26 juni 2012


Uitzending VI Oranje (ma 25-06-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het EK Voetbal 2012 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 25 juni 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Boskamp, Gerard Joling, Jan Smit, Bas Muijs, Thijs Slegers en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


35 opmerkingen:

Henkie zei

Da's snel, bedankt.

Anoniem zei

Dank je wel voor de MP4-link! Ik baal ervan dat ik als Belg niet kan kijken naar deze geweldige show! Bossie en Gijp 4 president! ;-)

Anoniem zei

Deze Australiër dankt je wederom!

Anoniem zei

Tegengas voor Derksen, altijd goed!

Anoniem zei

Toch wat sneller dan gister. En ze moesten ook aanmaken die schijtbakken van RTL :)

Anoniem zei

Razendsnel, ik dacht dat word niks meer vanacht!

Thx,,,

Gouda

Anoniem zei

Hele rommelige show.

Renzo.

Anoniem zei

Jammer dat het de Jan Smit van Heracles niet was,Ik heb de zanger weinig gehoord.

Frank zei

Topshow,
Eindelijk het VI sfeertje, het ging over voetbal.
En wat nieuws over de Eredivisietransfers, helemaal top.
Rene had weer eens helemaal gelijk en wat een opmerking aan het begin tegen Jantje Smit, het was weer even Jantje inderdaad.
Onovertroffen.
Bas Muis(wie?... ja Bas Muis) zit er natuurlijk alleen maar om te hopen dat hij elke interland de namen op mag noemen voor de sfeer in het stadion( dan ben je iemand hoor), en wil niets zeggen.
Gerard wil zijn eigen business verdedigen en deed dat prima, maar hij weet ook wel dat het geen wereldsterren zijn.
Rene zijn analyse van het Nederlands elftal was helemaal zoals het is.
We zijn niet zo goed zoals we denken.
Ik ben ook geen fan van dat carnavalsgedrag en dat gedwongen leuk doen in zo'n stadion.

Anoniem zei

Supertop.

Anoniem zei

@26-06-12 00:42
Die van Heracles is een ouwe ouwehoer. Altijd alles betrekken op zijn club. Vervelend gezwets met die kerel. Liever een Joling of Gordon.

Anoniem zei

Lekker live kijken om 22:30 is toch wel het beste.
Kan je niet via schotel kijken? Live stream online?

Anoniem zei

Geweldig hoe Derksen zich irriteerde aan Bas Muijs, ik wil meer van dit soort momentjes!

Anoniem zei

Nekslag voor Jack:

ZOMER VAN 4 VI ORANJE 1.187.000

STUDIO SPORTZOMER 651.000

Anoniem zei

Conclusie na gisteravond: Gerard, Muijs en Smit afschieten of nooit meer uitnodigen :') Wat een zaadloze mannetjes pffffffff

Anoniem zei

Ook vanuit Thailand bedankt voor de link...

Anoniem zei

Prima show alleen te gehaast vind ik, was gewoon te weinig tijd om alles te bespreken, Boskamp,jan smit weinig gehoord. Muis kreeg ook geen tijd om de discussie aan te gaan met Johan Derksen.

Anoniem zei

Dat die Gerard eens in de zoveel tijd aanschuift als er een EK of WK is, vind ik prima. Hij heeft in ieder geval erg veel zelfspot en je kan goed met hem lachen.

Maar waarom de Jan Smitjes, de Bas Muisjes, en de Siebrand Buma's van deze wereld aanschuiven, is mij echt een raadsel. Jan Smit deed zijn mond geen moment open.

Toch wel heerlijk hoe die Jan Smit meteen naar beneden werd gehaald, heerlijk. Dat is je straf om zo'n mooi voetbalprogramma voor de trouwe kijkers te verpesten met je aanwezigheid. Dank René en Johan! En Boskamp voor president!

Anoniem zei

Johan moet niet zo moeilijk doen over mensen die op grote voet leven. Als ie zelf zoveel geld zou hebben zou ie waarschijnlijk ook met een prive jet gaan.

Renzo.

Anoniem zei

Het gaat Johan er ook niet om dat ze veel geld hebben en ook niet wat ze ermee doen, maar dat ze het (in dit geval) twitteren lijkt me.

Anoniem zei

Nodig NOOIT meer Jan Smit uit, aub! Die kerel voegt echt he-le-maal niets toe. Amper wedstrijden gezien, heeft geen enkele mening en was overdonderd door de overige tafelgasten.

Anoniem zei

Die bas muijs had gewoon gelijk gisteren!!

Anoniem zei

Bas Muijs sloeg louter onzin uit.

Anoniem zei

@26-06-12 15:29
Was wel leuk. Is toch mooi man die mensen die Derksen van die uitspraken ontlokken. Derksen noemde de NL elftalspelers dweiltjes :D

Anoniem zei

@26-06-12 13:32
Was de schuld van RTL. Er waren nu 5 gasten in plaats van de gebruikelijke 2. Jantje zat er ook alleen maar omdat hij met Joling mee was gekomen volgens mij. Joling is natuurlijk een vriend van de show :D

Sjoerd zei

Wat betreft de prive-jets: ik vind Johan's verhaal met de economische crisis een beetje onzin, dan moet je gewoon gelijk die salarissen afschaffen, maar zolang dat niet het geval is, moeten die jongens gewoon dat soort dingen kunnen kopen/ huren (uiteraard is het voor eigen verantwoordelijkheid wat betreft het morele gehalte ervan, maar ik vind niet dat Johan de dominee moet spelen).

Het twitteren na een volstrekt (nationaal) debacle vind ik wel te ver gaan. Niet omdat het patserig zou zijn, maar meer omdat het op deze manier lijkt alsof het je totaal niet boeit van wat er gebeurd is! Tenminste, dat is hoe ik erover denk.

Ik begrijp ergens ook niet waarom een Bas Muijs zijn hand in het vuur steekt voor Johnny? Vliegt hij soms ook prive-jet? En idd, het relatief hoge gehalte homo's vind ik ook wat ver gaan. Voetbal inhoudelijk (behalve misschien Carlo?) helemaal niets, behalve de entertainment. Als je dan toch politieke corret wilt zijn, waarom dan geen vrouwen aan tafel?

Anoniem zei

"omdat vrouwen in de keuken horen"

Anoniem zei

Oftewel achter het aanrecht!

Anoniem zei

Nee Johan Gijp die het hele tournooi de presidential suite boekt. Nou vind ik ook dat heitinga het niet hoeft te twitteren want 2 jaar geleden heeft hij kunnen zien hoeveel mensen er naar kijken. En Johan die zijn zakken ook goed vult gaat nu lekker goedkoop scoren bij het Nederlandse volk.

Anoniem zei

Ook in Polen is er veel waardering voor je post. Bedankt!

Anoniem zei

Derksen moet niet zo goedkoop lullen over mensen die niks hebben vanwege de crisis als hij zelf zijn zakken vult met opbrengsten uit commercials, schnabbels, boeken, praatprogramma's en weet ik het allemaal. Selectieve verontwaardiging noem ik dat.

En kan iemand tegen van der Gijp zeggen dat protserige horloge eens af te doen? En zijn overhemd dicht te knopen? En een andere bril te kopen? Geen gezicht hoe die man erbij loopt.

Anoniem zei

Derksen heeft alle gelijk van de wereld. Op vakantie in je prive-jet: prima. Dat wereldkundig maken terwijl je prestatie die niet om aan te gluren was en de rest van NL krom moet liggen gezien het huidige economische klimaat: naief!

Anoniem zei

@26-06-12 17:51
Het is een ouwe nicht. Zo lopen nichten erbij ;)

Anoniem zei

Derksen is wel de laatste die er wat van kan zeggen.

Anoniem zei

Derksen is een bijzonder hypocriete man.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link