26 juni 2012


Uitzending VI Oranje van 25-06-2012 trekt 1.187.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje van maandag 25 juni 2012 (hier terug te zien) heeft 1.187.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 24,9 procent). Daarmee eindigde het programma op de zevende plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

VI Oranje is tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending tot nu toe is die van donderdag 21 juni 2012 met 1.219.000 kijkers. Gemiddeld trekt VI Oranje 1.041.636 kijkers per keer.

Het programma Studio Sportzomer van de NOS, dat van 23:00 tot 00:00 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 651.000 belangstellenden (marktaandeel: 18,0 procent). Gemiddeld trekt dat programma 1.090.455 kijkers per uitzending.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


12 opmerkingen:

SigaarSnor zei

12-10 voor VI Oranje nu.

Alle kijkcijfers opgeteld (inclusief de twee nabeschouwinguitzendingen vanuit het stadion, wat eigenlijk technisch gezien geen Studio Sportzomer-uitzendingen waren) staat het nu 22.916.000 (VI Oranje) tegen 23.990.000 (Studio Sportzomer).

Het verschil is met nog zes uitzendingen te gaan dus: 1.074.000. Om Studio Sportzomer ook op dat punt te verslaan, moet VI Oranje vanaf nu per dag 179.000 kijkers meer scoren. De afgelopen zes uitzendingen was dat overigens 336.833, dus het moet mogelijk zijn.

Anoniem zei

Hahaha gewoon bijna het dubbele!! Ik vermoed dat ze vandaag en morgen ook weer gewoon het dubbele halen, dan gaan ze nog uiteindelijk winnen ook nog met een beetje geluk.

Anoniem zei

Koekoek, Jack!

Anoniem zei

Ik kijk beide programma's nu al een tijdje en moet toch zeggen dat het bij VI oranje toch veel meer over voetbal gaat. Er wordt veel meer inzicht gegeven in wat er nu precies gaande is, en er worden meningen verkondigt. Ik heb altijd het idee dat Jack iedereen te vriend wil houden en nooit echte kritische vragen stelt. Als het dan dus minder gaat met het team wordt je niks wijzer van Jack en consorte. Ik heb ook het idee dat gasten die in beide programma's verschijnen het bij VI veel meer naar hun zin hebben omdat er echt wat gezegd wordt, i.p.v. wat oppervlakkige analyzen zonder consequenties. Verder is VI natuurlijk veel gezelliger en vermakelijker.

Anoniem zei

Vi is wat er ook nog gebeurt natuurlijk gewoon de winnaar. Enigste probleem is dat men bij de halve finales misschien blijft hangen al was dat niet te zien bij de kwartfinales. Maar bij de finale verwacht ik wel dat ze hoge kijkcijfers zullen hebbe.

Anoniem zei

Ik had eens een tweet verstuurd naar Jack van Gelder. Waarom hij altijd toch zo slijmerig doet en iedereen te vriend wilt houden. Tot mijn grote verbazing reageerde hij erop, heel geïrriteerd zelfs. Hij vond het helemaal nergens op slaan.

Anoniem zei

Wat een homo programma hebben de nichten van rtl4 ervan gemaakt...rtl 7 de mannen zender, rtl 4 de homozender

Anoniem zei

aan anoniem 26-06-12 12:05:

Dat is geweldig! Dank voor die mail en hoe erg ik Jack ook haat, hij heb er wel op gereageerd was sportief is. Maar het blijft een irritante gladde achterbakse kwal.

Anoniem zei

@ 12:05

Dan ben je mooi getrold want Sjek heeft helemaal geen Twitter.

Anoniem zei

Hahaha 'Sjek' zeg het maar....

Moet zeggen dat Derksen nu ook wil omwille van alles het 'conflict model' blijft hanteren want kijkcijfers maar echt reeel vind ik het niet.

Toch blijven de uitzendingen erg leuk.

Anoniem zei

Genee, Derksen en Gijp zitten elke ochtend met een stijve piemel op SigaarSnor te kijken naar deze cijfers! Mooi man die SigaarSnor!

Anoniem zei

anoniem 13:43, jack heeft echt wel twitter hoor. Laatst werd hem gevraagd om dat stikker plakken wat beter in beeld te brengen en de volgende dag deed ie dat ook dus lijkt me niet nep.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link