21 december 2017


Farid Azarkan (DENK) ''Boycot RTL Nederland vanwege homograp in Voetbal Inside''

Tweede Kamerlid Farid Azarkan van de partij DENK pleit na de homograp van René van der Gijp in Voetbal Inside voor een boycot van RTL Nederland. Dat laat hij weten op zijn Twitteraccount.

Ook de sponsors van Voetbal Inside moeten het volgens Azarkan ontgelden. Omdat deze sponsors hun samenwerking met Voetbal Inside niet willen beëindigen, roept hij ook op tot een boycot van de sponsors Amster Bier en Gilette.

''Niet alleen homofoob, ook seksistisch en racistisch. RTL-directie al in 2015 op aangesproken maar doet niets. Boycot deze bedrijven: RTL Nederland, Gillette (Procter & Gamble) en Amstel Bier.'', aldus een boze Azarkan.
Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!Lees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!


2 opmerkingen:

Sefik Hamzic zei

Wat toevallig dat het Sylvana en deze stakker zijn die voor al die slachtoffers van de grappen van Voetbal Inside vechten, toevallig dat ze zelf op hun pik getrapt zijn door Derksen. Eigen egootjes worden gekwetst en dat moet dan uitgevochten over de rug van homo's, negers en moslims en overschaduwt en benadeelt echte gevallen van racisme, haat en seksisme.

Anoniem zei

hij moet helemaal niet zeiken over racistisch gedrag want wat doet hij ij de 2kamer een turk in nederlands parlement dat zie je nergens in de wereld moet je voorstellen een nederlander in de turkse regering die het daar voor het zeggen mag hebben dus hou op over racisme of wat dan ook zijn gewoon grappig sukkel

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link