26 augustus 2017

Uitblinker Dybala loodst Juventus langs Genoa (2-4)

Juventus heeft met de nodige moeite ook zijn tweede competitieduel in winst omgezet. De kampioen van de laatste zes jaar won ondanks een 2-0 achterstand met 2-4 bij Genoa. Absolute uitblinker was Paulo Dybala, die een hattrick scoorde.

De thuisploeg leidde na zeven minuten al met 2-0. Pjanic werkte de bal na 17 seconden achter zijn eigen doelman en maakte zo het snelste eigen doelpunt ooit in de Serie A. Galabinov benutte even later een strafschop.

Dybala maakte niet veel later na goed werk van Pjanic de 1-2 en liet vanaf de stip (na behulp van de video-arbiter) nog voor rust de 2-2 aantekenen. Na de rust waren Cuadrado (prachtige actie) en weer Dybala (hard schot) trefzeker.