vr 29-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 29 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Ruud Gullit, Gert Jakobs, Erik Dijkstra, Wytse van der Goot en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


26 opmerkingen:

Anoniem zei

Sympathieke gast die Gullit, mag van mij vaker langskomen.

Anoniem zei

Danke!

Kev zei

Het was wel af en toe bijzonder ongemakkelijk met ruud, En vond het best vervelend dat 40% tour de jour propaganda was. Niet echt een sterke uitzending helaas.

Anoniem zei

Inderdaad, niks mis mee met die Ruud. Zelfspot is ontzettend bijzonder in de voetballerij / op televisie. Ondanks z'n probleempjes schuift die toch gewoon aan. Johan heeft veel kritische noten over hem gekraakt en herhaalde dat vandaag ook een aantal keren. Maar wat Johan zei klopte ook: Op een gegeven moment heb je al zoveel fouten gemaakt dat je daar wel van geleerd hebt. Prima uitzendingtje, niks mis mee.

Anoniem zei

En inderdaad, de tour nam wel veel van het programma over wat jammer was. Voor de rest was het allemaal wel leuk.

Anoniem zei

Je kan wel Tour du Jour toevoegen aan de labels, aangezien het hevig gepromoot werd en Gert Jakobs aan tafel zat.

Bedankt voor de links!

kale donny zei

Rene was erg timide, hij voelde zich op 1 of andere manier vrij ongemakkelijk naast z'n oude kamergenoot. Ben benieuwd wat er door hem heen ging. Het zweet brak hem haast uit. Verder prima uitzending.

Anoniem zei

Twee "jokers" aan tafel is wat mij betreft niet echt leuk...

Anoniem zei

De grootste azijnzijkers vind je op het internet... jammer.

Anoniem zei

Rene vind het gewoon niet leuk als het over hemzelf gaat. Hij moet altijd iemand anders kunnen gebruiken om leuk te zijn.
Ik ben groot fan van Rene maar je ziet gewoon dat de man psychisch niet altijd even lekker is.

Anoniem zei

^^^
dat klopt idd. hy praat niet graag over zichzelf nee. je ziet het ook als zij oude fotos laten zien van hem. dan kijkt hij opeens zo serieus lol. wel jammer.

Anoniem zei

Wat is die Gert toch een ongelooflijk simpele ziel. Pijnlijk om naar te kijken.

Anoniem zei

De totale zelfoverschatting van Gert Jacobs ivm de Nederlandse wielrenners is ronduit stuitend. ik voel plaatsvervangende schaamte

Anoniem zei

Volgens mij zit het helemaal niet zo goed tussen Reneé en Ruud.

In het boek Gijp staat:
De verwijdering met Gullit kwam in maart 2005. Net zomin als bij Van Gaal lag hier een knallende ruzie aan ten grondslag lag. ‘Mijn vader was overleden. Ik belde Ruud om het te vertellen. Halverwege zei hij: “Wacht even, wacht even, ik heb een wisselgesprek.” Okay, dat kan. “Gijp, ik bel je zo terug”, zei hij. En dat heeft hij ook wel gedaan. Aan het einde van de dag.’ Dan: ‘Ruudje is druk hè? Veel drukker dan ik. Daardoor groei je een beetje uit elkaar.’
---
Tijdens de uitzending merkte je (m.i.) een bepaalde ongemakkelijkheid vanuit Rene.

Anoniem zei

Beetje jammer van al dat tour de jour gebeuren, vandaag en morgen ook weer terwijl het nu toch echt over voetbal moet gaan. Volgende week mogen ze knallen met tour de jour. Nu wil ik voetbal!!

Sjoerd` zei

Ja, wat mij betreft kan die hele Tour van mij gestolen worden. Ik kijk VI Oranje met name voor het voetbal, maar zeker niet voor wielrennen. Wat moet ik met al die wielrenners? Renee kapt toch vaak mensen af als ze over andere onderwerpen hebben (Eredivisie bijvoorbeeld) dan het EK voetbal? Waarom kapt hij nu Gert niet af dan? (Ik begrijp dat het promo is voor Tour du Jour)

Maar die Gert Jacobs, ik vind die man echt te overdreven. Ik weet niet, ik hoef die man niet nog 2 dagen te zien. Al die goedkope sex/ naakt/ piemel grappen ben je nu ook wel klaar mee. Zijn het een stel puber ofzo of ontzettend simpel allemaal?

In ieder geval, Ruud was wel een verademing, iemand die gewoon normaal deed. Mag van mij van mij vaker, maar heb liever niet als bondscoach :) Vanavond Boskamp en Jacobs: ik hoop dat Boskamp voor de laatste zal knallen!

Anoniem zei

Denken jullie dat van Marwijk nog een keer langs zal komen, Misschien over een tijdje, om een keer echt uit te leggen wat er nou precies aan de hand in en was.

Anoniem zei

Gisteravond is mijns inziens onomstotelijk vast komen te staat dat Gert Jacobs een volstrekte dwaas is.

Anoniem zei

Gert Jacobs is een absolute held. Maargoed, smaken verschillen blijkbaar :-)

Anoniem zei

Gert Jacobs is gewoon een toffe peer maar ze moeten hem niet aan tafel zetten bij VI Oranje. De rest van de tafel is toch niet geïnteresseerd in de tour. Daardoor is het wat ongemakkelijk. Ze hadden hem beter aan de bar kunnen zetten de laatste paar dagen van het WK en dan kan hij vanaf maandag helemaal los gaan bij Tour du Jour.

Anoniem zei

Ik kijk wel uit naar de Tour, wielrennen blijft toch veruit de mooiste sport. Wel leuk dat voetbal, maar saai vergeleken met wielrennen. Van der Gijp loopt ook op zijn laatste benen, die is ook aan rust toe.

Anoniem zei

Lol!! @13:29!

Anoniem zei

@13:29 de meesten denken precies het omgekeerde... smaken verschillen zeker :)

Sjorzzzzz zei

Gijpie krijgt mooie afsluiter....Koek Boskamp vanavond, arme Gijp, die is nuwel totaal blauw en beurs aan zijn linkerkant, man, man, wat een koek kreeg die van Boskamp, geen Billen-koek, maar arm en lende-koek! Koe-Koek. Heb genoten van Rene, echt, zo'n goeie lieve man, met humor, heerlijk. Lekker bijkomen Rene, je was TOP in de uitzendingen. Stand v d 26 afleveringen is nu VI 14-Nos 12, dus min. gelijk, maar denk dat vanavond de mokerslag komt, als VI vanavond weer meer kijkers trekt, is het beslist in 15-12 en zondag of 16-12 0f 15-13. Dus het KANSLOZE VI wint goed van de gedegen nos-tafel. Geen Mulders, eeuwige theatrale depri's gat gat, en dan Jack en Jacn, 2 vlesspetten met een hoop geblaat, maar weinig...sjeu. En dat, de juiste combi met ook humor erbij, dat is VI enorm gelukt. Alvast dank Snorksen, Ge-l-nee en Gijpie, Danny Vera en band en alle meisjes v d hapjes. :-)

Anoniem zei

Jammer de laatste paar uitzendingen over de Tour met die rare Gertje. Wat een droge boer is dat toch, lol

Renzo.

Anoniem zei

Ik weet niet wat Sjorzzzzzz allemaal rookt, snuift en spuit maar het moet iets zwaar hallucinerends zijn.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link