05 juli 2014


Uitzending VI Oranje (za 05-07-2014)

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn tijdens het WK Voetbal 2014 iedere dag anderhalf uur lang te zien in VI Oranje op RTL4. Uitzending gemist of een aflevering nog eens terugkijken?

Bekijk of download hier (RTL XL) of hier (directe .mp4-link) de complete uitzending van zaterdag 05 juli 2014. Met: Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Hans Kraay Jr., Michael Boogerd, Dre Hazes, Sierd de Vos, Escha Tanihatu en Danny Vera.

Klik hier voor een overzicht van alle video's bij deze uitzending of bekijk hier alle uitzendingen van, fragmenten uit en het laatste nieuws over VI Oranje.


18 opmerkingen:

Anoniem zei

Zoals altijd, enorm bedankt voor de mp4-links zodat we ook in het buitenland kunnen kijken.

Anoniem zei

Bitterballen in de frituur - biertje op ijs - 't is ontbijt tijd hier in Brisbane met VI Oranje ... lekker man!

Anoniem zei

Bestand beschadigd...

Anoniem zei

werkt perfect hier hoor, bedankt!

Anoniem zei

en weer bedankt vanuit spanje!

Anoniem zei

Bestand beschadigd...werkt niet de directe link

Anoniem zei

Alles werkt,loop toch niet te zeiken...

RedDevil zei

Bedankt alweer! De enige manier om als Belgische fan naar VI te kunnen kijken.
Succes aan onze noorderburen, trouwens! Nu onze Rode Duivels (onverdiend) uitgeschakeld zijn gaan we 100% voor oranje!!!

Gabriel moreno zei

nou ik vond de uitschakeling wel terecht hoor, ze werden de eerste helft overlopen die rode ( duiveltjes ) en in de 2e helft kwamen ze nog geen milimeter in de buurt van de verdediging. maar toch top elftal jammer dat ze zijn uitgeschakelt, want dan konden we genieten in de halve finale ned-bel helaas... was toch iets makkelijker geweest als argentinie hihi

Anoniem zei

Helaas, beschadigd bestand. Is al sinds een week zo. Komt er eindelijk eens een reactie van sigaarsnor hoe dit op te lossen?

Anoniem zei

Van der Gijp over onze Zuiderburen, dat kan ech niet. Die man overschat zichzelf enorm en moet nodig eens door iemand op de schouder getikt wordt.

Anoniem zei

Met Mozzilla idd de melding 'corrupt file' voor de Mp-4 link. Tip: Google Chrome doet 't prima.

Anoniem zei

belgie had gewoon enorm last de laatste weken van een enorme soort overschatting/arrogantie.
nadrukkelijk op tv roepen hoe goed ze waren en zelfs regelmatig werd er her en der beweerd dit team is beter dan nederland etc daar heeft gijp gewoon netjes op gereageerd in de uitzending.

Anoniem zei

Belgie arrogant? Gijp heeft netjes gereageerd? Nee hoor. VI Oranje doet hier aan Telegraafjournalistiek: zelf roepen dat Belgie zichzelf goed vindt en dan zeggen dat het niet klopt. Wat een onzinopmerking van iemand die slechts een bron heeft.

Anoniem zei

Die Belgen dachten echt dat ze wereldkampioen zouden worden hahaha...Over dom gesproken en Argentinie speelde op 50% en nog zonder Di Maria ook nog.Anders was het 5-0 voor Argentinie stelletje gekken...Over twee jaar eerste ronde eruit als ze zich uberhaupt weten te plaatsen.....

Anoniem zei

haha akkoord wij als belgen speelden zeer slecht en verdienden niet naar de halve finale te gaan ;)
echter zegt van der gijp dit enkel omdat hij opgelucht is, en schrik veel schrik had. want had belgie gewonnen van argentinie, dan hadden ze brandhout gemaakt van nederland. helaas de belgen bezweken onder de druk en speelden een kutmatch met veel afval in hun spel, jammer want dit was een gemiste kans, en dit weet van der gijp maar al te goed ;)

Anoniem zei

ik weet niet of belgie gehakt had gemaakt van nederland, waarom?
de belgen hebben een paar goede spelers maar het is geen collectief, nederland heeft een aantal wereldklasse spelers en is ook nog een collectief. ik moet constateren dat belgie geen kans had gehad in een evt halve finale tegen nederland, maar het zou wel een hele mooie wedstrijd geworden zijn, omdat de belgen vol op het offensief zouden gaan spelen. daar geef ik de belgen dan wel respect voor. over 2 jaar hebben ze gewoon een prima kans op het ek en tegen de tijd misschien wel meer kans dan nederland.

Anoniem zei

Wat een heleboel mensen niet beseffen is dat als je een angststoornis hebt dit niet helemaal weg is maar dat die onzekerheid dan van die stoornis in je blijft en dit heeft als resultaat dat jejezelf niet meer bent zoals je voorheen was en je gedrag verandert dan zodat het net lijkt of je soms dan hyper kan zijn voordat de oorzaak hiervan de onzekerheid is.

Een reactie posten

Plaats nu je reactie! Je kunt gebruikmaken van de volgende HTML-tags:
- <b>vet</b> = vet
- <i>cursief</i> = cursief
- <a href="http://SigaarSnor.blogspot.com/">link</a> = link