24 juni 2012


Uitzending VI Oranje van 23-06-2012 trekt 1.051.000 kijkers

De uitzending van VI Oranje van zaterdag 00 juni 2012 (hier terug te zien) heeft 1.051.000 kijkers getrokken (marktaandeel: 21,6 procent). Daarmee eindigde het programma op de vierde plaats in de Dag Top 25. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO).

VI Oranje is tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag tussen 22:30 en 00:00 uur te zien op RTL4. De best bekeken uitzending tot nu toe is die van donderdag 21 juni 2012 met 1.219.000 kijkers. Gemiddeld trekt VI Oranje 1.031.700 kijkers per keer.

Het programma Studio Sportzomer van de NOS, dat van 22:45 tot 23:45 uur werd uitgezonden op Nederland 1, trok gisteren 800.000 belangstellenden (marktaandeel: 15,8 procent). Gemiddeld trekt dat programma 1.126.500 kijkers per uitzending.

Klik hier voor een overzicht van eerdere kijkcijfers of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


9 opmerkingen:

Anoniem zei

10-10!

Anoniem zei

VI Oranje heeft de strijd al in de eerste week gewonnen. Zij trokken meer kijkers dan de NOS zonder het voetbal, dat zegt dan al genoeg. Nu doet dat er ook niet eens meer toe. Een hoop kijkers die genoeg hebben van dat te vrolijke en te slijmerige gedoe van Jack van Gelder. Niet dat Genee zo'n leuke man is. Maar de sfeer aan tafel is leuker.

Anoniem zei

Oh, gister ook weer, die vette arogante bowlingbal denkt dat hij grappig is... ik word gek van jack. VI heeft inderdaad in de eerste week al gewonnen... vind jack moeilijk.

Anoniem zei

En we staan gelijk!

Anoniem zei

En we knallen er over heen, de meeste mensen hebben nu wel door dat VI leuker is :D

Anoniem zei

Joh...ik heb om eerlijk te zijn nooit een bal om voetbal gegeven maar dankzij vi oranje ben ik het leuk gaan vinden en ben me er echt in gaan interesseren, ik vind dit programma een zeer goede reclame voor de voetbalwereld.
Het begint ook op te vallen dat presentatoren van andere programma's het succes van vi oranje moeilijk vinden wat jammer is want succes zit hem nou juist in de presentatoren die het leuk weten te brengen, op een normale directe duidelijke manier met op z'n tijd de juiste humor.
Humor heb je en dat kun je niet echt leren, zit in de persoon zelf, de presentator dus die niet over het denkbeeldige paard getild is, niet zichzelf verheven voeld boven de normale burger, zich verplaatsen kan in de normale man, vele kunnen dat niet, jawel bij vi oranje zie je dit dus ook allemaal terug.
Mijn voorkeur gaat trouwens uit naar de uitzendingen wanneer Johan Boskamp ook te gast is, echt een super leuke man met het hart op de juiste plaats die het team van vi oranje voor mij echt compleet maakt.
Groeten Cees Dintelcity

Anoniem zei

Jack Spijkerman heeft er geen zin meer aan nadat Rene gisteren wat zei?

Anoniem zei

Nee, Spijkerman is ziek. Daarom komt die man met dat aardappel hoofd vanavond.

Anoniem zei

die gast van 22/06 was misschien wat zwartgallig, maar die van 23/06 bewijst toch dat je ook té enthousizast kan zijn.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link