04 mei 2012


Uitzending Voetbal International (vr 04-05-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van vrijdag 4 mei 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Frank de Boer en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


71 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarom post je het als er geen link in staat :')

Anoniem zei

Ik stoor me bijna nooit aan iets in VI, Maar ik me vanavond bijzonder gestoord. Aan hoe derksen, Van der gijp voor lul zetten. Van der gijp zei tegen de boer, hetzelfde wat hij het hele jaar door hebt gezegt. En derksen gaat dan nu (Omdat de boer er bij was) Zeggen dat van der gijp er eigenlijk niks van begrijpt etc etc, En om dan daarna te zeggen 'tis makkelijk in je stoel' Vond ik persoonlijk heel erg vies van derksen.

Anoniem zei

Derksen zette Van der Gijp helemaal niet voor lul. Hij ontkrachtte de goedkope praatjes van René juist. En terecht.

René heeft nog nooit ergens in zijn leven verantwoordelijkheid voor genomen (zelfs niet voor het opvoeden van zijn kinderen) en lult altijd alsof anderen in een positie zijn om net zo makkelijk allerlei keuzes te maken als hij doet voorkomen, terwijl dat in de praktijk niet zo is.

Anoniem zei

RTL XL link:

http://www.rtl.nl/xl/#/u/6a4e9e1f-d6b8-3c21-965a-8fb0b6330256/

MP4-link:

http://us.rtl.nl/rtlxl/network/a3t/progressive/components/sport/voetbal_international/257990/6a4e9e1f-d6b8-3c21-965a-8fb0b6330256.ssm/6a4e9e1f-d6b8-3c21-965a-8fb0b6330256.mp4

Anoniem zei

Het ging deze aflevering voor van der Gijp iets te lang over voetbal, en te weinig over poep enzo.
Toch duidelijk dat hij dan onzin gaat uitkramen

Anoniem zei

Vond het optreden van De Boer sterk, ook toen Van der Gijp (naar mijn mening) een beetje aan het doordraven was

Anoniem zei

Het is niet de eerste keer dat wanneer er iemand met een grote naam naast Gijp zit hij zich geen houding weet. Toen Van Marwijk er een keer zat maar ook toen Jansma er zat gedroeg hij zich ook al vreemd

Anoniem zei

ik vond juist dat van der Gijp top.johan derksen heeft grote mond als mensen niet bij zijn van der gijp heeft gewoon die vragen gesteld die hele NL wilde weten voetbal technisch.dat mag toch of moet je de hele avond ja knikken terwijl je niet me eens bent.het mag van mij elk week zo kritisch vragen stelen.ieder wil toch weten wat met al hamdaoui gebeurt is. best nlse voetbal 2008-2009 ik vraag me af wat hij gedaan heeft het is vanavond duidelijk geworden dankzij van der Gijp.

Anoniem zei

Ik ben het op zich wel met anoniem van 23:00 eens, goed dat Gijp kritisch is. Alleen zeggen dat de titel van ajax vooral geluk was vind ik dan wel onrealistisch (het was geen geluk dat ajax 13 wedstrijden lang niet door de ondergrens ging?)

Anoniem zei

Ik zie de mp4 link staan tussen de reacties maar komt er vanavond nog een downloadlink? want dat stream-gebeuren wilt niet egt werken op mijn laptoppie.

Daarnaast, volgens mij is het telkens dezelfde anoniem die na elke vi-uitzending komt bashen op vd Gijp. Hele archieven induiken om elke statement van Gijpie te ontkrachten. Pak die verhalen nie zo serieus op man en geniet gewoon van die luchtige onzinverhalen.

Tuurlijk kan je het oneens zijn met hem, maar om dan meteen erbij te halen dat hij niks mag zeggen omdat hij zijn verantwoordelijkheid van zijn kinderen niet neemt vind ik weer te ver gaan.

Anoniem zei

@anoniem 23:16

Ik heb de url gepost als reactie, die kan je in je browser plakken, vervolgens bestand ---> pagina opslaan als (Firefox) of opslaan als (Internet Explorer), zo sla je het bestand op als .mp4.

Ik kon het niet zodanig posten als SigaarSnor doet, zodat je er met je rechtermuisknop op kan klikken.

Anoniem zei

Gijpie heeft gewoon iets tegen trainers. Hij vindt trainers überhaupt een overschat onderdeel, en als ze dan 'moeilijk' gaan praten over groepsprocessen gaat hij dubbel ageren.


Op zich wel verfrissend, de kant van Rene dat hij keihard tegen iemand in gaat, ook als deze naast hem zit. En een Johan die Rene aanvalt. Hoewel dat laatste niet te vaak moet gebeuren. Dat heeft toch iets raars, en Rene is natuurlijk een gevoelige jongen.


Anyway, Rene blijft met afstand de scherpste en meest originele analist van Nederland. Zegt het vaakst zinnige dingen. En is ook nog grappig.

Raymond zei

Mensen,

Sla deze site dan eens op, dan hebben jullie daar altijd vrij snel de MP4 link :

http://rtl.ksya.net/episode.php?id=77334347

En dit is de homepage van die site :

http://rtl.ksya.net/

Anoniem zei

Ik heb van der Gijp nog nooit zo gezien zoals vandaag, eerste keer dat ik me echt irriteerde aan hem. Eerlijk gezegd vond ik dat hij zich als een kwal aan het gedragen was, met wel erg grappig proberen te zijn en spelers van de Boer hard "uitlachen" waar hij bij zat. Een beetje genant zelfs, want Frank is niet iemand die dan echt fel tegengas geeft, maar je zag wel aan hem dat hij het niet leuk vond.

Anoniem zei

Derksen is gewoon een vuile kontelikker van De Boer is gebleken vandaag. Gijp held was de enige die nog kritisch bleef, bah derksen bah

Anoniem zei

Jongens lekker bemoedigend dit. Ik moet het nog gaan kijken xD.

Anoniem zei

Goeie show. Was anders dan anders. Is wel goed, af en toe andere gasten.

Renzo

Anoniem zei

@anoniem 23:32

bedankt

Anoniem zei

Van der Gijp was deze uitzending weerzinwekkend. De hele uitzending heeft hij Frank de Boer afgekraakt en belachelijk gemaakt. Kritisch zijn is prima, maar dit sloeg werkelijk alles.

Van der gijp maakt mensen belachelijk. Over iedereen heeft hij een mening, en dit terwijl hijzelf nog nooit enige verantwoording heeft genomen. Nee, sinds de terugkomst van van der gijp is het programma vaak vervelend en flauw. Van der gijp kan geen zinnig woord meer uitbrengen. En als hij dit wel doet gaat hij mensen belachelijk maken.

Het wordt tijd dat iemand hem tot de orde roept.

Anoniem zei

@anoniem 00:01

Als iemand personen probeert af te zieken dan is het Derksen wel. Gijp was vandaag super kritisch en dat mag en sommige vonden dat heerlijk. Ipv hoe derksen zich voorstelt; mensen afzeiken terwijl ze zich niet kunnen weren met worden. Gijp deed het tenminste in bijzijn van de Boer, iets waar derksen van kan leren.

Anoniem zei

@anoniem 00:08

Zoals ik al zei, kritisch zijn is prima, maar om een gast anderhalf uur af te kraken en in zijn gezicht uit te lachen is gewoon niet juist. Hij hoeft niet alleen maar ja te knikken, maar dit ging in mijn ogen te ver. Daarnaast wordt ik ontzettend moe van zijn flauwe (puber) grapjes.

Ik vind dat je een gast niet zo kan behandelen. Maar goed wij verschillend blijkbaar van mening. Dat mag. :D

Anoniem zei

Super vreemde aflevering. De rollen waren voor de verandering totaal omgedraaid. Rene die alles afzeikte en Johan die het allemaal nuanceerde..

Anoniem zei

Ik moest enorm lachen over t feit dat de Boer niet eerlijk was over Vermeer tijdens de wedstrijd van Utrecht Ajax. De Boer wilde gewoon niet zeggen dat hij slecht of zelfsen ongelukkige dag had. En in zijn woorden wat er nou volgens hem aan de hand was over de ruzie van mounir en hij.. Maar gijp heeft wel overdreven gereageerd in de uitzending en derksen is wel een enorme kontlikker geworden. Hij kan zo bij jack van gelder aanschuiven.

Anoniem zei

Johan heeft het hele jaar al dezelfde mening over de Boer en zijn acties gehad, zover ik weet. Dat hij tam zou zijn omdat de Boer er nu bij zat vind ik nergens uit blijken.

Anoniem zei

Mooie samenvatting over de gebeurtenissen bij Ajax dit seizoen, goede aflevering.

Ik heb zelf genoten van Van der Gijp, van mij mag hij nog wel vaker zo kritisch zijn, en wanneer Derksen er wat van zegt vormt er zich gewoon een discussie tussen de 2, is niks mis mee toch?

Anoniem zei

top uitzending, rene gewoon goed en gezond kritisch en derksen zoals verwacht positief over de boer, af en toe leuke momentjes in de show, niks mis mee

Anoniem zei

ik ben een fan van Gijp, maar ik vond dat hij zich vanavond zeer vreemd en weinig respectvol gedroeg tegen over De Boer.
Normaal komt hij veel vriendelijker over, en verzacht zijn humor en amicale houding ook veel, waardoor alle kritiek geen punt is. Nu ontbraken beide elementen (hij lachte wel hard, maar kwam niet grappig of ontspannen over. Het leek meer een manier om De Boer te overstemmen en proberen zo een punt te scoren en Anita en vooral Vermeer ("hoe heet die keeper ook al weer") belachelijk te maken.

Doordat hij niet ontspannen, of oprecht grappig overkwam, leek het haast of hij De Boer niet mag.
Natuurlijk mag je kritisch zijn. Prima zelfs, maar dat is wel een hele rare manier om met een gast om te gaan.. René keek Frank niet aan, lachte hem gewoon uit, zei werkelijk niets vriendelijks tussen alle kritiek door, en tot 3 keer zeggen toe zeggen "nee Frank, dat vind jij niet.." (mbt Cilessen).
En De Boer is niet zo gevat en zeker niet zo fanatiek in zijn uitlatingen, waardoor hij wat onder leek te sneeuwen.

Ook ontbraken de momenten van nuance. In plaats hiervan schoot René juist veel te ver door in onredelijkheid.
Vermeer heeft één of twee wedstrijden volkomen gefaald, en zal dat zelf als eerste toegeven, maar hij heeft zich goed hersteld daarna, en zelfs veel punten gepakt voor Ajax. Een keeper is bij uitstek een positie waar je voorzichtig mee omgaat. Het draait puur om vertrouwen en ervaring als keeper. Zoals Johan terecht aangaf. Als je keepers blijft wisselen, dan wordt het nooit wat. Vermeer heeft veel kwaliteiten, en het is terecht dat ze hem vertrouwen hebben gegeven. Het is zelfs gebleken in het restant van het seizoen lijkt me.
Ook De Boer heeft gelijk gekregen o.b.v. de feiten, en wel in die El Hamdoui discussie. Als geen ander heeft De Boer getoond een groep door een moeilijk tijd heen te loodsen. Met alle blessures, en onrust, bleek hij de perfecte manager. Reken maar dat de sfeer en (gekweekte) teamspirit daarin zeer belangrijk zijn geweest. En Mounir is een goede speler, maar hij is zeker niet groter dan de club. Ook is hij bij lange na geen Ibrahimovic :)
Dat vd Gijp zelf zo'n moeite met autoriteit heeft geeft niks. Dat maakt hem zo kleurrijk. Een andere mening mag ook. Maar het is wel wat dommig om de kant van een verantwoordelijke totaal niet te willen zien.

Dat Ajax een lucky kampioen is slaat natuurlijk nergens op. Geen ploeg die zoveel tegenslag heeft gehad, en elke kampioen wordt dit omdat ze meer punten halen dan de concurrenten, ofwel de concurrenten verspelen meer punten. Onzin discussie..

Anoniem zei

Moet zeggen dat ik de uitzending wel bijzonder pijnlijk vond. René is bijzonder vermakelijk en heeft tussen de interessant-doenerij in de voetbalwereld een hele verfrissende, bagatelliserende visie, maar ik vond dat ie vandaag echt duidelijk te ver ging. Dat ie nogal een broertje dood heeft aan trainers en de bijbehorende retoriek weten we allemaal, en dat ie daar tegenin gaat is helemaal prima, maar wanneer je een gast continu en stelselmatig ridiculiseert schiet je je doel voorbij en wordt het onfatsoenlijk.

Ik geloof meteen dat hij het niet bewust doet, maar dan zou er toch iemand binnen de organisatie van VI tegen hem moeten zeggen, wanneer er een bijzondere gast is als Frank de Boer of komende maandag Bert van Marwijk, dat hij niet moet gaan zitten drammen over El Hamdaoui, terwijl je van te voren al kon inschatten dat De Boer daar als coach van Ajax niks concreets over kan zeggen, en dat hij niet kan verwachten dat De Boer over zijn eigen spelers kan zeggen dat er een verschrikkelijk speelde, ook al was dat misschien wel zo.

In dat kader is het misschien wel het meest aan de organisatie van VI te wijten, daar je van te voren al kon aanvoelen dat de karakters van Gijp en De Boer zouden botsen.

Alex zei

Nou, veel discussie merk ik, ik ben benieuwd!
Kon vanavond helaas niet kijken ivm werken maar beter laat dan nooit, is toch heerlijk man
KOEKOEK!

Anoniem zei

Nou, ik heb 'm net ff gedownload en bekeken nadat ik al die negatieve reacties over vd Gijp zag.

Ik ben een grote vd Gijp fan en heb zelfs een paar keer vi overgeslagen in de tijd dat hij er niet bij zat vanwege zijn depressie gebeuren.
Maar vanavond sloeg t echt werkelijk nergens op. Zo walgelijk geforceerd allemaal. Dat kon je alleen al aan zijn iets te luidruchtige lach merken dat het een beetje fake was.

Zo geforceerd ajax en de boer afkraken dat ik zelfs een beetje plaatsvervangende schaamte kreeg. Ik denk ook serieus dat er iets over gezegd is. Want in het laatste blok heeft Genee niets meer aan Gijp gevraagd.

Daarnaast vond ik dat F.de Boer zich heel goed heeft geweerd en heel volwassen ermee omging. Respect daarvoor. En degene die zeggen dat Derksen aan het kontlikken was begrijpen het niet helemaal. Hij ging gewoon tegen Gijp in omdat Gijp op een gegeven moment gewoon veels te ver ging.

Jeetje zeg, ben eigenlijk wel teleurgesteld in Gijp. Ik hoop dat ie dit flikt tegen v.Marwijk, die geeft 'm dan egt een koekie!

Anoniem zei

Straks ff kijken. Heb er zin in.

SigaarSnor zei

@Anoniem 04-05-12 22:27: Omdat er altijd direct na de uitzending een hoop mensen hier komen voor de link (en om de uitzending na te bespreken). Ik was er gisteravond niet en kon de link dus niet zelf plaatsen, maar ging er vanuit dat één van de volgers dat wel zou doen. (En zo geschiedde.)

@Anoniem 04-05-12 22:46: Thanks. Je kunt links in de reacties overigens klikbaar maken door html-code te gebruiken. Zie het voorbeeld boven het reactie-invoervenster.

@Anoniem 04-05-12 23:16: Links zijn nu ook toegevoegd aan het bericht zelf.

Anoniem zei

Als daar nu Mario Been of Gert jan Verbeek had gezeten dan had je Rene moeten zien kwijlen zijn vriendjes die er helemaal niks van bakken en dat was ook zo met de voetballer Rene die kon er echt niks van en nu zit er een topspeler en een top trainer en dan weet ie zich geen houding te geven altijd als er iemand zit die echt wat gepresteerd hebben en als er sukkels naast hem zitten dan voelt ie zich op zijn gemak,Frank de Boer is geen patser en opschepper of wat dan ook en doet gewoon zijn werk en word 2 keer op rij Kampioen met Ajax beetje respect zou wel op zijn plaats zijn nu ken je zien dat het een echte nicht is die Rene want dit zijn echte nichten streken en hij kan het ook zo goed vinden met Joling en Gorden ja dan weet je genoeg he....

Onderkruipsel zei

Het wordt tijd dat Van der Gijp uit de kast komt. In deze uitzending kon je zien dat hij er mee worstelt. Zeker als hij naast een echte vent zit die wat kan ook.

Kom op Gijp, iedereen weet het al!

Anoniem zei

Viel echt reuze mee. Wat ik zag was een normaale discussie. Vond het wel mooi dat Johan en Rene het niet eens waren.

Anoniem zei

Van der Gijp is een wat beperkte, domme man die door velen onterecht op een schild is gehesen. Zijn werkelijk hysterische optreden van vrijdag waarbij hij zijn kalmeringspillen had vergeten in te nemen was weer een nieuw dieptepunt. Het valt me op dat die badmuts er altijd genoegen in schept anderen belachelijk te maken en liefst in hun gezicht uit te lachen. Maar ik zou wel eens willen weten hoe hij reageert als iemand hem imiteert of voor lul zet. Dan zit hij waarschijnlijk weer voor maanden met een depressie thuis op de bank. Alsjeblieft laat die man voortaan huisvrouwen gaan vermaken in het lezingencircuit met z'n platvloerse grollen maar nodig hem nooit meer uit voor een voetbalprogramma.

Anoniem zei

Na terug kijken viel het ook wel iets mee. Toen ik het live zag bespeurde ik wel een bepaalde spanning. Gijp leek niet lekker in z'n velletje te zitten. Hij kwam i.i.g. niet echt plezierig over richting Frank, waardoor de kritiek (die op zich best mag natuurlijk) nogal zuur over kwam.
Daarnaast was De Boer erg ingetogen als altijd, maar het is niet zo dat wie het hardste schreeuwt het meest gelijk heeft. Eigenlijk klopte alles wel wat De Boer zei, en leek vd Gijp een beetje uit op de confrontatie.
Maar eerlijk is eerlijk. Je kunt toch alleen mar bewondering hebben voor de prestatie van De Boer?

Anoniem zei

Respect voor De Boer. Hij is een topspeler, toptrainer en heeft een toppersoonlijkheid. Van der Gijp heeft geen enkele van die capaciteiten en dat liet hij in de uitzending heel duidelijk blijken. Als je anderen met schreeuwen en je neplach belachelijk moet maken om jezelf beter te voelen dan ben je van een heel laag niveau.

Anoniem zei

Gijp moet niet zo dom lullen

Eredivisie 1985/86
1: PSV met 60 punten
2: Ajax met 52 punten

Eredivisie 1986/87
1: PSC met 59
2: Ajax met 53

Met zijn op de helft van de competitie waren we al kampioen enzo! Gijp praat alsof hij ook een Gullit was in die tijd.

Anoniem zei

En dan te bedenken dat er twee jaar geleden tijdens VI Oranje Gijp als bondscoach wilden. Misschien wilde hij gisteren laten merken dat hij in ieder geval geen coach moet worden.

Anoniem zei

Van der Gijp was deze avond uitermate teleurstellend bezig. Wist zich geen houding, gedroeg zich als een dorpsidioot die geen raad wist met een man van statuur naast zich (lees De Boer).

Anoniem zei

Zou René een autist zijn?

Anoniem zei

Heb hem net even voor de 2e maal gekeken en het viel allemaal wel mee hoor. Meteen die haat aan het adres van of Derksen of Gijp is wat overdreven, laat die mannen, topprogramma. Gijp is gewoon zo enthousiast in zijn betoog, dat "doorslaan" maakt hem juist zo kijkbaar. Ditmaal sloeg hij wat door op een andere manier, maar het viel wel mee hoor. Al dat extreme bashen hier is wat onnodig.

Niet haatvol bedoeld, wel opmerkelijk, juist dat kruiperige gedoe van Genee t.o.v. Frank de Boer. "Hey Frank, wij spreken elkaar wel eens en dan ben je veel losser", "Frank, ik zag jou toen op Schiphol", "Frank, weet je nog toen ik met jou en Jan Smit etc." Dat kwam op mij wat desperaat over. Verassende uitzending, helemaal goed wat mij betreft

Anoniem zei

Vond het ook allemaal wel meevallen. Toch juist mooi dat er discussie is tussen zienswijze ?? Pas op het eind vond ik dat Gijp wel een beetje door slaat met het 'lucky ajax', maar heeft toch ook wel degelijk een (klein) puntje dat het meezit. De echte ommekeer was de wedstrijd tegen PSV, zegt Frank de Boer ook in de uitzending. In die wedstrijd brengt Assaiti (die 1x in de 15 wedstrijd een onmogelijke bal erin schiet en voor de rest weinig presteert) de beslissing. Ja dan zit het ook een beetje mee..

Anoniem zei

Ja ze zitten bij elkaar aan tafel he. Genee deed helemaal niet kruiperig.

Renee een autist?
Hij heb wel altijd rare dingen. Als hij begint met praten dan moet die altijd even wat aanraken. Een boekje glas water etc. Zet je er niets neer weet die man zich geen houding te geven denk ik. Als ik zenuwachtig ben doe ik ook altijd dingen met me handen misschien heeft Renee daar ook wel last van maar lijkt me sterk.

Anoniem zei

Ben het eens met Anoniem 15:54, alleen zei Gijp ook dat het geluk was dat PSV, AZ en Twente door de ondergrens zakten. Volgens hem zou het dan ook geluk zijn dat Ajax niet door die ondergrens zakt?
verder wel met je eens.

Anoniem zei

Wat heeft die Van der Gijp nou helemaal gepresteerd? Als voetballer was hij lui en haalde totaal niet uit zijn carriere wat erin zat. Het enige wat hij tegenwoordig doet is dom lullen in een voetbalprogramma. Wie is in godsnaam geinteresseerd in de mening van Van der Gijp??????????

Anoniem zei

Rene is absoluut een autist, kijk uitzending van profiel er maar op na. Hij ging gisteren af als een gieter. In de tijd dat hij bij psv speelde, had AJAX een wereldteam, won de Europacup en 2x de beker. psv had ook een goed team en werd kampioen in 86 op 10 mei, in 87 pas op 28 mei. In 87 werd psv mede kampioen doordat AJAX punten verspeelde rondom Europacupduels. Gijp doet altijd net of psv in december al kampioen was. In 85 werd AJAX zelfs kampioen. Gisterenavond lachte hij keihard om zijn eigen grapjes, wat een rasautist die gozer, wat ging-ie af. Frank de Boer klasse, gijp volkomen door het ijs gezakt.

Anoniem zei

Ik vond Gijpie ook niet sterk vandaag, maar ik vond Derksen veel irritanter. Want ik vind Derksen toch een heel stuk milder als er iemand bij zit dan wanneer iemand er niet bij zit. Om even een voorbeeld te noemen: Aad de Mos is in het verleden vaak afgezeken.... Maar op het moment dat ie erbij zat was het in een x een topgozer terwijl die vaak is afgezet als een of andere debiel die de gekste dingen deed.

Anoniem zei

Aad is eigenlijk met afstand de beste analist. Verder zitten er vrijwel nooit goede analisten bij VI. Ik vind Hans Kraay wel zinnige dingen zeggen en Van Hanegem. De rest kraamt onzin uit. Derksen is een rasopportunist, Genee een zelfbevlekker en Gijp een gestoorde malloot. Tel uit je winst.

Anoniem zei

Gijp is wel degelijk een goede analist wanneer het over voetbal gaat, hij is niet voor niets vorig jaar uitgekozen tot beste voetbalanalist van Nederland.

Anoniem zei

Je bedoelt anaal-ist.

Thijs zei

Wat een onzin allemaal zeg, haha. Gijp had gelijk vrijdag, de Boer had echt niks te melden.

Misschien kan sigaarsnor even de ip adressen nakijken, ik durf te wedden dat meer dan de helft van dezelfde ziekelijk door Gijp geobsedeerde persoon komt.

Anoniem zei

@05-05-12 20:43
Met een voorkeur voor grote negers en Marokkanen.

Anoniem zei

XD

Anoniem zei

@ Thijs 20.51

Onzin, hij had helemaal geen gelijk. Hij probeerde zijn gelijk te halen. Echter bleef De Boer kalm, en hierdoor ging Gijp zich overschreeuwen omdat hij zich geen raad wist. Vervolgens probeerde hij De Boer belachelijk te maken, echter maakte hij zichzelf belachelijk.

Niet alleen onbeschoft, maar ook heel onvolwassen. Altijd een groot fan geweest van Gijp, met name door zijn relativerende blik. Echter de laatste 6 maanden slaat hij alleen maar onzin uit. Met name tegen personen die werkelijk iets gepresteerd hebben en die de guts hebben om verantwoordelijkheid te nemen.

Zelfs Johan Derksen voelde zich ongemakkelijk gister avond door het optreden van Gijp. En dat wil wat zeggen, want als er iemand mensen kan laten zweten, is het Derksen wel. Echter hebben deze mensen het er wel vaak na gemaakt. En juist dat heeft de Boer niet. Het is namelijk een uiterst sympathieke man.

Anoniem zei

De Boer top als speler als mens en als trainer en die moet daar ook niet gaan zitten je laat je toch niet afzeiken door stel onbenullen VI is leuk alleen het gaat niet over voetballen en als ik van Marwijk was zegde ik af.

Anoniem zei

Ja, Bertje is misschien wel aan het twijfelen gebracht. Zou jammer zijn als ie niet zou komen.

Renzo

Anoniem zei

Bertje komt wel en ik heb uitzending nog een keer terug gekeken en het valt wel mee en over die wedstrijd tegen Utrecht ja dat was ook bar slecht van Ajax,verder heb je wat discussie over het spel en spelers en ja zeg dan ook gewoon over die El Hamdaoui dat ie niet in het eerste thuis hoort en de Boer heeft dat perfect afgehandeld klaar,verder liggen ze elkaar niet zo en dat maakt ook niet uit je moet ook niet in 1 keer heel anders gaan praten wel bij je standpunt blijven en dan kan het botsen met tafelgast niks mis mee en Frank is gewoon een winner en wil ook met alles winnen en Rene intereseert dat allemaal wat minder en Rene voetbalde voor zijn plezier mee en Frank was en is een echte prof,ik vond Wildfred goed en Johan nam het gewoon voor Frank op anders is het 2 tegen 1 was een goede show en een keer wat anders ik wil het wel meer zien en Frank komt wel dat vind ik al profesioneel,veel trainers laten het wel afweten...

Anoniem zei

Aan de anoniem boven mij:

Heb jij wel eens van interpunctie gehoord?
Je schrijft één lange zin achter elkaar op, die woordenbrij is totaal niet leesbaar.

Als jouw niveau representatief is voor de gemiddelde kijker van VI, dan mag het programma stoppen van mij.

Dus ga even groep 3 tot en met 8 van de basisschool nogmaals/alsnog doen, dan is het voor anderen ook leuk om jouw bijdragen te lezen.

Anoniem zei

Nee nooit van gehoord heb niet veel school gehad ben op mijn 17de naar het Frans Vreemdelingen legioen gegaan en na 15jaar dienst terug gekomen en mijn Nederlands is niet zo goed ik wil alleen maar een mening geven en zal volgende keer beter proberen te formuleren...LEGIO PATRA NOSTRA.

Henk zei

Lolwat

Anoniem zei

Dat Gijp een keer kritisch is vind ik best. Maar de hele uitzending lang Ajax en de Boer in de zeik nemen gaat me weer te ver!

Anoniem zei

Derksen VI oranje
www.youtube.com/watch?v=ZdO_P7NJHxI&feature=related

Ik kan niet wachten :D

Anoniem zei

Dit moet tot dusver de meeste becommentarieerde uitzending zijn van VI xD

Anoniem zei

van der gijp was in topvorm. over de boer gesproken jah als je 63 miljoen als begroting heb je koop nog eens de beste speler van de concurrentie(janssen sighterson) dat vind ik geen prestatie.feyenoord heeft in mijn ogen de beste prestatie geleverd.de boer is net zo goed als de materiaal dat ie heeft.zet hem bij VVV of excelsior,dan degradeer net zo makkelijk. schei toch uit.

Anoniem zei

Gijp deed de hele uitzending niets anders dan de Boer uitlachen. Tuurlijk mag je kritisch zijn maar de hele uitzendig lang doorzeuren grappig doen Ajax uitlachen vind ik niet echt gepast. Ajax geluk gehad met de titel? Ga toch snel weg man. Gijp die zegt dat ze met psv al in de winter kampioen was. Zij hadden in die tijd net zoveel punten voorsprong.

Anoniem zei

heb al vaker gezegd, dat gijp een narcis is, die altijd op andere leunde , zoals gullit.Hij denkt dat hij een topper was maar kon gewoon niet mee. Oudspelers vertellen over zijn leugens, zoals met michels allemaal leugens. hij kan er niet tegen als er een echte topper naast hem zit,die schijt aan hem heeft.Hij denkt dat hij wat is, maar oudspelers hebben een gruwelijke hekel aan dat misselijke irritante ventje

Anoniem zei

Je hebt gelijk, wanneer wordt deze opschepper die zelf nooit iets heeft laten zien,uit het programma gehaald

Anoniem zei

Hij heeft altijd comentaar op spelers en trainers zoals v marwijk. Hij kwam aan het kotsen, zei hij tegen Jansma. Nou vanavond zit v marwijk daar, ben benieuwd of onze zogenaamde sterspeler van weleer zijn grote mond durft open te trekken.Ik hoop dat v marwijk hem helemaal oprolt,dat verwende ventje met zijn namaak lachje.

Anoniem zei

Ik denk dat hier veel ajax fans reageren die niet objectief zijn. Ik moet zeggen ik ben ook ajacied maar Rene had gewoon gelijk. Hij stelde de vragen die iedereen wilde horen en ook daar aan tafel werden besproken.

Wat hij zei over ajax klopt ook. Die gewonnen wedstrijden hebben de jongens afgedwongen niets op aan te merken, maar als PSV, AZ en Twente ook gewoon hun wedstrijdjes beleven winnen dan had het helemaal niets uitgemaakt..en DAT bedoelde hij met mee zitten.

Waar ik mij zat te ergeren was aan de snor. Van Basteb zei al dat zijn mening deinde maar gisteravond was dat overduidelijk..Marco had gewoon gelijk. Hij zei zelfs dat hij niet in zijn rol kwam maar dat kwam omdat hij te diep in FB zijn hol zat. Die snor is wel een paar plekken gedaald in mijn pikorder.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link