26 augustus 2017


Chelsea-manager Antonio Conte woedend op Belgische bondscoach Roberto Martínez

Chelsea-manager Antonio Conte heeft geen goed woord over voor het feit dat de Belgische bondscoach Roberto Martínez Eden Hazard heeft opgeroepen voor de nationale selectie. ''Hij heeft dit seizoen nog geen enkele minuut gespeeld, waarom selecteer je hem dan'', aldus een boze Conte.

Eden Hazard brak in juni zijn enkel tijdens een training en maakte vrijdag voor het eerst weer minuten bij de reserves van Chelsea. Dat was voor bondscoach Martínez al voldoende om Hazard voor de aankomende interlands van België.

''Ik ben zeker verrast door deze beslissing. Ik denk niet dat hij kan spelen. Als Hazard er klaar voor zou zijn, waarom speelt hij dan niet voor ons? Waarom speelt hij dan met Onder-23 mee om sterker te worden en zijn vorm te verbeteren? Ik zie hem elke dag en herhaal: in deze situatie is het belangrijk om spelers voldoende tijd te geven om goed te herstellen.'', zegt een boze Conte tijdens een persconferentie.

Ook is Conte boos dat bondscoach Martínez geen contact met hem heeft opgezocht over Hazard. ''Eden is een belangrijke speler voor ons'', aldus Conte. ''Als iemand denkt dat zijn herstel overhaast moet worden... Ik denk niet dat dit de juiste manier is. Het is een grote fout. Ik ben zelf bondscoach van Italië geweest en respecteerde altijd de meningen van andere trainers.''

In België ligt bondscoach Martínez ook al onder vuur na een conflict met middenvelder Radja Nainggolan. De middenvelder van AS Roma stelt zich niet meer beschikbaar voor de nationale ploeg, omdat hij vindt dat hij onterect is gepasseerd door Martínez.



Lees ook het andere voetbalnieuws van vandaag terug op SigaarSnor!
- Uitzending Voetbal Inside van 25-08-2017 trekt 385.000 kijkers



Lees ook het andere voetbalnieuws van gisteren terug op SigaarSnor!
- Ousmane Dembélé voor 105 miljoen euro naar FC Barcelona
- Robin van Persie definitief terug in selectie Nederlands elftal
- Sander van de Streek: ''Er was contact met de keeper, maar om daar nu voor te fluiten...''
- Edwin van der Sar: ''Uitschakeling Ajax in de Europa League is een groot drama'' (Fragment)
- Column: ''Mag je FC Utrecht dit seizoen een titelkandidaat noemen?''
- Hoe gaat het nu met... Giorgi Kinkladze


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link