27 juni 2012


Uitzending VI Oranje van 26-06-2012 trekt 1.046.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje van dinsdag 26 juni 2012 (hier terug te zien) heeft 1.046.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 22,8 procent). Daarmee eindigde het programma op de vierde plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

VI Oranje is tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending tot nu toe is die van donderdag 21 juni 2012 met 1.219.000 kijkers. Gemiddeld trekt VI Oranje 1.041.826 kijkers per keer.

Het programma Studio Sportzomer van de NOS, dat van 23:00 tot 00:00 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 469.000 belangstellenden (marktaandeel: 13,5 procent). Gemiddeld trekt dat programma 1.063.435 kijkers per uitzending.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


41 opmerkingen:

Lulhannes zei

als studio sportzomer zo doorgaat houden ze geen kijkers meer over

Anoniem zei

Heerlijk.

Anoniem zei

Je kunt er hele analyses aan wijden, maar dit is gewoon echt een totale afgang voor de NOS en Sjek van Gelder in het bijzonder. Laat hem nu NOOIT meer roepen dat zij de betere kijkcijfers hebben. Deze directe strijd heeft duidelijk aangetoond welk programma er populairder is.

Anoniem zei

Terecht,

J. van Gelder en zijn vriendjespolitiek is de reden dat studio sportzomer echt niet te bekijken is. Het wordt tijd voor een nieuwe en frisse wind, want Jack kan d'r echt helemaal niet van. Hij probeer zo natuurlijk mogelijk over te komen dat het uiteindelijk gespeeld en fake lijkt.

VI Oranje is gewoon beter!

Anoniem zei

Het is totaal geen nek-aan-nek race, dat vind ik wel jammer, ik had het toch leuk gevonden als het wat dichter bij elkaar was gezeten, nu is het zo zielig voor Jack van Gelder.

Anoniem zei

SigaarSnor ‏@SigaarSnor
Als je als #StudioSportzomer (469.000) verslagen wordt door Flodder 3 (582.000) en Lingo (494.000), dan is er toch iets mis... #kijkcijfers

Hahahaha, goeie tweet Sigaarsnor.

Anoniem zei

Nog even en we gaan medelijden krijgen met Jack

Anoniem zei

Sjek is een loser.

Anoniem zei

Het Nederlands publiek heeft gesproken. Hoogmoed komt voor de val. Jack gokte al weken op de blijvers na de wedstrijd. Jack dacht dat mensen keken voor Jack en deed erg hooghartig. Marc Lammers haalde vorig week al hard uit naar Studio Sportzomer 'Was toch weer een mooie Mission Impossible in studiosportzomer! Moeilijk uitleggen dat winnaars een plan hebben en verliezers een excuus'. Jack stelt de vragen en beantwoord ze zelf. Het gaat vooral om Jack en zijn A'damse vriendjes. Opdoeken of een andere presentator! Leve VI Oranje met Derksen, Genee en Gijp die tenminste zelfspot hebben!

Anoniem zei

Check van Geld(er)

Anoniem zei

VI Oranje slacht NOS http://www.powned.tv/nieuws/media/2012/06/vi_oranje_slacht_nos.html

burkzwukser zei

wat is de stand?

Anoniem zei

Sheck is achterhaald. Zaken niet benoemen omdat men anders nooit meer in zijn programma'tje komt. Vind mensen als Jan Mulder ook teveel tegendraads 'omdat het moet'.....

Echte persoonlijkheden kunnen en tegen kritiek en komen in de media hun verhaal doen.

Rob Amsterdam zei

VI Oranje is over het algemeen beter en kijk meestal alleen gisteren heb ik weg gezapt. Ik word doodziek van die politici die worden uitgenodigd. Derksen die constant de PVV en Rutte van de VVD aan het afzeiken is. Hij kan gewoon niet stoppen.
Genee die probeert nog een draai eraan te geven en vertelt doodleuk dat ze Sybrand Buma uitgenodigd hebben om een rechts geluid ook een podium te geven. Laat mij niet lachen, CDA rechts. VI Oranje slaat totaal de plank mis met die politici uit het linkse kamp. Bah om zo een voetbal programma te misbruiken om je eigen bekrompen linkse geluid erdoor te duwen.

Daniel zei

Als je wat vaker naar Vi oranje had gekeken wist je dat ze wel degelijk politici uit het rechtste kamp hadden uitgenodigd maar die wilden of konden niet komen.

Anoniem zei

Jack is nep, voert een toneelstukje op. En Laat ik niet beginnen over Jan Mulder.
Wilfred is een irritante kwal. Maar hij is wel zichzelf. Samen met Derksen en Gijp die ook zichzelf zijn en elkaar niet serieus nemen zorgt voor een goede mix.

Anoniem zei

En wat is het excuus nu?
Dit was toch wel de knock out punch?

Rob Amsterdam zei

@Daniel 27-06 13:14
Snap je niet dat die gasten die in de uitzending komen een podium zoeken om kiezertjes te winnen omdat ze nu op een zijspoor of achterop staan.
VI geeft ze een podium, in een voetbal programma. Waanzin. Derksen doet nu hetzelfde als de VARA met een flut programma's.

Anoniem zei

Studio Sportzomer is journalistiek gewoon slecht vergeleken met VI. Totaal geen discussie, poeslieve vragen, telkens als er meningsverschillen ontstaan moffelt Jack het weg, want het moet wel gezellig blijven. En ik blijf het vervelend vinden dat er 13 filmpjes in de uitzending moet worden gepropt, hierdoor heeft het programma nauwelijks tijd om echt diep te interviewen. Het is gewoon bagger tv.

Anoniem zei

bahbah wat een laf gescript zooitje zeg, kritische vragen over been zijn mislukkelingen durft genee the one man show niet te stellen..KOTS

CrazyDJ07 zei

Holy shit, wat een gigantisch verschil weer maar vooral dat het bij nos nog niet eens boven de 500.000 komt is schrikbarend.
dit had ik totaal niet verwacht al is het ook wel mooi, Jack heeft nu vast wel geleerd van zijn uitspraken vooraf...

Overigens denk ik wel dat Tour du jour het af zal leggen tegen de avondetappe.
Mart Smeets blijft een fenomeen, beide programma's zal ik met veel plezier kijken, iets dat niet geldt voor studio sportzomer...

Anoniem zei

Rob Amsterdam

Als je zoveel van (DE GROTE LEIDER MET DE BLONDE CUP) houd, dan ga je toch naar die extreme rechtse forums val ons niet lastig met je beperkte politieke overtuiging.

Rob Amsterdam zei

Waar staat dat ik van de blonde cup houd?
je bent aan het generaliseren en mensen over 1 kam aan het scheren anoniempje ak grote demonisator.

Rob Amsterdam zei

@Daniel hebben ze niet gedaan.
Ze zeggen het wel maar hebben er zich van een Jantje van Leiden ervan afgemaakt. Ze hadden zich nooit met politici moeten inlaten. Krijgen de deksle op de neus.

CrazyDJ07 zei

@ Rob Amsterdam, ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat je hier niet objectief in staat...
Overigens vind ik de politici ook niet bepaald een suc6 maar dat gezeik dat ze te veel tegen de pvv en vvd zijn etc.

dat gezeik hoor en lees ik ook altijd bij dwdd.
weet je hoe het komt? wilders wil haast nergens aanschuiven en wat krijg je dan? Mensen van andere partijen aan het woord en ja, die zijn nou eenmaal niet voor de pvv over het algemeen...

Ze hebben het helemaal aan zichzelf te danken, deal with it.

Rob Amsterdam zei

@CrazyDJ07
De VARA (DWDD, Paauw en W Etc) wordt gesubsidieerd door belastinggeld om een links verhaal door onze strot geduwd te krijgen. RTL4 is een commercieel kanaal, ze proberen met geld van Heineken, Gilette alsnog een politiek verhaal een podium te geven. Overigens hebben ze Wilders helemaal niet uitgenodigd bij VI. Waar staat dat ze hem hebben uitgenodigd? Alleen Rutte niet en dat is logisch. De premier van NL in tijd van crisis gaat daar niet de boel proberen op te vrolijken.

Kev zei

Ruud gullit vrijdag bij VI, Kijk ik bijzonder! na uit. ik heb altijd het idee gehad dat rene het nooit echt kon verwerken dat hij geen contact meer had met gullit (waren toch beste vrienden bij psv)

Anoniem zei

WNL EO deze zijn ook door ons belastinggeld gesubsidieerd omroepen,en zijn alles behalve links.
niemand verplicht je te kijken zoals ik niet naar WNL,EO kijk dan kan je ook doen.

Anoniem zei

Waarom 3 keer gert Jacobs achter elkaar??

Dr.lul zei

Jammer dat er geen interviews meer zijn de afgelopen weken over de kijkcijfers.

Zou graag iets uit de mond willen horen van Jack of Derksen hierover.

Salman Khawaja zei

Kennelijk kijk je dus niet elke avond, want de Fohn heeft 2x 3 aflevering geleden verteld dat de echte rechtse niet willen komen!

Anoniem zei

@ Anoniem 17:00
Zaterdag is de eerste etappe van de tour.
Dus zal een overgang zijn van vi oranje naar tour du jour.

Anoniem zei

Iemand die mensen uit de bussen willen halen omdat ze een stuk kleding op hun hoofd hebben,doet me denken aan Zuid Afrika Apartheid, gekleurde mensen werden ook uit bussen gehaald.ik dacht dat we die achterlijke toestanden ver achter ons lagen maar nee hoor,er zijn nog mensen die dat gedachten aanhangen namelijk PVV.vind je het gek dat die man nergens wil aanschuiven.dan heeft ie een hoop uit te leggen.en de andere kant ben ik wel blij dat ie weg blijft je moet nooit zulke mensen een podium aanbidden. fatsoenlijke rechts kan maar PVV gaat me te ver.

Anoniem zei

@ Kev
Die indruk had ik ook. Mooi als het weer ok is tussen die twee. Het belooft vrijdag, zeker gezien de voorgeschiedenis, iig een memorabele uitzending te worden.

Anoniem zei

Recht of links wat maakt het uit?
Gaat toch allemaal niet goed!

Rob Amsterdam zei

@salman Die fohn liegt want het is nooit aangevraagd volgens de PVV. Makkelijk eh om dat weer te roeptoeteren door VI oranje.

Anoniem zei

Derksen is nu ook een van die enge mannen in een pak bahhh

CrazyDJ07 zei

@Rob Amsterdam, even een vraag tussendoor hè.
welke partijen vind jij rechts?
het cda schaar je daar niet onder...
lijkt er bijna op dat het maar bestaat uit de vvd en de pvv bij jou...
vind je het dan vreemd dat als de helft ervan niet wil komen dat je geen verhaal van rechts hebt?
overigens ben ik zeer benieuwd hoe jij uitspraken als "dat is niet aangevraagd volgens de pvv" kunt doen.
verklaar je nader, waar wordt dat gezegd?

CrazyDJ07 zei

@Rob Amsterdam of is dat weer 1 van je vele aannames?
want daar ben je wel erg goed in hè...
maar goed, eerlijk gezegd vind ik deze discussie nogal nutteloos.
je frustratie heb je weer genoeg kunnen uiten, de discussie op zich vind ik nutteloos want dit zijn keer op keer dezelfde dingen die gezegd worden, het wordt vervelend en tja, nogal saai...

Anoniem zei

Aan CrazyDJ07:

Die persoon wil toch niet luisteren, het is hetzelfde handjevol personen dat iedere dag deze website onderpost met PVV teksten en PVV discussies. Ze willen alleen maar aandacht generen voor hun blonde racistische leider. Er is al meerdere malen gevraagd of deze person(en) wil(len) ophouden met die PVV teksten, maar ze willen niet luisteren..

Anoniem zei

@Anoniem zei
Aan CrazyDJ07:

Slijmjurk bah.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link