19 december 2017


Atlético Madrid dient een officiële klacht tegen FC Barcelona bij de FIFA

Atlético Madrid heeft een officiële klacht over FC Barcelona ingediend bij de wereldvoetbalbond FIFA. Volgens de Madrilenen zoekt FC Barcelona herhaaldelijk contact met sterspeler Antoine Griezmann en zijn omgeving over een eventuele transfer.

"We kunnen dit niet toestaan. Griezmann staat nog lang bij ons onder contract. Dit kan ook invloed hebben op de competitie, waar Barcelona nu koploper is en wij tweede staan", laat een woordvoerder van Atlético weten.

Griezmann heeft nog een contract tot de zomer van 2022 in Madrid. Barcelona wil niet reageren op de aantijgingen van Atlético. De FIFA heeft bevestigd dat het de klacht heeft ontvangen. Of de voetbalbond ook maatregelen zal nemen is nog onduidelijk.

Guillermo Amor, directeur van FC Barcelona, sprak zich zondag uit over een mogelijke overgang van Griezmann. Hij zei dat er "contact zou kunnen zijn geweest" met de aanvaller. "Want Barcelona praat met wel meer spelers", stelde Amor.Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!
- Uitzending Voetbal Inside van 18-12-2017 trekt 672.000 kijkers
- Spelersvrouwen op Instagram: Antonella Roccuzzo (Lionel Messi)Lees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Een dagje meerijden met Johan Derksen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link