05 maart 2012


Uitzending Voetbal International (ma 05-03-2012)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn iedere maandag en vrijdag anderhalf uur lang te zien in Voetbal International op RTL7. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van maandag 5 maart 2012. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Peter Wekking en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over Voetbal International.


41 opmerkingen:

Anoniem zei

Vermoeiende uitzending weer met Hansie, zoals gewoonlijk. Komt vooral door Johan en Wilfred.

Renzo

Anoniem zei

Ik vond dat Hans erg unfair wordt behandeld, vaak is hij nog degene met de inhoud. Begin me een beetje te irriteren aan de andere gasten, die tenkoste van Hans goedkoop proberen te scoren..

Anoniem zei

Ik vind VI een absolute topshow, maar dat Hansie Hansie pesten wordt wel flauw en voorspelbaar.


Inderdaad vooral Wilfred en Johan. Hansie heeft namelijk wel gewoon inhoud.


Maar goed, het kwartje zal toch wel een keertje vallen bij Wilfred en Johan, als het publiek weer niet moet lachen?

Anoniem zei

En ook schaapvolkbezoekers, die alsmaar lachen om ook de mislukte grappen van Johan en Rene, terwijl Hans het pispaaltje is. Kan ook zijn dat ik vandaag niet in de stemming was, het viel me iig op.

Anoniem zei

Waarom klaagt iedereen toch zoveel over Rene van der Gijp de laatste tijd? Zijn gedrag is altijd al zo geweest, dat gaat echt niet veranderen.

Anoniem zei

En ja Hans wordt wel erg veel uitgedaagd aan tafel, maar zo lang hij er nog wilt blijven zitten vind ik het prima.

Jay Aloha zei

idd wordt t een beetje flauw

jayaloha.blogspot.com

Raymond zei

Ik vind dat Wilfred er eens goed op gewezen moet worden, dat ie er echt op uit is om Hans te irriteren.

Dat steeds niet uit laten praten was 1 x leuk, maar begint me nu echt de keel uit te hangen, en niet alleen bij mij.

Hans wordt er ook niet goed van, en heeft ie alle reden toe.

Eigenlijk zou ie gewoon een statement moeten maken, en op moeten staan en weglopen tijdens de uitzending.

Want van dat irritante gedoe van Wilfred word je gewoon misselijk van.

Hans heeft een gemoedelijk karakter, maar eigenlijk verdiend Wilfred het om eens een keer een klap in zijn gezicht te krijgen van Hans

Want aantal mensen hebben commentaar op Rene, maar persoonlijk vind ik gewoon Wilfred de irritantste man.

Wat ik overigens erg leuk stukje vond, is dat toen ze het hadden over het stappen van Ballotelli, dat Rene toen de handen voor zijn mond en die van Hans hield.

En het vervolgens had over hun vroegere stapgedrag.

Maar ik hoop dat Wilfred gaat inzien dat ie irritant bezig is, maar of dat gebeuren gaat?????

Anoniem zei

Volledig eens met bovenstaande reacties, Hans was degene die nog het meeste over voetbal praatte, en verstandige dingen zei/wilde zeggen. Werd schijtziek van voornamelijk Johan en het "hansie-bashen". Grote duim omhoog voor Hans en hoe rustig hij hier evengoed onder blijft. Verdient veel beter!

Anoniem zei

Dubbele post, excuus - Moet zeggen dat ik Rene weer niet echt sterk vond, maar meer inhoudelijk dan qua gedrag. Daar stoor ik me niet eens meer aan tenzij het heel dramatisch wordt.

Anoniem zei

Rene's stoere, aangedikte verhalen over zijn bezoekjes aan nachtclubs en de vele ex-en beginnen te vervelen. Ja, dat Hans daar nog wil zitten is mij ook een raadsel. Vaste 3 moeten eens ophouden met hun doorzichtig getreiter van Hansie.

Anoniem zei

Derksen is een rasopportunist: zelf bemoeit hij zich continu met opstellingen, trainers, tactiek, wissels e.d. Als Hans Kraay er ook maar één zin aan wijdt begint hij te kermen als een klein kind. Onbeschaafd gedrag. Van der Gijp is te laf om stelling te nemen tegen het duo Derksen/Genee. Die laatste moet weer eens flink aan zijn geverfde kapsel worden getrokken. Zijn mateloze gezuig en getreiter wordt met de week irritanter. Hoogst onsportief allemaal.

Hans moet de eer aan zichzelf houden en daar niet meer gaan zitten. Maar hij zal er wel een link bedrag voor krijgen anders is het onverklaarbaar waarom hij daar nog aanschuift.

Anoniem zei

ik denk dat hans kraay wel van van der gijp kan hebben, maar johan en wilfred zijn gewoon hem aan het pesten,wat dat betreft is wilfred genee een gezicht aanbidder bij sommige durft ie het niet.
wat is er toch met die gozer hij wil meer dan een presentator zijn hij bemoeid met nl elftal en is onbeschaafd tegen de mensen die aanschuiven.hoogste tijd dat RTL management team ingrijpt.

Anoniem zei

Ik walg van dit programma. Vooral erger ik mij aan Van der Gijp met zijn minderwaardige verkleinwoorden, zoals Hans-ie,Bert-je, Dick-y. Theo-tje enz.
Bovendien vraag ik mij af wanneer Genee en Derksen ophouden met zogenaamd lollig te doen ten koste van Hans Kraay. Ik begrijp niet dat Hans bij dat stel wil blijven zitten.

tonijn zei

De formule van het programma lijkt veel op die van Top Gear. Het pesten gaat bij VI echter keihard op de persoon, i.t.t. de geacteerde pesterij bij Top Gear.

Anoniem zei

Same old same,,
Heb het niet afgekeken. Hans pesten begint nu echt oud te worden! Ze moeten snel andere dingen gaan doen voordat het helemaal de verkeerde kant opgaat. De Kromme drufen ze niet in de rede te vallen maar Hans des te meer. Echt slap van hun begint tegenwoordig een beetje voorspelbaar te worden wat er allemaal gaat gebeuren. Alles wat Johan doet zegt vind die allemaal zo goed zijn muziek mening hij is grappig Genee niet zelf maakt die de goedkoopste grappen die er zijn.

Anoniem zei

Wordt tijd dat Johan of René tegengas geven aan de Fohn.

Anoniem zei

Ik vind dat pesten ook vervelend maar ondanks dat is het nog steeds een topshow. Zoals ik hierboven al heb aangegeven.


Overigens kunnen sommige lullen wat ze willen, maar de 'reguliere' kijkcijfers zijn nog nooit zo hoog geweest.

Onderkruipsel zei

Niemand is te beroerd om te zeggen dat VI leuk is als het leuk is bij dit forum. Dus als het niet leuk is en de meningen zijn ook nog eens unoniem (woord bestaat niet maar ik vind het een leuke samenvoeging), dan is het niet leuk.

Dan kijk ik dus niet. Ok, wel dus even en hier is mijn diagnose en oplossing.

Kijk. Die Genee kan niks anders dan presenteren, schrijven kan hij niet, Kraay ook niet maar die heeft een goed verhaal en een goede schrijver. Dus die frustratie van Genee, begrijp ik wel. Chronisch mislukt, geneetisch defect.

Derksen is een oude zeurwekker geworden. Repeterende inderdaad. Ik zou onderdelen van uitzendingen van een jaar geleden er in monteren van Derksen in plaats van wat we nu van hem krijgen voorgeschoteld. Niemand merkt er iets van qua inhoud en het is vast en zeker grappiger.

En van der Gijp moet het eens wat rustiger aandoen. Tijdje thuis zitten bijvoorbeeld. En als hij die grap van Korbach en die pruik (die hij weggooide) nog een keer maakt, dan is de diagnose dement of te wel van Gijp naar lijp.

Anoniem zei

Zeer slechte uitzending. Hans is diegene die nog enige inhoud bracht aan de uitzending. Maar die steeds maar vervelende wilfied verpest de hele uitzending. Door steeds hans in de rede te vallen, ook gijp had er gister een handje van. Het word tijd dat wilfried hierover word aangesproken door de eindredactie.

Anoniem zei

Zolang de kijkcijfers hoog blijven gaan ze echt niks veranderen. Waarom zouden ze?

Renzo

Anoniem zei

Ophouden met Kraaij treiteren, snor en flexa!
Ophouden met lachen om jezelf, gijp.

Anoniem zei

Kortom: opdoeken die show. Het is mooi geweest. Niemand neemt die gasten nog serieus.

piet zei

niet zo zeuren mensen het was een top uitzending

Anoniem zei

Niemand behalve Piet.

Anoniem zei

"Zolang de kijkcijfers hoog blijven gaan ze echt niks veranderen. Waarom zouden ze?"

Kijkcijfers zouden misschien nog veel hoger zijn als ze eens serieus over voetbal gingen praten dan zich te gedragen als een stel over het paard getilde ijdeltuiten die elkaar lopen af te zeiken en flauwe grappen maken.

Anoniem zei

Weet ik niet. Toen de show nog stukkken serieuzer was, jaren geleden, waren de kijkcijfers lang niet zo hoog als de laatste paar jaar. Mensen kijken graag naar meligheid. Is ook leuk, alleen slaan ze de laatste tijd door.

Renzo.

Anoniem zei

Waarom kijken jullie eigenlijk als het allemaal zo verschrikkelijk is? Er zit een uit-knop op afstandsbediening?

DRE LISSE zei

Zoals de bekende twintigste-eeuwse filosofen Henny Vrienten en Ernst Jansz al zeiden: He er zit een knop op je tv, die helpt je zo uit de puree.

Anoniem zei

Ik denk dat de meesten na hier hun kritiek te hebben gespuid die knop echt wel zullen omdraaien. Kwestie van tijd. Als er geen verbetering optreedt, is het snel afgelopen met het geduld.

Anoniem zei

ik denk dat ze niks ondernemen zolang de kijkcijfers goed zijn maar het zal de RTL sieren als ze Wilfred Genee aanspreken op zijn gedrag.hij moet gewoon vragen stellen en zorgen dat het tempo goed is en laat de grapen en onliners aan gijp en derksen over want die grapen van GENEE ziet niemand op te wachten,ik respecteer Hans Kraay zeer want laten we eerlijk zijn ieder had GENEE op zijn bek getimmerd,maar het is misschien Johan Derksen die dat toe laat hij die altijd over fatsoen heeft.af en toe een grap tenkoste van Hans kan maar niet 1:30 uur lang.

Anoniem zei

Toelaat? Derksen is degene die Kraay steeds belachelijk maakt. Als er iemand onfatsoenijk is dan is het Derksen wel.

PS: misschien goed bovenstaande reacties eens te mailen naar zijn
mailadres bij VI.

Anoniem zei

Ik zag Tom Knipping van VI net bij Albert Heijn Molenweg in Nijmegen. Wat een duf konijn, die gozer. En klein menneke.

Anoniem zei

@07-03-12 16:14
Wat ben jij voor een zielig figuur?

Anoniem zei

volgens mij heeft Wilfred Genee minderwaardigheidscomplex,tegen Hans Kraay.
ben voor de eerste met Jack van Gelder eens het is gewoon een achterbaks jongen,ik zou graag Jan Joost van Gangelen als VI presentator willen zien,is ook snel en heeft meer respect voor de mede mensen aan tafel.

Anoniem zei

Dat zijn programma helemaal niet... het is ons programma..Hahahahahaha

Anoniem zei

Top uitzending!

Anoniem zei

Emiel Schelvis kan VI ook prima presenteren, dan kan Genee het jeugdjournaal gaan doen.

Anoniem zei

Emile Schelvis???? wat zeg jij me nou?
Dat is de meest irritante gozert die er rondloopt op tv. Alleen al zal commentaar bij wedstrijden van Barca is al om te huilen. Likt de reet van Messi splinterschoon. En zijn grappen zijn zo dramatisch, om te huilen.

Anoniem zei

Messi is alle beste dus dat lijk me meer dan normaal als je 5 keer scoort dat je complimenten krijgt.iedereen kan het presenteren mensen kijken naar Van der gijp en Derksen,en niet naar wilfred genee,dus oprotten met die Genee heeft nooit een bal hoog gehouden en wil zich bemoeien met nl efltaal ajax,feyenood,psv enzo enzo

Anoniem zei

Dat je vroeger hebt gevoetbald heeft niets te maken met een praatprogramma. De kromme wereldvoetballer maar aan tafel is het niet echt wat. Genee wel.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link